Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(minimaus @ 2007 09 19, 11:16)
Nu va as ir manau kad ziemai nelabai ji  schmoll.gif  ausys jauciu nuogos pastoviai bus  schmoll.gif
Kristupuk faina jusu kepuryte kur pirkot? Ar berniukas i komplekta buvo  thumbup.gif  wub.gif

man irgi taip atrodo, norėtųsi, kad ausys uždengtos būtų, kažkokio užsegimo, užrišimo.

Atsakyti
Šiandien Akropolio Aprangoj mačiau jau kelias striukes iš naujos LENNE kolekcijos (bet tik kelias, ne tiek kiek tinklapyje). Kaina prasideda nuo 200lt blink.gif Bet labai, bent man, gražios, kokybiškos, tikrai šiltos ir jokių vėjų neperpučiamos, na tiesiog miela čiupinėti... wub.gif Dydžiai didesni, ir atrodo, kelnių nemačiau, bet gal neatidžiai pranaršiau.

Beje, buvau taipogi "maloniai" nustebinta pamačius visą eilę praeito sezono LENNE striukių. Pavasarį ta pati eilė ilgai kabėjo už 129lt, dabar kainytė vėl sezoniškai šoktelėjo iki 199lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2007 09 15, 12:35)
user posted imageO as noreciau Lenne active. Gal kas turejo ar planuoja tureti ir siaip gali pasidalinti mintimis, kaip jie praktikoje?

Man šitas labai super.... Reikės savo panelei tokio paieškot.
Atsakyti
Patarkite mamos, kur ieskoti 4 metu mergytei kombinzonu? Noriu normalios kokybes, kaina nera labai svarbi. Kur galima Kaune rasti Lenne firmos drabuziu vaikams? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(New @ 2007 11 13, 09:55)
Patarkite mamos, kur ieskoti 4 metu mergytei kombinzonu? Noriu normalios kokybes, kaina nera labai svarbi. Kur galima Kaune rasti Lenne firmos drabuziu vaikams? Aciu  4u.gif

Lenne prekiauja tik Apranga ir tai tik striukes tesu mačiusi.
Atsakyti
koks man sis grazus wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 11 13, 11:17)
Lenne prekiauja tik Apranga ir tai tik striukes tesu mačiusi.

Per porą dienų apvažiavome visas Kauno parduotuves ir bazę išnaršėm doh.gif Vakar vakare Megos Aprangoj nupirkom savo dvynukėm du komplektus Lenne (tokius, kaip prieš tai įkeltame paveikslėlyje). Kainavo daug, už dvejus komplektus su pirštinėm sumokėjom 710Lt doh.gif Bet iš visų apžiūrėtų ir iščiupinėtų šitie pasirodė patys kokybiškiausi, tai pirkom šiek tiek didesnius, kad dviem žiemom mums užtektų.
Didžiausias pasirinkimas Megoje, nes Akropolyje tik kelnių buvo, o striukių ne. Kristupuko įkeltų kombinezonų yra Megos Madoje vaikams, kokybė jų nebloga, bet kelnių nemačiau - tik striukės. Išvis Megoj didesnis pasirinkimas visose parduotuvėse lyginant su kitais jų filialais.

Tokie mano įspūdžiai po dviejų dienų lakstymo - pilna to žodžio prasme blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar apsilankiau parodoje. Apsilankymo tikslas buvo Julvijos gamybos vientiso kombinezono pirkimas, tai esu žiauriai patenkinta, kad ir mūsų dydis buvo ir spalva mums labai tiko ir patiko (tamsiai pilka su ružavu). thumbup.gif Spalvų pasirinkimas nėra didelis, pvz. 110 cm, buvo tik raudonas arba tas pilkas (spalvų berniukams net nežiūrėjau).
Atsakyti
Šiuo metu mano mama Estijoj, tad paprašiau, kad nueitų i parduotuves, kur prekiauja LENNE firmos kombinezonais.Nu tikrai sakė geri, pažiūresim, ką parveš mano sūneliui.Galėsiu foto įdėti.Kainos sakė 700 kronų(tai kažkur 155 lt).
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2007 11 23, 23:07)
Šiuo metu mano mama Estijoj, tad paprašiau, kad nueitų i parduotuves, kur prekiauja LENNE firmos kombinezonais.Nu tikrai sakė geri, pažiūresim, ką parveš mano sūneliui.Galėsiu foto įdėti.Kainos sakė 700 kronų(tai kažkur 155 lt).

Oho, Aprangoj mačiau vien žieminės kombinezoninės kelnės 140lt kainuoja
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2007 11 17, 10:19)
Vakar apsilankiau parodoje. Apsilankymo tikslas buvo Julvijos gamybos vientiso kombinezono pirkimas, tai esu žiauriai patenkinta, kad ir mūsų dydis buvo ir spalva mums labai tiko ir patiko (tamsiai pilka su ružavu).  thumbup.gif  Spalvų pasirinkimas nėra didelis, pvz. 110 cm, buvo tik raudonas arba tas pilkas (spalvų berniukams net nežiūrėjau).

Pirmą kartą apie tokią girdžiu. Kur Vilniuje jie prekiauja?
Bet jau į jų tinklapį pažiūrėjus tikra nesusigundyčiau jų produkcija. Bent jau lietuvių k klaidas išsitaisytų.
Atsakyti
Vija, jie Vilniuje neprekiauja ir parduotuvės neturi. Man atrodo jie net ne didmenininkai, bet tiesiog siuvykla, gamina tuos kombinezonus pagal Reima firmos užsakymus ir eksportuoja jiems atgal į Skandinaviją.

Gali pažiūrėti www.reima.com, ten daugiau info apie šiuos kombinezonus yra.

Pvz. Europoje aptikslė Reima kombinezono kaina 129,00 EUR, o mes parodoje pirkome už 150 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 11 28, 15:34)
Vija, jie Vilniuje neprekiauja ir parduotuvės neturi. Man atrodo jie net ne didmenininkai, bet tiesiog siuvykla, gamina tuos kombinezonus pagal Reima firmos užsakymus ir eksportuoja jiems atgal į Skandinaviją.

Gali pažiūrėti www.reima.com, ten daugiau info apie šiuos kombinezonus yra.

Pvz. Europoje aptikslė Reima kombinezono kaina 129,00 EUR, o mes parodoje pirkome už 150 Lt.  4u.gif

Aha, reima.com atrodo gana solidžiai. Turėtų būti geri dalykėliai.
Ko dabar negali jais ir Lietuvoj prekiaut, jei jau čia pasiuva? Ko tada į parodas važiuoja?
Kaip tik tai, ko reikia mūsų žiemoms...
Atsakyti