Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 20, 22:48)
tikrai skirti jie musu ziemom biggrin.gif Juk cia estai gamina smile.gif mes nesiojam ir prie 0 ir prie -20.pasakiski smile.gif daug geriau nei reima  rolleyes.gif

Sveikos, gal kas zino kur galima pigiau nei parduotuvej nupirkti Lenne ar Remi kombinezonu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dkiskiene @ 2011 09 20, 22:53)
Sveikos, gal kas zino kur galima pigiau nei parduotuvej nupirkti Lenne ar Remi kombinezonu?  4u.gif

Ir mane labai domina ax.gif
Atsakyti
Gal teko susidurti su Zero Xposur kombinezonais? Ar jie pakankamai silti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

na prisiskaiciau as cia apie Lenne ir Reima zieminiu kombinezonu privalumus ir irgi susigundziau savo mazei toki nusipirkti. Gal kas zino kur galima butu pigiau nusipirkti, arba gal kas turi parduoti deveta, bet geros bukles 2,5 m. mergytei. musu ugis 90 cm. 4u.gif

Atsakyti
Gal kas turit ar matet gyvai Spotty Otter kombinzonus? va tokius Spotty Otter
Atsakyti
QUOTE(Simu @ 2011 09 22, 10:17)
Gal kas turit ar matet gyvai Spotty Otter kombinzonus? va tokius Spotty Otter

grazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2011 09 21, 11:19)
Gal teko susidurti su Zero Xposur kombinezonais? Ar jie pakankamai silti? smile.gif

Pernai didžioji pranešiojo visą žiemą. Nors...eidavo su juo tik į darželį, turėjom "išeiginį" Columbios, tai tą dėjom ir per didžiausius šalčius. Bet, uždėjus po tuo Zero kombiu šiltesnį megztinį visą žiemą galima drąsiai išvaikščiot, na nebent labai šiltai rengiat unsure.gif . Šiaip esu juo patenkinta, neturiu prie ko prisikabint.
Atsakyti
Skaitau skaitau ir visai nebesusigaudau. Niekaip neišsirenku, kokį pirkt - Lenne, Reima, Huppa? Gal dar kažkoks geresnis yra? Man svarbiausias kriterijus - kad nebūtų storas, pripūstas, kad vaikas galėtų judėt normaliai. Lenne ir Huppa iš nuotraukų man atrodo storoki g.gif O gyvai pačiupinėt neišeina, kai ne sostinėj gyvenu smile.gif Patarkit ką nors, a?

Tiesa jei netyčia kas parduodat dėvėtą - ieškau 92 cm juodų kombikelnių berniukui ir 80 cm ištiso kombio mergaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 09 23, 15:48)
Skaitau skaitau ir visai nebesusigaudau. Niekaip neišsirenku, kokį pirkt - Lenne, Reima, Huppa? Gal dar kažkoks geresnis yra? Man svarbiausias kriterijus - kad nebūtų storas, pripūstas, kad vaikas galėtų judėt normaliai. Lenne ir Huppa iš nuotraukų man atrodo storoki  g.gif  O gyvai pačiupinėt neišeina, kai ne sostinėj gyvenu  smile.gif  Patarkit ką nors, a?

Tiesa jei netyčia kas parduodat dėvėtą - ieškau 92 cm juodų kombikelnių berniukui ir 80 cm ištiso kombio mergaitei smile.gif

Na, Huppa tai tikrai ne stori, Reima dar plonesni, Lenne irgi faina, sian ziurejau VCUP'e, na bet kainikes unsure.gif Nutarem, kad siemet dar kazkaip suksimes su senuoju kombiu...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 09 23, 14:09)
Na, Huppa tai tikrai ne stori, Reima dar plonesni, Lenne irgi faina, sian ziurejau VCUP'e, na bet kainikes unsure.gif Nutarem, kad siemet dar kazkaip suksimes su senuoju kombiu...

Tai Reima ploniausi, paskui Huppa, paskui Lenne? smile.gif
O kainos kaip jų tarpusavyje lyginant? Kurie brangiausi/pigiausi?
Atsakyti
Taip, ploniausi Reima, poto Huppa ir galiausiai Lenne. Kainos - Reima, Lenne( jei VCUP. Babycentre pigiau lenne uz huppa, bet pasirinkimas mazas) ir Huppa. Pasirinkau as Huppa. Reima atmeciau iskart, nes man jis labai jau plonytis... Kad ir kokia ten stebuklinga medziaga, mano smegeninei per vesus atrodo ax.gif Lenne ar Huppa? Sunku buvo nusprest, nes Huppa medziaga tokia nemaloniai kieta buvo. Lenne zymiai malonesnes medziagos, bet rubai storesni, daugiau kamsalo. Bet radau Huppa ko ieskojau, medziaga kitokia nei kitu Huppa, o dar roozine biggrin.gif

Bet jus man pasakykit, ar tikrai su Huppa nesalta?
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 09 24, 19:15)
Taip, ploniausi Reima, poto Huppa ir galiausiai Lenne.

Bet jus man pasakykit, ar tikrai su Huppa nesalta?

Maniškė su Reima jau dvi žiemas praleido, po apačia fliso pakombinezonis (termokombinezonas) arba vilnos drabužėliai, spręskit pati, kaip ten bus su Huppa biggrin.gif
Atsakyti