Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(minimaus @ 2007 09 09, 16:35)
na va siandien bazej nupirkom savo kleckui Wojcek kombindzona, kainavo 239lt, nu bet ziauriai fainas, minkstas, manau vertas tu pinigu. Ir dar Wojcek pedkelnes uz 20lt pagriebiau, siaip manau kad kaip uz pedkelnes tai ir brangoka, ale kad labai jau fainuoliskos  thumbup.gif
va toki kakavini pirkom kombindzona
user posted image

wub.gif wub.gif wow koks grazutis.... gaila kad mes ne kaune gyvenam doh.gif nu superinis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 09, 18:45)
thumbup.gif  labai labai grazus. O pedkelnes kokios sudeties? Gal gali foto ideti pedkelniu?

jau ismeciau nuo pedkelniu ipakavima tai tiksliai nepasakysiu, bet man rodos ten 96 ar 98% medvilne keli % elastanas ir dar kazkas. Na siaip is paziuros tai labai kokybiskos, veliau ikelsiu foto, tokios pasiuvinetos, bet maunantisa vidinej pusej siulai uz pirstu nekliuna ne taip kai kitose buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 09, 20:46)
jau ismeciau nuo pedkelniu ipakavima tai tiksliai nepasakysiu, bet man rodos ten 96 ar 98% medvilne keli % elastanas ir dar kazkas. Na siaip is paziuros tai labai kokybiskos, veliau ikelsiu foto, tokios pasiuvinetos, bet maunantisa vidinej pusej siulai uz pirstu nekliuna ne taip kai kitose buna  doh.gif

laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
Man tas šviesus labai gražus wub.gif Bent jau foto. Aš šviesių spalvų maniakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 09, 20:46)
jau ismeciau nuo pedkelniu ipakavima tai tiksliai nepasakysiu, bet man rodos ten 96 ar 98% medvilne keli % elastanas ir dar kazkas. Na siaip is paziuros tai labai kokybiskos, veliau ikelsiu foto, tokios pasiuvinetos, bet maunantisa vidinej pusej siulai uz pirstu nekliuna ne taip kai kitose buna  doh.gif

laukiu foto smile.gif
Atsakyti
o gal zinot kur galima butu uzsisakyt ziemini atskira kombinzona?
Atsakyti
na va ikeliu Wojcek pedkelnes smile.gif tik labai jau sunku buvo manekena prikalbint fotkintis doh.gif tai gal fotkes nekokios doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 11, 12:53)
na va ikeliu Wojcek pedkelnes  smile.gif tik labai jau sunku buvo manekena prikalbint fotkintis  doh.gif tai gal fotkes nekokios  doh.gif
user posted image
user posted image

gražutės thumbup.gif dar ir dryžuotos pusiau, labai mėgstu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai grazu, o kur radai wojcek pedkelniu, neteko matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 11, 13:59)
thumbup.gif labai grazu, o kur radai wojcek pedkelniu, neteko matyt  4u.gif

Aga man ir neteko matyti pedkelnyciu wojcek?
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 11, 13:59)
thumbup.gif labai grazu, o kur radai wojcek pedkelniu, neteko matyt  4u.gif

kaune, bazej mirksiukas.gif tarp kitko sitos man negraziausios buvo, rolleyes.gif buvo kitokiu isvis superiniu su briedziais tokiais fainais, bet tik kad musu dydzio nebuvo doh.gif
Atsakyti
na pas mus vilniuje, nebent gal wojcek firminej parduotuvej gal butu, nes siap niekur neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti