Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(_Viktorija_ @ 2011 11 18, 13:51)
Sveikos,

Negaliu apsispresti koki kombinezona nupirkti 11men. maziukui HUPPA SILVER  ar GAP pukini unsure.gif  Jusu nuomone koks geresnis, siltesnis ziemai?

HUPPA http://www.vaikutis....mbinezonas.html
GAP http://www.gap.com/b...;scid=849913002

4u.gif man irgi sis klausimas aktualus.
ir dar, ar huppa nera pamazinti kaip gap?
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 11 15, 23:20)
Tuom ir garsėja skandinaviški kombinezonai, kad yra tikrai pakankamai ploni, bet neperpučiami, neperšlampami, kvėpuojantys ir tinkami nuo rudens iki pavasario, nereikia jokių storų, kailinių kombinezonų papildomai šalčiams pirkti  schmoll.gif  Skandinaviškuose kombinezonuose tas pašiltinimas yra specialus terminis (dėl to jis toks plonas), o ne paprastas sinteponas, kaip dažniausiai būna storuose, išpūstuose kitų gamintojų kombinezonuose.
Tiesiog reikia koreguoti apatinį apsirengimą pagal lauko temperatūrą. Geriausia dėvėti vilnos drabužėlius arba termofliso (galima ir paprasto fliso), turi būti 2-3 sluoksniai - apatinis ir viršutinis (vienas arba du). Ir jokių akrilanų, medvilnių ir pan.
Jau eilę metų visa šeimyna dėvim tik skandinaviškus kombinezonus, nekeisčiau į jokius kitus nei už ką  schmoll.gif  Labai pastabiom kiemo bobulytėm ar šiaip mamytėm vis kyla klausimas, kodėl vaikas su tuo pačiu kombinezonu rudenį buvo ir per didelius šalčius su tuo pačiu, žodžiu, šaldau vaikus viduržiemį  doh.gif Tai tenka užsiimti šviečiamąja veikla, o paskui jau joms kyla klausimai, kur įsigyti pigiau ir vėl pasakoju  biggrin.gif
Gerų skandinaviškų gamintojų yra begalės, pasirinkimas didžiulis, čia tik pas mus vis linksniuojami Reima ir Huppa, net juokas ima  biggrin.gif , ypač, kai parašo, kad "pirksiu Reima ar Huppa kombinezoną", lyg tik jie du ir tėra skandinavijoj  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikra taisybe
Siemet gavome tokiu kombinezonu pardavimui ir spejome jau patys isbandyti thumbup.gif
Gagou Tagou firmos http://www.gagoutagou.ca/ , kombinezonai ipac LENGVI ir NEstori ir silti, gamintojas garantoja kad tinka iki 30* salcio, bet puikiai tinka nuo +10 silumos, nes jie nestori ir vaikui labai patogus, tai super tinka musu ziemoms ir saltam rudeniui thumbup.gif Tai puikiai tiks nuo rudens iki pavasario thumbup.gif

Musu va toksai tik melsva pasirinkau, nors abi spalvytes puikiai tinka mergaitiems ir berniukams thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 sausio 2012 - 22:48
Iskilo man klausimas del aprangos po Huppa kombinezonu, t.y. pvz. kai oras 0-(-5 laipsniai) ar ant pedkelniu dar ka nors rengiat, ar uztenka tik ju po kombinezonu? Kad jis neperpuciamas ir neperslampantis tai taip, bet kai vaikas atsiklaupia, idomu, ar jaucia ta salti? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ,gal kartais zinote kas prekiauja SPOTTY OTTER kombiais ar gal kokiu tarpininkiu yra?My Webpage
Atsakyti
Mane taip pat domina Spotty otter kombiai. 2 metuku mergytei noreciau vientiso. Kas turejo parasykite kur isigyjote. Nes mano drauge tai is uk atsiveze, tai labai patiko silti ir lengvi.
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2012 01 25, 13:59)
Iskilo man klausimas del aprangos po Huppa kombinezonu, t.y. pvz. kai oras 0-(-5 laipsniai) ar ant pedkelniu dar ka nors rengiat, ar uztenka tik ju po kombinezonu? Kad jis neperpuciamas ir neperslampantis tai taip, bet kai vaikas atsiklaupia, idomu, ar jaucia ta salti?  g.gif

Kombinezona dedu tik ant pedkelniu, nieko papildomai nededu biggrin.gif vaikui nepatogu bus, kai aprengtas per daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 birželio 2012 - 22:20
QUOTE(oracle @ 2012 05 22, 21:51)
Mane taip pat domina Spotty otter kombiai. 2 metuku mergytei noreciau vientiso. Kas turejo parasykite kur isigyjote. Nes mano drauge tai is uk atsiveze, tai labai patiko silti ir lengvi.

Mano vaikas su Huppa kombinezonu visa ziema prasivoliojo ant sniego, po apacia bet kokiu salciu tik pedkelnes dedavau ir niekada nebuvo susales
Atsakyti
O mes jau isigyjome siai ziemai SpottyOtter ir laukiam nesulaukiam kada galesim deveti. Tikrai matosi kad kokybiskas kombiukas ir siltas, nors ir nera labai storas, ten daugiau puku negu Columbia:-)
Atsakyti
Laba,
o kur isigijote Spotty Otter? As irgi galvoju arba si arba Columbia - kuris bus mielesnis ta imsiu. Nuotraukose Spotty atrodo kaip balionas smile.gif Pati nesiosiu jau 3-cius metus ziemini pukini maxmara paltuka, plonytis, o ir prie -30 buvo silta ir gera, tai ir suneliui galvoju bus pukinis variantas optimalus.
Nesu ciupinejus kitu, pries pora dienu teko Huppa apziureti - nepatiko, kietas, storas...
Atsakyti
As turejau savo vaikui Spotty Otter pernai ziema, na man tai jis per plonas sakykit jus ka norit. Zinoma jei nesalta tai gerai, bet snieguose vartytis jis tikrai netinkamas schmoll.gif
Atsakyti
as tai arba visai nesuprantu kaip vaika rengti, arba nezinau jau net. is kur tas patologinis noras vaikus sutinti? kaip mano mama su uosviene pavasari gimusi vaika norejo i 2 storas kaldras suvystit - gi susals.

kai pamatau kartais taaaaip aprengta ir net bordava nuo perkaitimo vaika (as tiek prie minuso nerengdavau), tai net vaiko gaila, o mama su plonu megztuku ir basutem. taigi vaikai juda!!! juos ploniau rengti reikia. jus tiek pabegiot pameginkit, tai ir prie minuso noresis nusimauti striuke.

pernai ziema rengiau bodziuka, ant jo vilnoni drabuzeli ir plona sintetni kombinzona (toki atidave, tad nebepirkau naujo) ir sniege pasivoliojo ir rogese pavazinejo. uztai vaikas ne karto nesirgo. siemet rengsiu taip pat, tik jau turbut nebedesiu megztuko, nes vaikas jau vaikstantis.
o prie minus 20 tai kazi kuri jau cia trim valandom i lauka eina?
Atsakyti
Vienas dalykas yra kai vaikas zaidzia ir begioja, kitas dalykas yra kai miega ziema vezimelyje. Taip kad parinkti tinkama ruba yra labai svarbu smile.gif
Atsakyti