Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

O mothercare Panoramoje ziurejote? (jei jus is Vilniaus). Pries men. ten buvo, tik nepamenu koks vientisu kombezu didziausias dydis buvo.
Atsakyti
Ka tik grizome is panoramos, tai specialiai paziurejau, kad Reima firmos yra vientiesi 92 ir 98, bet mergaitiski, berniukisku nepastebejau. g.gif , gal is kitos puses sukabinti buvo.
Reimos dar mergaitems 128 d. buvo keli like ir HUPPA firmos kelis 122 cm. Visai faini, man patiko, tik kad mano 123 cm mergaitei 122 buvo kelnes mazos, o 128 Reimos buvo striuke nerealiai didziule.

Dar buvo Reimos zieminiai batai.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2004 12 08, 23:10)
Patarkit mamytės, kaip rengti vaikiuką žiemą, jei kombinezonų su kailiu parduotuvėj praktiškai nėra blink.gif O gal čia tik man nesiseka rasti??

zinok nelabai kur ir rasi mano mergytei buvo 7m. Norejom su kailiu ir paltuka nupirkt tai tik bazeje radom 100lt
Atsakyti
Artinasi ziemos sezonas, reiks pradeti dairytis kokybisku, siltu kombinezonu. Pasidalinkite patirtimi, gal kokiu naujienu siemet pastebejote parduotuvese? bigsmile.gif

Pirksim striuke ir kelnytes, mastau apie Reima, tik iskilo klausimas: prognozuoja labai salta ziema, o jie tokie plonyciai, kas jau nesiojote Reima, sakykit, ar tikrai nesalta vaikuciams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 15, 13:24)
Artinasi ziemos sezonas, reiks pradeti dairytis kokybisku, siltu kombinezonu. Pasidalinkite patirtimi, gal kokiu naujienu siemet pastebejote parduotuvese?  bigsmile.gif

Pirksim striuke ir kelnytes, mastau apie Reima, tik iskilo klausimas: prognozuoja labai salta ziema, o jie tokie plonyciai, kas jau nesiojote Reima, sakykit, ar tikrai nesalta vaikuciams?  g.gif

matoto po Reima reikia detis spec poliario apranga,megstuka ar kelnytes
tokiu sgamina ir North66
tada tikrai bus silta
nes mum ana ziema, su pedkelnem ir megstiniu,su Reima buvo jau saltoka, bet jaigu abu sluoksnius deti tikrai silta,ir lengva judeti vaikui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 12 18, 16:33)
O man pats geriausias Lenne kombinezonas. pirkau baby center vilniuje, mokejau 219 jau su pirstinem.
user posted image
be to kad siltas ir grazus pagrindiniai privalumai -
* rankovyciu gale guma - apspaudzia ir pirstine prilaiko ir salcio neileidzia
* kelniu apacioje toks guminis kaip laikiklis - per bato pada persimauna - ir sniego neprikrenta ir kelnes nepakyla i virsu kai pasodini vaika
* striukes nugarytej guma - irgi puikiai priglunda.
nu zodziu nesiojam ir dziaugiames  thumbup.gif

superiniai sie kombinezonai.labai gerai nesiojasi wub.gif ir siltuciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 rugsėjo 2010 - 23:40
Sveikos,
mes REIMĄ kombinezoną turėjom, nešiojom du metus, ir dabar jokio kito nenoriu ax.gif o iš kur jį nusipirkt už padorią kainą gal žinot? mačiau Tindirindi buvo, bet kaina kosminė doh.gif
Beje jei kam reikia mūsų nešiotą kombinezoną laikau pardavimui mirksiukas.gif 92 cm dydžio, raudonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 15, 14:24)
Artinasi ziemos sezonas, reiks pradeti dairytis kokybisku, siltu kombinezonu. Pasidalinkite patirtimi, gal kokiu naujienu siemet pastebejote parduotuvese?  bigsmile.gif

