Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(gargantiua @ 2011 09 24, 19:23)
Maniškė su Reima jau dvi žiemas praleido, po apačia fliso pakombinezonis (termokombinezonas) arba vilnos drabužėliai, spręskit pati, kaip ten bus su Huppa  biggrin.gif

Tai pati parengciau, bet darzely kazi ar rengines. Aprengs kelnes, striukyte ir laukan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 09 24, 19:15)
Taip, ploniausi Reima, poto Huppa ir galiausiai Lenne. Kainos - Reima, Lenne( jei VCUP. Babycentre pigiau lenne uz huppa, bet pasirinkimas mazas) ir Huppa. Pasirinkau as Huppa. Reima atmeciau iskart, nes man jis labai jau plonytis... Kad ir kokia ten stebuklinga medziaga, mano smegeninei per vesus atrodo  ax.gif  Lenne ar Huppa? Sunku buvo nusprest, nes Huppa medziaga tokia nemaloniai kieta buvo. Lenne zymiai malonesnes medziagos, bet rubai storesni, daugiau kamsalo. Bet radau Huppa ko ieskojau, medziaga kitokia nei kitu Huppa, o dar roozine  biggrin.gif

Bet jus man pasakykit, ar tikrai su Huppa nesalta?

Na mes Huppa kombinezonus nešiojom 2 žiemas, tikrai nesušalo, eidavo į darželį ir virš -20 laipsnių. Aišku, pavilkdavau vilnonius drabužėlius, jei labai šaltas oras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 09 24, 18:15)
Taip, ploniausi Reima, poto Huppa ir galiausiai Lenne. Kainos - Reima, Lenne( jei VCUP. Babycentre pigiau lenne uz huppa, bet pasirinkimas mazas) ir Huppa. Pasirinkau as Huppa. Reima atmeciau iskart, nes man jis labai jau plonytis... Kad ir kokia ten stebuklinga medziaga, mano smegeninei per vesus atrodo  ax.gif  Lenne ar Huppa? Sunku buvo nusprest, nes Huppa medziaga tokia nemaloniai kieta buvo. Lenne zymiai malonesnes medziagos, bet rubai storesni, daugiau kamsalo. Bet radau Huppa ko ieskojau, medziaga kitokia nei kitu Huppa, o dar roozine  biggrin.gif

Bet jus man pasakykit, ar tikrai su Huppa nesalta?

is visu triju rinkciau lenne wub.gif
Atsakyti
as tai uzsakiau Columbia firmos kombinzoniuka, girdejau neblogi atsiliepimai, tai ziuresim ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banginute @ 2011 09 26, 11:19)
as tai uzsakiau Columbia firmos kombinzoniuka, girdejau neblogi atsiliepimai, tai ziuresim ir mes smile.gif

Kur užsakinėjote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(banginute @ 2011 09 26, 10:19)

jaigu vientisas gal nieko
Bet dvigubu tai kelniu petnesos niekam tikusios,nes visiskai nesitampo doh.gif tai vaikui nei pasilenkti nei judeti bus nepatogu
Atsakyti
Sveikos, mes apsisprendeme del HUPPA. Sunus nesiojo praeita ziema ji, tai likome be galo patenkinti thumbup.gif
Jei kas apsisprestu taip pat, pabandom gauti nors siokia tokia nuolaidele. Junkites prie musu:
http://www.supermama...;#entry50036193

O gal kas dar kur pigiau uzmates yra???
Atsakyti
Sveikos mamytes,
As galvoju pirkti savo 1,3 men kudikiui columbia arba gap 2-ju daliu kombi, tai noreciau Jusu atsiliepimu apie siu firmu kombinezonus.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 24, 20:38)
is visu triju rinkciau lenne wub.gif

O kodėl?

Beje gal galit pakomentuot, kaip Columbios storumas lyginant su tais suomiškais?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 20, 22:48)
tikrai skirti jie musu ziemom biggrin.gif Juk cia estai gamina smile.gif mes nesiojam ir prie 0 ir prie -20.pasakiski smile.gif daug geriau nei reima  rolleyes.gif

O jus Bilemi nenesiojat? Nes ziuriu,jus jais prekiaujat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 01 spalio 2011 - 08:41
Šiaip poliesterį prižiūrėt ir skalbt lengviau, nei pūkus. Jei poliesters neimituoja pūkų... Na bet lenne kosminė kaina man doh.gif Tai perku GAP, bed irgi laukiu ten visokių nuolaidų ir bla bla...ir aišku pasimūčinu su pūkais. O visų tų pietietškų firmų tipo žeminės striukės ai nebent musų šaltam rudeniui, šiltesnėm žemos dienom.
Lindexo turim striukę, kelnų nepirkom. Bet nestora ji. Tipo slidnėjimo. Na logiška, judant labai nesušaltų, bet tiesiog einant gatve... g.gif

O Gap ir Kanadoj nešioja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 08 spalio 2011 - 09:38
Šiandien VCUP'e Cunamis, tai Lenne kombinezonams (parduotuvėje "3 apelsinai") taiko 20% nuolaidą.
Atsakyti