QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 20, 17:18)
ylang na va matai , kiek zmoniu tiek nuomoniu , net keista labai , mes bandeme ir columbia , bet nepasiteisino, vaikas su jo salo, beto jo pasiuvimas labai nepatogus vaikui, iki siol parduoti ji negaliu, tai dabar atidaviau sunenui nesioti, ir labai keista, kai paziuri skelbimo lenta, tai columbia kombinezonus daugiausia parduodami beveik nauji, kelis kart deti arba nenesioti, matyt daug kam jie nepasiteisino. O bilemi , nei vieno nemaciau skelbime, kad butu kelis kart nesiota, daugiausia nesioti buna net kelis sezonus
tai va, mums tik batai columbia pasiteisino, bet nekombinezonas.
o gal jus galite ideti savo foto, kaip atrodo jusu vaikas su kombinezonu ?
tai va, mums tik batai columbia pasiteisino, bet nekombinezonas.
o gal jus galite ideti savo foto, kaip atrodo jusu vaikas su kombinezonu ?
Na, palyginus su tom paskutinėm Jūsų foto, bilemi tikrai neišpūstas Aš turėjau omeny, kad yra plonesių, bet šiltesnių, nes su bilemi mano vaikui realiai šalta
Pas mus 12 metų retro modeliukas. Pabandysiu rast foto vėliau. Striukė man patiko, kad kakliukas apmegztas, medžiaga iš tiesų skudurėliu nusivalo, kaskart plaut nereikia, bet striukė kieta ir gruboka sakyčiau, lyginant su columbia, o lassie tai iš viso minkštutė, patogi nerealiai. Bilemi kelnės man nepatinka, nes tikrai išpūstos (vėlgi, ne su tais lenkiškais kailiniais kombinezonais lyginant), ir siauros labai per pilvą, mano mergaitė normalaus kūno sudėjimo, bet jai tik tik, nežinau, kaip stambesni vaikai į jas telpa
Columbia niekada nepirkčiau kombinezono, nes kelnės realiai mažintos, o striukė ne. Ir nepirkčiau su 150 gr užpildu (ką jau apie 60 gr bekalbėt), nes realiai jos pavasarinės, kas ką nori tegu sako. Kodėl columbia daug parduoda, o bilemi ne? Iš savo patirties galiu pasakyt, kad columbia pūkinukę siunčiausi kelis dydžius per kelis tarpininkus, pasilikom tinkamesnį dydį, kitą pardavėm. Bilemi perka visi vietoj, LT, todėl matuoji ir perki tinkantį, atlikusio naujo pardavinėt nereikia, o dėvėtų, bet MM, prieš sezoną ganėtinai daug parduoda. Columbia mano akim žiūrint trūkumų pačiam modeliuke turi, bet su normaliu kiekiu užpildo - šiltos (bet plonesnės nei bilemi tikrai). Kitiem metam siunčiausi dar columbia (striukę, ne kombinezoną) su sintetiniu 240 gr užpildu ir pirksiu per išpardavimus lassie. Žodžiu, aš vis dar paieškose tobulo žieminio kombinezono, bet bilemi antrąkart tikrai nepirksiu