Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(AG@TA @ 2007 09 08, 15:17)
jis maziukas tik 74cm ugio,  doh.gif

pala pala mažiukas.. mano irgi toks tongue.gif tik įtariu mano vyrenis bigsmile.gif

gražų kombinzoną dar ir gražus vaikutis puošia wub.gif

Wojcik yra bazėje, žalioj rampoj, atrodo 4 sandėlys, ten graži parduotuvėlė. Ir drabužėliai labai gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo septyniuke: 08 rugsėjo 2007 - 15:49
QUOTE(septyniuke @ 2007 09 08, 16:48)
pala pala mažiukas.. mano irgi toks  tongue.gif  tik įtariu mano vyrenis  bigsmile.gif

gražų kombinzoną dar ir gražus vaikutis puošia  wub.gif

Wojcik yra bazėje, žalioj rampoj, atrodo 4 sandėlys, ten graži parduotuvėlė. Ir drabužėliai labai gražūs.

NE MANO VYRESNIS tongue.gif MES LIEPOJ GIMEME tik jis pas mane mazas, mazaugis, zuikis puikis lotuliukas.gif biggrin.gif todel pergyvenu del kelnyciu nes jie 86cm ugiuj o mes tik tokie mazi, o striukyte gera, na biski biski didoka rankovese, bet ten 1-2 cm, tai tikrai ziemai bus gerai manau, tik del kelnu dabar galvoju, kai ciia, nors ant barteku uzdejau jam tai normaliai biski pasikele, nes batukai ant paduko nemazo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 08, 17:44)
NE MANO VYRESNIS  tongue.gif  MES LIEPOJ GIMEME tik jis pas mane mazas, mazaugis, zuikis puikis  lotuliukas.gif  biggrin.gif todel pergyvenu del kelnyciu nes jie 86cm ugiuj o mes tik tokie mazi, o striukyte gera, na biski biski didoka rankovese, bet ten 1-2 cm, tai tikrai ziemai bus gerai manau, tik del kelnu dabar galvoju, kai ciia, nors ant barteku uzdejau jam tai normaliai biski pasikele, nes batukai ant paduko nemazo  mirksiukas.gif

aaa nu matai, o tikrai galvojau, kad mes vyresni ax.gif aš ir pirkau 86 dydžio, tai irgi ilgos, bet žiemai bus gerai manau. bigsmile.gif
Atsakyti
Didesnis pasirinkimas,bent jau siuo metu,wojcik kombinzonu yra bazej raudonam pasaze ar kaip ten jis vadinas g.gif Bet ir kainos kaip vaiku mieste doh.gif Siandien kaip tik ziurejau ,dvieju daliu kombenzonas mergaitei 239 lt,toks neblogas tik spalva gal nelabai,nors gerai pagalvojus gal ir nieko biggrin.gif ruda tokia
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2007 09 08, 19:04)
Didesnis pasirinkimas,bent jau siuo metu,wojcik kombinzonu yra bazej raudonam pasaze ar kaip ten jis vadinas g.gif  Bet ir kainos kaip vaiku mieste  doh.gif Siandien kaip tik ziurejau ,dvieju daliu kombenzonas mergaitei 239 lt,toks neblogas tik spalva gal nelabai,nors gerai pagalvojus gal ir nieko biggrin.gif ruda tokia

šiandien bazėje buvau trumpam užlėkusi, užsukau žalioj rampoi i parduotuvėlę , wojcek buvo pernai metu 279 lt bigsmile.gif
Atsakyti
gal vėliau kainos nors kieik nukris? Ant karštųjų tokios aukštos, o rudeniui įsibgėjus sumažins g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 09 09, 11:57)
gal vėliau kainos nors kieik nukris? Ant karštųjų tokios aukštos, o rudeniui įsibgėjus sumažins  g.gif  bigsmile.gif

abejoju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 09, 12:05)

viltis - durnių motina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 09 09, 13:08)
viltis - durnių motina  lotuliukas.gif

clap_1.gif
Atsakyti
na va siandien bazej nupirkom savo kleckui Wojcek kombindzona, kainavo 239lt, nu bet ziauriai fainas, minkstas, manau vertas tu pinigu. Ir dar Wojcek pedkelnes uz 20lt pagriebiau, siaip manau kad kaip uz pedkelnes tai ir brangoka, ale kad labai jau fainuoliskos thumbup.gif
va toki kakavini pirkom kombindzona
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 09, 16:35)
na va siandien bazej nupirkom savo kleckui Wojcek kombindzona, kainavo 239lt, nu bet ziauriai fainas, minkstas, manau vertas tu pinigu. Ir dar Wojcek pedkelnes uz 20lt pagriebiau, siaip manau kad kaip uz pedkelnes tai ir brangoka, ale kad labai jau fainuoliskos  thumbup.gif
user posted image

wub.gif wub.gif tikrai nerealiaigražus wub.gif
didesniems jau ne tokio grožio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 09 09, 16:35)
na va siandien bazej nupirkom savo kleckui Wojcek kombindzona, kainavo 239lt, nu bet ziauriai fainas, minkstas, manau vertas tu pinigu. Ir dar Wojcek pedkelnes uz 20lt pagriebiau, siaip manau kad kaip uz pedkelnes tai ir brangoka, ale kad labai jau fainuoliskos  thumbup.gif
user posted image

thumbup.gif labai labai grazus. O pedkelnes kokios sudeties? Gal gali foto ideti pedkelniu?
Atsakyti