Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(Bulbulka. @ 2010 10 07, 23:15)
tikrai turguj yra geru smile.gif  tik paieskot reikia ir reikia zinot ko nori mirksiukas.gif  yra ir Bilemi ir Bokollo, nupirkom Bokollo, atrodo labai kokybiskas, 2 daliu, labai grazus, o ir kaina gera blush2.gif

Jei nepaslaptis kurioj vietoj pirkot? Nes as kazkaip neradau blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau patarimo- kokio dydžio kombinezoną geriausiai pirkti rudens pabaigoje gimusiam mažyliui. Pardavėja rekomenduoja apie 80 cm. iš pradžių naudoti kaip vokelį, o vėliau , t. y kitai žiemai dar bus geras kombinezonas. Patarkite, kas auginate vėlyvą rudenį ar žiemą gimusius vaikučius.
Atsakyti
QUOTE(raibuole @ 2010 10 11, 13:28)
Norėčiau patarimo- kokio dydžio kombinezoną geriausiai pirkti rudens pabaigoje gimusiam mažyliui. Pardavėja rekomenduoja apie 80 cm. iš pradžių naudoti kaip vokelį,  o vėliau , t. y kitai žiemai dar bus geras kombinezonas. Patarkite, kas auginate vėlyvą rudenį ar žiemą gimusius vaikučius.

logiskas patarimas.Metu vaikutis apie 80 cm,pusantru apie 86,dvieju apie 92(standartiniai dydziai).Taciau gali buti ir mazokas kitais metais...
Atsakyti
Mano berniukas gime pernai gruodzio pradzioje, tai siuo metu jis yra 80cm. ugio. kombinezona ziemai ieskosime ko gero jau 86 cm. Bet va pirmasis berniukas tokio pat amziaus buvo 74 cm. ugio, tai jam 80 cm kombinezonas butu pats tas. Vaikai skirtingi, bet realiai 80-86 cm. (gal geriau 86 cm.) kitai ziemai jums turetu tikti. Siaip ko gero neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 10 07, 22:27)
nerealus ir mums  drinks_cheers.gif šiemet irgi ieškau, ale... šiandien mačiau Reima kombenzus Prismoj Vilniuje, bet man jie tokie mizerni kažkokie pasirodė, pabijojau pirkt, neaiškūs kažkokie, kaina berods 225Lt. visokių dydžių buvo.
o turguj yra normalių kombenzų ar tik tokie baisūs stori pūkiniai visokie? man tai gaila vaikų, kai matau su tokiais, jokios judesio laisvės, kaip robotai meškinai doh.gif

yra ivairiu. 4u.gif ir su kailiu ir be kailio.as tai siauliuose gyvenu,tai i savo pabalių turgų pedinu,ten vienas vyras prekiauja lb neblogais kombinezonais ir rubeliais vaikams biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pasidaviau GAP manijai ir perku kombius iš GAP:)
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2010 10 22, 11:20)
Aš tai pasidaviau GAP manijai ir perku kombius iš GAP:)

Gal netycia pirkote si kombinezona?
http://www.gap.com/b...8...&pid=763868
Kas jo viduje? ar jis siltas?
Atsakyti
QUOTE(inueenda @ 2010 10 28, 10:10)
Gal netycia pirkote si kombinezona?
http://www.gap.com/b...8...&pid=763868
Kas jo viduje? ar jis siltas?

Gap kombinezonai tikrai siltuciai smile.gif
Atsakyti
maziukam gal geria pirkti toki ,kuris is vokelio paaugus vaikui transformuojasi i kombinezona( na supratot manau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adamsai @ 2010 10 29, 13:46)
mes pirkom cia mazyliusala tiesa internetineje pasirinkimas nedidelis o parduotuveje tai issirinkome labai gera silta kombizoniuka ten ir kitokiu geru  rubeliu daug ir gerom kainytem. thumbup.gif

aš aišku ne į temą, bet jau šito psl savininkai tai prieš paleisdami prekybą galėtų bent gramatines klaidas išsitaisyt doh.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtimi, kokie kombinezonai yra silciausi - avikailio, puku, su TEC'u?
Atsakyti
Sveikutės, SM turgelyje pirkau GAP pūkinį (?) kombinezoną, žinojau, kad bus lengvutis. Bet kai gavau jis man pasirodė visai toks ir plonas, ir nepasakyčiau, kad šiltas. Aišku, ką man šnekėt, jei nežinau kaip iš tikrųjų yra. Tai kaip išsiaiškinti ar ten tikrai pūkinis viduje? unsure.gif Nes jis tokio storio kaip kad būtų rudeninis. Be to, nėra jokio kailiuko viduje, jokios peliuko medžiagėlės ar pan. blush2.gif
Atsakyti