Sorry, nepastebėjau, kad tu iš Kauno. Vat Kaune, tai aš nieko nežinau. Gal kaunietės mamytės tau pagelbėtų?
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 12:30)
Supratau, ziuresiu kas pigiau gausis
Manau Maximoje gali nupirkti nebrangią, bet tikrai neblogą "Išeiginę" striukytę.
Jei finansai riboja, iš patirties žinau, kad geriau nupirkti geresnį daiktą, jis atlaikys porą sezonų, o dar ir jaunėliui liks. Tada striukytės kainą padalink iš sezonų skaičiaus,pvz. 2, ir ta kaina atrodys beveik juokinga.
Yra ir patarlė: Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. Viską parodo patirtis. Sėkmės
p.s. geriausia pirkti per išpardavimus ateinančiam sezonui: ir gerą prekę nusipeki ir pigiai. Pernai Aprangoje per išpardavimą nupirkau Tom Teilor pūkinę striukę už 29 LT!!! Pigiau nei Maximoje. Aš visada stengiuosi taip daryti, net avalynę taip perku. Kol kas neprašoviau.
Manau Maximoje gali nupirkti nebrangią, bet tikrai neblogą "Išeiginę" striukytę.
Jei finansai riboja, iš patirties žinau, kad geriau nupirkti geresnį daiktą, jis atlaikys porą sezonų, o dar ir jaunėliui liks. Tada striukytės kainą padalink iš sezonų skaičiaus,pvz. 2, ir ta kaina atrodys beveik juokinga.
Yra ir patarlė: Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. Viską parodo patirtis. Sėkmės
p.s. geriausia pirkti per išpardavimus ateinančiam sezonui: ir gerą prekę nusipeki ir pigiai. Pernai Aprangoje per išpardavimą nupirkau Tom Teilor pūkinę striukę už 29 LT!!! Pigiau nei Maximoje. Aš visada stengiuosi taip daryti, net avalynę taip perku. Kol kas neprašoviau.
O tarp kitko, gal ir nepastebejot, bet synet maxima uzsiveze tokiu pat striukiu kaip kad pernai mada vaikams prekiavo, na tik kita etikete uzsiuta, IN STYLE, bet va pasiziurekit ant knopkyciu isspausta mariquita, kai kur dar ir buvo like ant uztraugtuku mariquita pakabukai
Net nustebau pamacius jas, o kaina 30 lt
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 28, 20:14)
O tarp kitko, gal ir nepastebejot, bet synet maxima uzsiveze tokiu pat striukiu kaip kad pernai mada vaikams prekiavo, na tik kita etikete uzsiuta, IN STYLE, bet va pasiziurekit ant knopkyciu isspausta mariquita, kai kur dar ir buvo like ant uztraugtuku mariquita pakabukai
Reiks pasizvalgyti po Maxima, bet savaitgali ziurejau, tai visiskai nieko doro tokiems 86 cm ugio Bet kita diena reiks vel nulekt ir dar pasizvalgyt, gal bus
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 28, 21:14)
Pastebėjome ir nupirkome dukrai tokią striukę
Aha, ir as maciau maximoj striukyte tokia uz 20 ar 30lt, o paskui vaiku parduotuvej jau su 50proc. nuolaida uz 60lt ta pacia......
mes pernai pirkom turguj, o siemet laaaabai grazu gavom Cipolline bet manau kitai ziemai bus mazas
Maciau Maximoj Akropole labai faina Coccodrillo striuke ir kombinezonines kelnes Kelniu kaina 20 litu. Storos, neperslampa. Striukiu kaina nepaziurejau. Tiesa ne visi dydziai buvo
Papildyta:
Dabar galvoju, kad tai buvo Coccobello firmos bet irgi geri lenkiski rubeliai
Papildyta:
QUOTE(Marina @ 2007 02 15, 18:09)
Maciau Maximoj Akropole labai faina Coccodrillo striuke ir kombinezonines kelnes Kelniu kaina 20 litu. Storos, neperslampa. Striukiu kaina nepaziurejau. Tiesa ne visi dydziai buvo
Dabar galvoju, kad tai buvo Coccobello firmos bet irgi geri lenkiski rubeliai
ziemini kombinezona atskira jau kelis (3 ) pirkome cocodrilio, labai labai patiko. ir kaina gera
Mano praktikoj super kokybiski KANZ firmos kombinezonai - isskalbiu, imetu i dziovinimo masina ir ta pacia diena vel kaip naujas! Kazkokia super medziaga. O ir silti: kai dar vezime migdydavau, tai su kombezu i kailini vokeli idedavau - jokiu problemu del salcio, kai paaugo vaikas, eme pats vaikscioti, ne karto negrizo susales - juk juda. Juos pirkau Vilniuj Tindi-rindi parduotuvej.
coocodrillo perku arba amadeo
Praeitais metais turėjome kombinezoną nuo kurio vaikiukas sušlapdavo, nors dar nevaikščiojo ir vežime gulėjo. Kokį pirkti kombinezoną, kad vaikas neprakaituotų? Patarkit, nenoriu prašauti
Žiemai dukrai pirkome kombinezoną Gariūnuose Kainavo 95 lt, BILEMI firma, vokiečių gamybos Tikrai labai fainas Kitą kartą irgi pas tuos žmones pirksiu