Pirksim striuke ir kelnytes, mastau apie Reima, tik iskilo klausimas: prognozuoja labai salta ziema, o jie tokie plonyciai, kas jau nesiojote Reima, sakykit, ar tikrai nesalta vaikuciams?  g.gif

Dėl šiltumo tai tikrai nesušalsit, bent jau mes nesušalom thumbup.gif o žiema 2008 tikrai buvo šalta smile.gif pernai irgi nekaršta- irgi buvo super thumbup.gif
O ir judėt be galo gerai, kai nėra jokių kailių ir pukų biggrin.gif
O kokia kaina Mothercar'e Reimos kombinezonų? g.gif
Atsakyti
labas. Ieskom savo dukrytei(dabar mums 4 men.) kombinezono 4u.gif, todel labai noreciau paklaus koks zieminis kombinezonas pats geriausias ir silciausias pagal jusu nuomone? ax.gif
p.s. geriau jei idesit ir nuotraukas:)
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 09 27, 12:57)
O kokia kaina Mothercar'e Reimos kombinezonų?  g.gif

gal jau yra pirkusiu mamyciu ir pasakys kokia kaina ax.gif

ir kaip del Wojcik kombinezonu? kur geriausiom kainom galima isigyti? gal gariunuose g.gif
Atsakyti
O mes perkam is turgaus.kol buvo kudikelis,tai buvom toki silta su avikailiu nusipirke.is jo buvo galima ir vokeli padaryt,ir kombinzona.tikrai nesalom ir grazus 4u.gif esu nupirkusi ir is humanos neblogu kombinzoniuku po 9lt biggrin.gif ir va nesenai storas kelnes ant sleiku radau,gales zaist lauke ant sniego mirksiukas.gif galeciau ir nauju nupirkt,bet nematau reikalo cool.gif zieminio kokio turguj turbut pasidairysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 09 27, 13:35)
Sveikos,
mes REIMĄ kombinezoną turėjom, nešiojom du metus, ir dabar jokio kito nenoriu  ax.gif  o iš kur jį nusipirkt už padorią kainą gal žinot?

nerealus ir mums drinks_cheers.gif šiemet irgi ieškau, ale... šiandien mačiau Reima kombenzus Prismoj Vilniuje, bet man jie tokie mizerni kažkokie pasirodė, pabijojau pirkt, neaiškūs kažkokie, kaina berods 225Lt. visokių dydžių buvo.

QUOTE(sriukis @ 2010 10 07, 14:49)
O mes perkam is turgaus.kol buvo kudikelis,tai buvom toki silta su avikailiu nusipirke.is jo buvo galima ir vokeli padaryt,ir kombinzona.tikrai nesalom ir grazus 4u.gif esu nupirkusi ir is humanos neblogu kombinzoniuku po 9lt biggrin.gif ir va nesenai storas kelnes ant sleiku radau,gales zaist lauke ant sniego mirksiukas.gif galeciau ir nauju nupirkt,bet nematau reikalo cool.gif zieminio kokio turguj turbut pasidairysiu 4u.gif

o turguj yra normalių kombenzų ar tik tokie baisūs stori pūkiniai visokie? man tai gaila vaikų, kai matau su tokiais, jokios judesio laisvės, kaip robotai meškinai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 10 07, 23:27)
nerealus ir mums  drinks_cheers.gif šiemet irgi ieškau, ale... šiandien mačiau Reima kombenzus Prismoj Vilniuje, bet man jie tokie mizerni kažkokie pasirodė, pabijojau pirkt, neaiškūs kažkokie, kaina berods 225Lt. visokių dydžių buvo.
o turguj yra normalių kombenzų ar tik tokie baisūs stori pūkiniai visokie? man tai gaila vaikų, kai matau su tokiais, jokios judesio laisvės, kaip robotai meškinai doh.gif

tikrai turguj yra geru smile.gif tik paieskot reikia ir reikia zinot ko nori mirksiukas.gif yra ir Bilemi ir Bokollo, nupirkom Bokollo, atrodo labai kokybiskas, 2 daliu, labai grazus, o ir kaina gera blush2.gif
Atsakyti