Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 12, 11:06)
na pas mus vilniuje, nebent gal wojcek firminej parduotuvej gal butu, nes siap niekur neteko matyt schmoll.gif

Kristupuk o kur Vilniuj Wojcek firmine parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 12, 13:44)
Kristupuk o kur Vilniuj Wojcek firmine parduotuve?

prie VCUP kur is trecio auksto iseini i ta aikstele, na kur dar kruvele ivairiu parduotuviu, kur anksciau neimanoma buvo praeit doh.gif pro cigones
ten praktikai iseini i lauka ir tiesiu taikymu eini ,pamatysi rubu parduotuve, ten wojcek ir siaip dar moterisku rubu yra
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 12, 13:02)
prie VCUP kur is trecio auksto iseini i ta aikstele, na kur dar kruvele ivairiu parduotuviu, kur anksciau neimanoma buvo praeit doh.gif pro cigones
ten praktikai iseini i lauka ir tiesiu taikymu eini  ,pamatysi rubu parduotuve, ten wojcek ir siaip dar moterisku rubu yra

aciu net nezinojau ,kad ten yra parduotuve g.gif tongue.gif
Atsakyti
aga, as ir nezinojau, kol esers drauge nepasake, gerus metus atgal biggrin.gif
Atsakyti
mes vėl buvom ieškoti draugės vaikui amadeo , neradom sad.gif rikije nėra, tik eojceko, ir tai vienos rūšies blink.gif
Atsakyti
tegul i karoli pasiluose nuvaziuoja, ten pernai as pirkau, gal jau tures ka nors
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 12, 15:15)
tegul i karoli  pasiluose nuvaziuoja, ten pernai as pirkau, gal jau tures ka nors

reiks pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, o Klaipedoj yra Wojcek? Man labai reik kepures prie kombindzono smile.gif
va tokios, o kaune nerandu doh.gif o gal kuri mate kurnors tokia pirkt rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minimaus: 13 rugsėjo 2007 - 22:07
QUOTE(minimaus @ 2007 09 13, 23:04)
Mergaites, o Klaipedoj yra  Wojcek? Man labai reik kepures prie kombindzono  smile.gif
va tokios, o kaune nerandu  doh.gif o gal kuri mate kurnors tokia pirkt  rolleyes.gif
user posted image

o urmo bazėj žiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 13, 23:09)
o urmo bazėj žiūrėjai?

ziurejau, nebuvo doh.gif
buvau uzsakius tokia is next, bet spalvos pjaunasi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 13, 23:26)
ziurejau, nebuvo  doh.gif
buvau uzsakius tokia is next, bet spalvos pjaunasi doh.gif
user posted image

gražus kepuriukas smile.gif
tai lukterk, siandien buvom bazėje tai sake dar pildys kombeais ir kitas atributais tinkančiais prie jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 13, 23:27)
gražus kepuriukas smile.gif
tai lukterk, siandien buvom bazėje tai sake dar pildys kombeais ir kitas atributais tinkančiais prie jo smile.gif

tikrai? o kuriam sandely buvai? nesake kada gaus prekes? rolleyes.gif
Atsakyti