gal kas esat pirkusios bilemi ziemini kombinezona,kaip ju kokybe ziema?
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 10 08, 11:48)
Šiandien VCUP'e Cunamis, tai Lenne kombinezonams (parduotuvėje "3 apelsinai") taiko 20% nuolaidą.
Mes kaip tik tuo ir pasinaudojom Kadangi tai pirmas mūsų Lenne kombinezonas, labai objektyvių atsiliepimų neparašysiu, tačiau pirmas įspūdis tikrai kokybiškai pasiųtas, atrodo šiltas, bet kartu ir vaikas jaučiasi patogiai. Žiūrėsim kaip seksis nešioti.
kas geriau ar huppa ar gap 6men vaikui?
QUOTE(bemsiuke @ 2011 10 20, 17:23)
kas geriau ar huppa ar gap 6men vaikui?
imciau Gap
! | Skelbimai šioje temoje bei visame skyrelyje yra draudžiami! Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje. Moderatorė |
QUOTE(liina:) @ 2011 10 11, 14:01)
gal kas esat pirkusios bilemi ziemini kombinezona,kaip ju kokybe ziema?
Štai nuoroda
http://www.supermama...?...02649&st=72
Prisiskaitysit mamyčių nuomonių apie bilemi kombinezonus...
Gal kas is mamyciu pirkot puses metu vaikui GAP pukini kombi, gimusiam geguze ar balandi? koki dydi emete, 6-12, ar 12-18? Sako, jie mazinti, idomu, ar neisaugtu iki pavasario ta mazesni dydi? o gal tas 12-18 labiau tiktu ir neskestu? kaip jus daret?
QUOTE(skrobliukė @ 2011 09 24, 21:25)
Na mes Huppa kombinezonus nešiojom 2 žiemas, tikrai nesušalo, eidavo į darželį ir virš -20 laipsnių. Aišku, pavilkdavau vilnonius drabužėlius, jei labai šaltas oras.
Mes dvi ziemas nesiojom lenne ,o dvi huppa,man ir tas ir tas labai geras ,as nieko po jais nerengdavau ,nes mano mazoji labai aktivi ,ji vietoje nestovi ,man tai jie super
Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 10 08, 11:48)
Šiandien VCUP'e Cunamis, tai Lenne kombinezonams (parduotuvėje "3 apelsinai") taiko 20% nuolaidą.
Gal zinote kiek kainuoja mazdaug ant 116 cm mergaitiskas kombinzonas?
mes šiemet pirmąkart Landsend firmos pirkom abiem, žiūrėsim. Šiaip labai patiko, tik neaišku, ar šalta nebus, nes gana ploni
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 11 03, 17:10)
Gal kas is mamyciu pirkot puses metu vaikui GAP pukini kombi, gimusiam geguze ar balandi? koki dydi emete, 6-12, ar 12-18? Sako, jie mazinti, idomu, ar neisaugtu iki pavasario ta mazesni dydi? o gal tas 12-18 labiau tiktu ir neskestu? kaip jus daret?
As turiu nuo 6-12 men bet tinka mano maziukui kuris yra 3 menesiu ir visai kaip tik ,tai kad jie yra normaliai mazinti