Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 29, 12:41)
man ucb irgi grazu, bet tik grazu o nesilta, del silumos perkam isbandyta gap ir mums  thumbup.gif  nereik noret kazkokiu pribombasu, paprasta klasikine striuke su kisenem, spalvytes irgi paprastos, bet uztad kokybe ir siltumas  thumbup.gif  o kas isto grozio jei vaikas ledukas pu juo? as uz komforta grozis man antroi vietoi ipac ziema kai reik silto rubo. ir nenori kad vaikas kaip robotas vaiksciotu su tais lenkiskais  doh.gif

bet galima nusiprikti siltu ir graziu rolleyes.gif del to as Gapiniu jau nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
Mamytes, sakykite, gal kas pirkote is H&M kombinezonus - kaip ju kokybe, ar silti ir tinkami ziemai?
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri zinote kur LT galima isigyti suomiu firmos Reima vaikisku kombinezonu (arba siltu striukiu ir kombikelniu) ziemai? Per interneta ziurejau, tai ju atstovybe tik Rygoje ir Lenkijoje kelios. Parasykite jei kuri zinoite gal kas prekiauja LT Reima prekemis 4u.gif

jau radau. reikes tik patikrinti kaip ten ir kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 03 rugsėjo 2011 - 10:35
Babycentre prekiauja jais mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiemai pernai turėjom GAP - turėtų dar tikti ir šiemet. O kitiems metams žiemai irgi, manau, rinksimės būtent GAP, nes nieko geresnio nesam turėję thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 29, 13:41)
man ucb irgi grazu, bet tik grazu o nesilta, del silumos perkam isbandyta gap ir mums  thumbup.gif  nereik noret kazkokiu pribombasu, paprasta klasikine striuke su kisenem, spalvytes irgi paprastos, bet uztad kokybe ir siltumas  thumbup.gif  o kas isto grozio jei vaikas ledukas pu juo? as uz komforta grozis man antroi vietoi ipac ziema kai reik silto rubo. ir nenori kad vaikas kaip robotas vaiksciotu su tais lenkiskais  doh.gif

Kas pasake, kad GAP kokybiski??? Cia tik pas mus Lietuvoje jie jau skaitosi tokie superiniai ir populiarus. stai Reimos kokybe tikrai super. Aisku vaikui iki metuku Gap pukinis kombis tikrai super. lengvas, siltas. Bet vyresniems tikrai nieko geriau uz skandinavisku firmu kombius nera.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 04, 15:43)
Kas pasake, kad GAP kokybiski??? Cia tik pas mus Lietuvoje jie jau skaitosi tokie superiniai ir populiarus. stai Reimos kokybe tikrai super. Aisku vaikui iki metuku Gap pukinis kombis tikrai super. lengvas, siltas. Bet vyresniems tikrai nieko geriau uz skandinavisku firmu kombius nera.

drinks_cheers.gif man Reima irgi daug kokybiskesni smile.gif
Tik per dydziuosius salcius mano bernas tikrai salo..bet kai nera dydeliu salciu,pats tas voliotis sniege thumbup.gif
Atsakyti
*****, bet kaip siemet kainos geru kombiu pakilo blink.gif doh.gif Buvau siandie uzsukus i HUPPA parduotuve, tai jei pernai galima buvo kombi is dvieju daliu uz kokiu 270 isigyt, tai siemet nuo 340 lt., na sakyciau kas perdaug tas nesveika unsure.gif Vienam sezonui man tokiu pinigu gaila,o pirkt dviem dydziais didesni, "ant isaugimo", kad vaikas vaiksciotu kaip kaliause tai ne mano stiliuj schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 06 rugsėjo 2011 - 12:52
GAP, Reima, Bilemi, Coccodrillo, Bokollo doh.gif Tiek visko, kad neaisku kurį ir pasirinktį g.gif Vienos giria tą, kitos aną, o man tamsus miškas 4u.gif Žinau tik tiek, kad mano vaikas laaabai judrus, kad su storu jam bus sunku, norisi be visų tų kailių, kažko plono ir šilto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatmi: 07 rugsėjo 2011 - 20:21
Merginos, gal kas turejote ar siaip ka girdejote apie H&M kombinezonus. Pasidalinkite
Atsakyti
QUOTE(renatmi @ 2011 09 07, 20:20)
GAP, Reima, Bilemi, Coccodrillo, Bokollo doh.gif  Tiek visko, kad neaisku kurį ir pasirinktį g.gif  Vienos giria tą, kitos aną, o man tamsus miškas 4u.gif  Žinau tik tiek, kad mano vaikas laaabai judrus, kad su storu jam bus sunku, norisi be visų tų kailių, kažko plono ir šilto...

as uz Reima, be kailiu, plonas ir siltas 4u.gif
Atsakyti
Girdejau dar, kad Lenne estu firmos neblogi, bet irgi tik babycentre prekiauja. Kazi kokios ju kainos? g.gif O kaip Lindex, gal kas bandet? g.gif
Atsakyti