Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

gal kas esat pirkusios bilemi ziemini kombinezona,kaip ju kokybe ziema?
Atsakyti
Siai ziemai nusipirkome Skogstad'o (http://www.skogstadsport.no/kolleksjon/mini1-6aar/funny.aspx) kombi, tai tikrai fainutis!
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 10 08, 11:48)
Šiandien VCUP'e Cunamis, tai Lenne kombinezonams (parduotuvėje "3 apelsinai") taiko 20% nuolaidą.

Mes kaip tik tuo ir pasinaudojom biggrin.gif Kadangi tai pirmas mūsų Lenne kombinezonas, labai objektyvių atsiliepimų neparašysiu, tačiau pirmas įspūdis tikrai kokybiškai pasiųtas, atrodo šiltas, bet kartu ir vaikas jaučiasi patogiai. Žiūrėsim kaip seksis nešioti.
Atsakyti
kaune tai per akcijas akropoly pirkau ''Riki '' dvieju daliu kombi, kelnes pasiltintas kombinezonines su petnesom tokios kur buna ir striuke..mokejom gal apie 160 ar 140..nebepamenu..su nuolaidom, na bet antra ziema nesiosim, siaip atrodo kuo puikiausiai.. ir skalbiau ir valiau...
Atsakyti
kas geriau ar huppa ar gap 6men vaikui?
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 10 20, 17:23)
kas geriau ar huppa ar gap 6men vaikui?

imciau Gap mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 spalio 2011 - 12:23

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame skyrelyje yra draudžiami!
Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje.  

Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2011 10 11, 14:01)
gal kas esat pirkusios bilemi ziemini kombinezona,kaip ju kokybe ziema?

Štai nuoroda mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...02649&st=72

Prisiskaitysit mamyčių nuomonių apie bilemi kombinezonus...
Atsakyti
Gal kas is mamyciu pirkot puses metu vaikui GAP pukini kombi, gimusiam geguze ar balandi? koki dydi emete, 6-12, ar 12-18? Sako, jie mazinti, idomu, ar neisaugtu iki pavasario ta mazesni dydi? g.gif o gal tas 12-18 labiau tiktu ir neskestu? g.gif kaip jus daret?
Atsakyti
QUOTE(skrobliukė @ 2011 09 24, 21:25)
Na mes Huppa kombinezonus nešiojom 2 žiemas, tikrai nesušalo, eidavo į darželį ir virš -20 laipsnių. Aišku, pavilkdavau vilnonius drabužėlius, jei labai šaltas oras. smile.gif

Mes dvi ziemas nesiojom lenne ,o dvi huppa,man ir tas ir tas labai geras ,as nieko po jais nerengdavau ,nes mano mazoji labai aktivi ,ji vietoje nestovi ,man tai jie super smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 10 08, 11:48)
Šiandien VCUP'e Cunamis, tai Lenne kombinezonams (parduotuvėje "3 apelsinai") taiko 20% nuolaidą.

Gal zinote kiek kainuoja mazdaug ant 116 cm mergaitiskas kombinzonas? smile.gif
Atsakyti
mes šiemet pirmąkart Landsend firmos pirkom abiem, žiūrėsim. Šiaip labai patiko, tik neaišku, ar šalta nebus, nes gana ploni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 11 03, 17:10)
Gal kas is mamyciu pirkot puses metu vaikui GAP pukini kombi, gimusiam geguze ar balandi? koki dydi emete, 6-12, ar 12-18? Sako, jie mazinti, idomu, ar neisaugtu iki pavasario ta mazesni dydi? g.gif o gal tas 12-18 labiau tiktu ir neskestu? g.gif  kaip jus daret?

As turiu nuo 6-12 men bet tinka mano maziukui kuris yra 3 menesiu ir visai kaip tik ,tai kad jie yra normaliai mazinti smile.gif
Atsakyti