Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(renatmi @ 2011 09 07, 21:20)
GAP, Reima, Bilemi, Coccodrillo, Bokollo doh.gif  Tiek visko, kad neaisku kurį ir pasirinktį g.gif  Vienos giria tą, kitos aną, o man tamsus miškas 4u.gif  Žinau tik tiek, kad mano vaikas laaabai judrus, kad su storu jam bus sunku, norisi be visų tų kailių, kažko plono ir šilto...

Aš tik už skandinaviškus thumbup.gif Kokybė tiesiog išskirtinai aukšta ir nepriekaištinga, lengvi, ploni, visiškai neperšlampami, kvėpuojantys ir šilti thumbup.gif Padėvėjus vaikui sezoną beveik nesimato dėvėjimo požymių, galima vos ne kaip naują pardavinėti lotuliukas.gif
O gerų skandinaviškų gamintojų tikrai yra labai daug, o ne tik vis minimi Reima ar Huppa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 14, 15:22)
Girdejau dar, kad Lenne estu firmos neblogi, bet irgi tik babycentre prekiauja. Kazi kokios ju kainos? g.gif O kaip Lindex, gal kas bandet? g.gif

Esam tureje LENNE, tikrai superinis kombis thumbup.gif Apie Lindex irgi girdejau tik gerus atsiliepimus, bet patys nesam tureje. HUPPA, REIMA, COLUMBIA...Tikiu, kad superiniai, bet ir kainos superines. Man pvz. tikrai gaila moket virs 400 lt. uz Huppa kombi vaikui vienam sezonui, neperku "ant isaugumo", kad 2 ziemom uztektu ir vaiksciotu arba kaip kaliause arba po to trumpom kelnem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 09 14, 16:18)
Esam tureje LENNE, tikrai superinis kombis thumbup.gif Apie Lindex irgi girdejau tik gerus atsiliepimus, bet patys nesam tureje. HUPPA, REIMA, COLUMBIA...Tikiu, kad superiniai, bet ir kainos superines. Man pvz. tikrai gaila moket virs 400 lt. uz Huppa kombi vaikui vienam sezonui, neperku "ant isaugumo", kad 2 ziemom uztektu ir vaiksciotu arba kaip kaliause arba po to trumpom kelnem doh.gif

Vat dėl tų kainų tai ir nekyla noras pirkti naujų kombių unsure.gif Tiesiog, neturim tokių galimybių kiekvieną sezoną mokėti tokius pinigėlius... Visgi tikrai vienam sezonui, nesinori, kad vaikas kaip kaliausė būtų su per dideliu ar jau per mažu doh.gif Tiesiog žinom, kur galima dėvėtus gauti, tai ir perkam tik ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 09 14, 16:18)

O lenne kokios kainos?
Atsakyti
Na, mes turejom istisa, kai vaikas dar nevaiksciojo, tai berods gal kokiu 150 lt. mokejom g.gif Kiek kainuoja didesniem vaikam, atsikri kazkaip nesidomejau, siemet dar issisuksim su pernyksciu, siustu is JAV ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 rugsėjo 2011 - 16:02
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 14, 15:56)
O lenne kokios kainos?

Pernai pirkom LENNE vientisa kombi. Mokejom apie 200Lt. Superinis, lengvas, taciau siltas thumbup.gif thumbup.gif . Siemet irgi pirksim panasu. Saunu, kad yra ir tos pacios kolekcijos kepuriuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 09 14, 16:26)
Vat dėl tų kainų tai ir nekyla noras pirkti naujų kombių  unsure.gif Tiesiog, neturim tokių galimybių kiekvieną sezoną mokėti tokius pinigėlius... Visgi tikrai vienam sezonui, nesinori, kad vaikas kaip kaliausė būtų su per dideliu ar jau per mažu  doh.gif Tiesiog žinom, kur galima dėvėtus gauti, tai ir perkam tik ten  rolleyes.gif

O gal ir mums isduosite kur galima ju devetu nusipirkti? Buciau dekinga
Atsakyti
Sveiki, teko girdeti, kad Reima kombinezanus siuna Lietuvoje ir cia be etikeciu galima nusipirkti perpus pigiau. Kokybe ta pati, audiniai tie patys, siuvimo technologija taip pat.
Atsakyti
Mamos, gal kas bandete H&M kombinzonus. Kaip jie? Labai reikia atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle skarota @ 2011 09 15, 08:41)
Mamos, gal kas bandete H&M kombinzonus. Kaip jie?  Labai reikia atsiliepimu smile.gif

Kazkur skaiciau, kad problemos su dydziais, rankoves trumpos, kojos per ilgos, bet cia tik apie vientisus skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(egle skarota @ 2011 09 15, 07:41)
Mamos, gal kas bandete H&M kombinzonus. Kaip jie?  Labai reikia atsiliepimu smile.gif

Sveikos.
Turejau parsivezus is UK HM kelnytes ir striuke 5-6 metu vaikui. Labai buvau patenkinta, nes gavosi dviem sezonams, kadangi kelnytes atsiraitoja ir spaustukais uzsisega, tai neatrode, kad labai jau perdidelis. O siaip, lengvas, neperslampamas ir siltas. Labai noreciau kazko panasaus ir siemet. O aną susipakavau ir pasidejau ateities kartoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2011 09 16, 10:11)
Sveikos.
Turejau parsivezus is UK HM kelnytes ir striuke 5-6 metu vaikui. Labai buvau patenkinta, nes gavosi dviem sezonams, kadangi kelnytes atsiraitoja ir spaustukais uzsisega, tai neatrode, kad labai jau perdidelis. O siaip, lengvas, neperslampamas ir siltas. Labai noreciau kazko panasaus ir siemet. O aną susipakavau ir pasidejau ateities kartoms ax.gif

Kazkaip pradziuginote, nes uzsipraseme is UK dovanu kombinzono. Gimines nupirko HM, kazkaip suabejojau ar geras, nes visi cia LT tik apie columbia ir visokius skandinaviskus kalba, kad geri. Tad pasimeciau, gal ir mums kito reikia.
Atsakyti