Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

As savo vaikui nupirkau GAP kombinezona 4u.gif Zinokit mamos man jis nerealus thumbup.gif labai patogus nestoras ir nevarzo vaiko judesiu smile.gif Kitamet irgi is GAP pirksiu
Atsakyti
Saviškiui nupirkom va tokį. http://www.tchibo.de...p200020409.html
Man tai jis super. Mano vyras labai priekabus dėl kokybės, ir jis įvertino teigiamai. Šiaip čia ale slidinėjimo kostiumas, tai jis toks plonytis atrodo, bet taip viskas pasiūta, kad sniego net labai norint į vidų nepateks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2004 12 21, 11:28)
Na as vat Ugnelei nupirkau vakar kombinezona is "mada vaikams", cia Kaune p.c."SAVAS". Jau anksciau buvau nuziurejusi, bet vis delsiau, galvojau gal kokia dailesni gausiu.Perejau parduotuves ir net i baze buvau nulekusi.Na pakraupau nuo tu kombinezonu.Ir kokybe ir vaizdas ne koks.Na maciau as tuos su naturaliu kailiu, nu nepatiko jie man.Vaikas apkutotas kau su kaldra, nei pajudet negaletu.O vat as pirkau tai be kailio, nera storas labai, betvaikas gali lakstyti ir judeti, tai manu nesusals.O be to kai jau bus -15 tai ir i lauka nevesi.Tiesa dabar "mada vaikams" sako kas savaite vis kitiems kombinzonams darys nuolaidas.Tai as ta kur buvau nusiziurejusi uz 115 Lt, nusipirkau tik uz 85 Lt.

Siauliuose labai dziaugiuosi krautuvele "Meriles Namai', lotuliukas.gif esancia priesais traukiniu stoty - vaikams rubeliai ten labai mazomis kainomis wub.gif , tvarkingi, yra labai isskirtiniu - savo maziukui nupirkau labai grazu ir originalu kombinzoniuka smile.gif Kombinezonu liko suzavetas net tevelis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ką pastebėjau , tai senoviški kailiniai visai nereikalingi...........jie sunkūs labai ir vaikai nemėgsta jų nešioti, jau geriau kombinzoną: ir lengva, ir šilta
Atsakyti
Gal kas patartumet koks geriausias butu kombinezonas 9 menesiu spurdaliui, kuris nepakencia rengimosi ir nori viska daryt pats. Ir ar imanoma nupirkt tokio dydzio kad ir kitiems metams tiktu? (dabar kazkur 80 nesiojam) Ir kur geriausia pirkti? Jei turite savo isaugta, bet tikrai patogu pasiulykit.
Atsakyti
Mes tai labai grazu komplekta violetini sukomplektavom mergaitei: kelnes sepalla, o striuke lindex smile.gif
Atsakyti
Mes turime REIMA kombinezona, pirkome Babycenter, negaliu atsidziaugti jo kokybe, siluma. Jis lengvas labai, nestoras, bet nerealiai siltas, prie jo dar nusipirkome specialu ala pakombinezoni, 100% vilneles, plonytis, mielas.

Kaip veikia Reimatec membrana?
Į audinį integruota membrana sudaryta iš porų, kurios yra žymiai mažesnės nei vandens lašelis, todėl nepraleidžia drėgmės, bei didesnės nei garo molekulės, todėl į aplinką išgarina drėgmę ir kūnas gali kvėpuoti. Membrana apgaubiama kokybiškais audiniais ir iš jų siuvami rūbai.

Reima drabužių savybės:
- Pagaminti iš nepralaidaus vandeniui, neprapučiamos kvėpuojančio audinio.
- Siūlės užlydytos, todėl nepraleidžia drėgmės.
- Integruoti atšvaitai.
- Nuimamas kapišonas.
- Nuimamos kilpos per pėdą.

Taip pat ir kepure REIMA turim, nei prakaituoja, nei ka:)
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 12 22, 17:53)
As savo vaikui nupirkau GAP kombinezona 4u.gif  Zinokit mamos man jis nerealus  thumbup.gif  labai patogus nestoras ir nevarzo vaiko judesiu  smile.gif Kitamet irgi is GAP pirksiu

Taigi taigi,prisiskaiciau as tokiu nuomoniu ir nupirkau savo mazei GAP kombinzona.Zinoma,jis labai grazus,lengvas ir siltas.BET ,jei oras yra sausas ir vaikas vaiksto kulturingai takeliais,na dar trumpai po sniega gali prabegti.O jei kiek dregniau,ar vaikas normaliai nori po sniega pasivolioti,tai tas kombinzonas tikras ssss doh.gif Perslampa kiaurai doh.gif Per atodreki vaikai pazaide su sniegu,tai mazes kombio kelnes ir pedkelnes,uzpakaliukas buvo slapi,striukes rankoves visiskai slapios doh.gif O vyresne su maximiniu neperslampanciu kombinezonu buvo sausa.
Atsakyti
tai aisku, kas s... tie gap, taigi cia tik bandos jausmas mamku- viena perka, pagyre, tai urmu visos puole doh.gif . mano drauges dukra turi- jau siules irsta, ir tikrai vandens nemegsta
Mes turime REIMA kombinezona, pirkome Babycenter, negaliu atsidziaugti jo kokybe, siluma

mes irgi sita turim- per pliurze vaikas gal pusvalandi ant sniego sedejo, su kibireliais zaide, tai sausutele namo parsirado ax.gif del silumos , nezinau, vyras liepia megztini vis pavilkinet, neitikinu jo, kad toks plonas kombis tinka ziemai biggrin.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš ax.gif
Pirkau turguje kombinezoną-vokelį su avikailių. Dukrytė gimė lapkričio pradžioje. Naudojom kaip vokelį iki pavasario, buvo didokas, bet užtat šiltas o vežime ir nesimato kad per didelis. O šią žiemą jau naudojom kaip kombinezoną. Tik sakyčiau kad mum vienų dydžių galėtų būti didesnis- reikėtų 86. Puikiai skalbiasi skalbimo mašinoje. Šiaip tikrai likau patenkinta, nes nušoviau du zuikius thumbup.gif nešiodama 2 žiemas.
Atsakyti
QUOTE(Mirmukė @ 2010 12 27, 17:04)
Saviškiui nupirkom va tokį. http://www.tchibo.de...p200020409.html
Man tai jis super. Mano vyras labai priekabus dėl kokybės, ir jis įvertino teigiamai. Šiaip čia ale slidinėjimo kostiumas, tai jis toks plonytis atrodo, bet taip viskas pasiūta, kad sniego net labai norint į vidų nepateks. smile.gif

eina sau kokios kelnes fainos! superines!
Atsakyti
Aš siunčiau GAP iš Jav per tarpininkes, esu labai patenkinta ir kaina ir kokybe smile.gif Dar kažkokios nuolaidų dienos pasitaikė.
Atsakyti