Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(egle skarota @ 2011 09 16, 09:18)
Kazkaip pradziuginote, nes uzsipraseme is UK dovanu kombinzono. Gimines nupirko HM, kazkaip suabejojau ar geras, nes visi cia LT tik apie columbia ir visokius skandinaviskus kalba, kad geri. Tad pasimeciau, gal ir mums kito reikia.

Na paziuresi pati. Sunku ka pasakyt. Pati buvau rugpjucio pabaigoj UK, tai dar zieminiu prekiu nebuvo, likau be pirkinio, nors planavau panasaus kazka ziuret. Matai, kai paciupineji, vienaip, o kai ne... na, bet gimines paciupinejo, tai gal viskas bus gerai. UK ne tokios ziemos, kaip LT, tad ten ir rubeliai tokie plonesni g.gif As tai buvau pirkus toki kaip slidininko, tai buvau labai patenkinta, vel tokio noreciau. Galgi viskas bus gerai mirksiukas.gif
Va, as toki panasau turejau, tik buvo languotas, bet vizualiai labai panasus
http://www.hm.com/gb...article=92262-A
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZiSa: 16 rugsėjo 2011 - 09:44
QUOTE(egle skarota @ 2011 09 15, 09:41)
Mamos, gal kas bandete H&M kombinzonus. Kaip jie?  Labai reikia atsiliepimu smile.gif

Uzsienyje H&M parduotuves priskaitomos prie pigiu. Nereiskia kad ju rubai blogi, siuvami masiskai/
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2011 09 16, 10:39)
Na paziuresi pati. Sunku ka pasakyt. Pati buvau rugpjucio pabaigoj UK, tai dar zieminiu prekiu nebuvo, likau be pirkinio, nors planavau panasaus kazka ziuret. Matai, kai paciupineji, vienaip, o kai ne... na, bet gimines paciupinejo, tai gal viskas bus gerai. UK ne tokios ziemos, kaip LT, tad ten ir rubeliai tokie plonesni  g.gif As tai buvau pirkus toki kaip slidininko, tai buvau labai patenkinta, vel tokio noreciau. Galgi viskas bus gerai  mirksiukas.gif
Va, as toki panasau turejau, tik buvo languotas, bet vizualiai labai panasus
http://www.hm.com/gb...article=92262-A

O mums stai toki nupirko, tad tikiuosi jis irgi bus super:) http://www.hm.com/gb...c=SIMILAR_TO_PD

Bet del atsargos jau nupirkau nauja Columbia dvieju daliu (baisu, kad paskui per velu bus ieskoti), jeigu ir tas HM tiks. Tai turesime du biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(hederi @ 2011 09 19, 14:53)
Uzsienyje H&M parduotuves priskaitomos prie pigiu.  Nereiskia kad ju rubai blogi, siuvami masiskai/

Kiek is ten pirkome kitokio tipo rubu (ne kombinzonus, cia patirties nera), tai labai geri rubai. Gaila, kad LT nera ju parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(Saulius @ 2011 09 14, 20:30)
Pernai pirkom LENNE vientisa kombi. Mokejom apie 200Lt. Superinis, lengvas, taciau siltas thumbup.gif  thumbup.gif . Siemet irgi pirksim panasu. Saunu, kad yra ir tos pacios kolekcijos kepuriuku thumbup.gif

O Vilniuje yra pirkti LENNE, Reima kombinezonų?

Radau, kad yra. Tai tik Baby center parduotuvėje? Gal žinote kokios kainos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 20 rugsėjo 2011 - 11:31
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 20, 12:12)

Radau, kad yra. Tai tik Baby center parduotuvėje? Gal žinote kokios kainos  4u.gif

man atrodo panoramoi motchercare prekiauja smile.gif
Atsakyti

Radau, kad yra. Tai tik Baby center parduotuvėje? Gal žinote kokios kainos  4u.gif

VCUP-e penktame aukšte, priešais "Mada vaikams" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 20, 13:35)
man atrodo panoramoi motchercare prekiauja  smile.gif

QUOTE(raganieška @ 2011 09 20, 14:42)
VCUP-e penktame aukšte, priešais "Mada vaikams"  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Bigo antrame aukste atsidare lenne parduotuve, kainos nemazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2011 09 20, 16:24)

Ačiū, o kokios??
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2011 09 20, 15:24)

nu jo as nuejus i Biga vos nenugriuvau doh.gif
Kainos uzsikele, babycentre kaikurie visu 100lt pygiau
Atsakyti
Sveikos,
As buvau siandien apziureti Lenne kombiu VCUP. Kainos tai blink.gif vien striuke 319 lt + kelnes 129 Lt. Buvo ir sukomplektuotu, tai tie pigesni 320 Lt berods. Siaip tai jie faini, bet man pasirode, kad labiau skirti saltai ziemai (parasyta iki -35C), o kai pas mus ziemos tokios nenuspejamos, plius i toki salti ir siaip vaiko nevesi, tai kazkaip man ir nelabai patiko.. ax.gif
Beje, jei kas turite naujagimi, tai VCUP paskutiniame aukste yra parduotuve kuri uzsidarineja ir taiko 50% nuolaida visiems drabuziams tame tarpe ir Huppa vokeliams-kombiams. Siandien nusipirkau nauja uz 85 Lt. Liko dar ruzavas ir baltas uz 75 Lt. Tai jei kam reikia paskubekit 4u.gif
p.s. ten yra su nuolaida ir rubeliu mamoms ir didesniems vaikuciams, daugiausia H&M
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2011 09 20, 21:23)
Sveikos,
As buvau siandien apziureti Lenne kombiu VCUP. Kainos tai  blink.gif  vien striuke 319 lt + kelnes 129 Lt. Buvo ir sukomplektuotu, tai tie pigesni 320 Lt berods. Siaip tai jie faini, bet man pasirode, kad labiau skirti saltai ziemai (parasyta iki -35C), o kai pas mus ziemos tokios nenuspejamos, plius i toki salti ir siaip vaiko nevesi, tai kazkaip man ir nelabai patiko.. ax.gif
Beje, jei kas turite naujagimi, tai VCUP paskutiniame aukste yra parduotuve kuri uzsidarineja ir taiko 50% nuolaida visiems drabuziams tame tarpe ir Huppa vokeliams-kombiams. Siandien nusipirkau nauja uz 85 Lt. Liko dar ruzavas ir baltas uz 75 Lt. Tai jei kam reikia paskubekit  4u.gif
p.s. ten yra su nuolaida ir rubeliu mamoms ir didesniems vaikuciams, daugiausia H&M

tikrai skirti jie musu ziemom biggrin.gif Juk cia estai gamina smile.gif mes nesiojam ir prie 0 ir prie -20.pasakiski smile.gif daug geriau nei reima rolleyes.gif
Atsakyti