Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(minimaus @ 2007 09 14, 00:26)
ziurejau, nebuvo  doh.gif
buvau uzsakius tokia is next, bet spalvos pjaunasi doh.gif
user posted image

mes tokia turim kepuryte 4u.gif
Atsakyti
mes šiai žiemai nupirkom tą rudą wojcek kombinezoną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kakava*: 14 rugsėjo 2007 - 20:59
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 14, 21:58)
mes šiai žiemai nupirkom tą rudą wojcek kombinezoną  thumbup.gif

mes ir toki pati nupirkom drinks_cheers.gif o kepuryte pirkot prie jo? rolleyes.gif kur pirkot jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes sakykit, o NEXT buna zieminiu kombinzonu pirkti? domina atskiri
ar tiketis kad ziemos kolekcijoje bus kas nors
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 15, 00:11)
mes ir toki pati nupirkom drinks_cheers.gif o kepuryte pirkot prie jo? rolleyes.gif  kur pirkot jei ne paslaptis?  mirksiukas.gif

aišku, kad nepaslaptis mirksiukas.gif mes Lenkijoj pirkom, o kepurytės tai nepirkau. kažkaip ten gryna sintetika, tai pagalvojau, kad gal neverta. o jūs turit? smile.gif
Atsakyti
user posted imageO as noreciau Lenne active. Gal kas turejo ar planuoja tureti ir siaip gali pasidalinti mintimis, kaip jie praktikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 15 rugsėjo 2007 - 11:37
QUOTE(Jelenka @ 2007 09 15, 12:35)
user posted imageO as noreciau Lenne active. Gal kas turejo ar planuoja tureti ir siaip gali pasidalinti mintimis, kaip jie praktikoje?

koks gražus thumbup.gif ir šiltai atrodo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(minimaus @ 2007 09 13, 23:38)
tikrai? o kuriam sandely buvai? nesake kada gaus prekes? rolleyes.gif

sakė kas savite berots, yra pirmam sandėly skyrius, vakarų rampoi, nuo saldainių fabriko pirma ta smile.gif
ten prekiauja wojcek, po to prekiauja raudonoi pampoi , pačiam pirmam smile.gif bet dar nieko negavo sakė, tik mažuliukams.
ir yra žalioj rampoi 6 skyriui. kiek prisimenu rodos gerai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2007 09 15, 12:35)

aha, tikrai fainas thumbup.gif o pas mus jais kas nors prekiauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 15, 14:02)
aha, tikrai fainas  thumbup.gif o pas mus jais kas nors prekiauja?  g.gif

Apranga turi prekiauti.
Drauge mate, Vilniaus Akropolyje. Bet tik striukes. Kaina 220 atrodo. Tai visas kostiumelis iki 350 manau turetu iseiti. Uztad kokybe sako puiki + plius ta medziaga "active" - aisku ne membrana ir per balas su ja nepavaiksciosi (gal ir nereikia ziema smile.gif), bet sniego dregme gerai turi atlaikyti.
Bet man ziauriai patiko sis modelis, ir spalva tinkanti musu "tvarkingai" mergytei smile.gif
Pvz, Chipollino uzveze Coccodrillo ziemine apranga - is isvaizdos irgi man patinka, bet kaina ta pati, kaip ir Lenne, o kokybe - perpus prastesne (cia is tos paties drauges patirties).
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2007 09 15, 13:45)
Apranga turi prekiauti.
Drauge mate, Vilniaus Akropolyje. Bet tik striukes. Kaina 220 atrodo. Tai visas kostiumelis iki 350 manau turetu iseiti. Uztad kokybe sako puiki + plius ta medziaga "active" - aisku ne membrana ir per balas su ja nepavaiksciosi (gal ir nereikia ziema smile.gif), bet sniego dregme gerai turi atlaikyti.
Bet man ziauriai patiko sis modelis, ir spalva tinkanti musu "tvarkingai" mergytei smile.gif
Pvz, Chipollino uzveze Coccodrillo ziemine apranga - is isvaizdos irgi man patinka, bet kaina ta pati, kaip ir Lenne, o kokybe - perpus prastesne (cia is tos paties drauges patirties).

Kiek supratau tai estai gamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 15, 14:49)
Kiek supratau tai estai gamina  g.gif

taip - jie. tai suomiu firmos Kerry dukterine imone, kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2007 09 15, 14:45)
Apranga turi prekiauti.

Šįmet vyresnei dukrai Aprangoj nupirkau Lenne ilgą žieminę striukę iš praeitų metų kolekcijos už juokingą - 129lt kainą. Šiųmetinės kolekcijos dar nemačiau, kažin kada užsiveš, jei užsiveš iš viso...
Beje, mažiukams nesu mačiusi nieko.
Maniškei irgi labai būtų gerai toks rudas Lenne komplektas arba kombinezonas, jei kur pamatysit, trimituokit. Nors už 300lt nepirkčiau, per brangu sezonui, o pigiau vargu ar bus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 16 rugsėjo 2007 - 21:57