Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(Refresh @ 2010 11 11, 08:54)
Sveikutės, SM turgelyje pirkau GAP pūkinį (?) kombinezoną, žinojau, kad bus lengvutis. Bet kai gavau jis man pasirodė visai toks ir plonas, ir nepasakyčiau, kad šiltas. Aišku, ką man šnekėt, jei nežinau kaip iš tikrųjų yra. Tai kaip išsiaiškinti ar ten tikrai pūkinis viduje?  unsure.gif Nes jis tokio storio kaip kad būtų rudeninis. Be to, nėra jokio kailiuko viduje, jokios peliuko medžiagėlės ar pan.  blush2.gif

o ka raso etiketeje?
Atsakyti
O AS NUPIRKAU BILLEMI-SUPER
Atsakyti
Gal kam teko ka nors girdeti apie rucanor zieminius kombinezonus?
Atsakyti
QUOTE(drewexsas @ 2010 11 11, 09:52)
o ka raso etiketeje?

Dėl peliuko medžiagėlės biški suklydau, yra blush2.gif Gėda.

O etiketę nufotkinau blush2.gif
Padėkit išsiaiškint

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 13, 09:47)
Dėl peliuko medžiagėlės biški suklydau, yra  blush2.gif Gėda.

O etiketę nufotkinau  blush2.gif
Padėkit išsiaiškint

user posted image

Nu kad parasyta kad 80% pukai ir 20% plinksnos mirksiukas.gif Nelabai ir buna nepukiniu kombiu GAPo g.gif
Mes parsisiuntem naujus kombius GAP, pilnai uztenka ten to storumo, jie gi pukiniai, salti nebus. Kas turejo giria juos labai smile.gif
Ir isteis ten viskas apgalvota, o kad ner stori tai as dziugiusi, nes tai reiskia kad vaikai nebus kaip meskos, kai pajudet is vietos sunku ax.gif
p.s. per 20 laipsniu salti mes i lauka bet kuriuo atveju neeisim, o iki kokiu -10 tikrai tiks jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 11 13, 18:21)
Nu kad parasyta kad 80% pukai ir 20% plinksnos mirksiukas.gif Nelabai ir buna nepukiniu kombiu GAPo g.gif
Mes parsisiuntem naujus kombius GAP, pilnai uztenka ten to storumo, jie gi pukiniai, salti nebus. Kas turejo giria juos labai smile.gif
Ir isteis ten viskas apgalvota, o kad ner stori tai as dziugiusi, nes tai reiskia kad vaikai nebus kaip meskos, kai pajudet is vietos sunku ax.gif
p.s. per 20 laipsniu salti mes i lauka bet kuriuo atveju neeisim, o iki kokiu -10 tikrai tiks jie smile.gif

Labai labai labai ačiū!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Mergaitė turi gap kelnes ir ucb striukę su pūkais, pasikeitimui dar nupirkau cocobello kombinezoną, nes šitos firmos turėjo mano berniukas, tai labai patiko. o berniukas šią žiemą nešios gap kombinezoną , kaip ir praitais metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 11 14, 19:35)
Mergaitė turi gap kelnes ir ucb striukę su pūkais, pasikeitimui dar nupirkau cocobello kombinezoną, nes šitos firmos turėjo mano berniukas, tai labai patiko. o berniukas šią žiemą nešios gap kombinezoną , kaip ir praitais metais  4u.gif

ka galit pasakyti apie cocobelo kombius?
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2010 10 22, 12:20)
Aš tai pasidaviau GAP manijai ir perku kombius iš GAP:)

o as atradau COLUMBIA kombius.Jie irgi yra pukinai.Parsisiunciau ir esu labai patenkinta.Jokiu pribambasu, labai patogus uzdeti, slidus vidus , neperslampamas pavirsius, uzlenkiami koju bei rankoviu galai, prigludes kapisonas.o kaina zymiai padoresne nei Gap thumbup.gif http://www.amazon.co...YF78,B003VY5UE8
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2010 11 29, 15:58)
o as atradau COLUMBIA kombius.Jie irgi yra pukinai.Parsisiunciau ir esu labai patenkinta.Jokiu pribambasu, labai patogus uzdeti, slidus vidus , neperslampamas pavirsius, uzlenkiami koju bei rankoviu galai, prigludes kapisonas.o kaina zymiai padoresne nei Gap thumbup.gif http://www.amazon.co...YF78,B003VY5UE8

QUOTE(sharike1 @ 2010 10 22, 12:20)
Aš tai pasidaviau GAP manijai ir perku kombius iš GAP:)

tiesa, vienintelis minusas, kad jie yra stipriai pamazinti, todel renkantis dydi reikia gerai apgalvoti.Pvz mano dukrytei dabar prasidejo 7 menuo ir as parsisiunciau kombi skirta 18 menesiu kudikiu, tai visai gerai ir dabar.Kombis yra erdvus, bet nesimaskatuoja nei rankoves nei kojyte smile.gif bet kiek zinau ir GAP buna pamazinti ax.gif
Atsakyti
turim perleista viena kombi, kita babycity pirkom (iseigini) ir dar viena beaver firmos is piguciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2010 11 12, 20:44)
O AS NUPIRKAU BILLEMI-SUPER

pritariu drinks_cheers.gif jau rasiau panasioj temoi, kad ir mes jau 2 sezona nesiojam si kombinezona Bilemi firmos , nei vaikas susala nei ka, visada jam silta o apvilktas tik vienas golfas, gal ir paziuros neatrodo toks pustas kad nesiltas, bet viduje kazkoks uzpildas sako laikantis siluma, ir mums jis puikiai pasiteisino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirkom su geru palenkimu kojose ir rankovese tai ziuriu dar siemet istempsime laisvai su juo, labai juo dziaugiuosi . kitais metais vel tokios pat firmos isigysime smile.gif
Atsakyti