Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(minimaus @ 2007 09 07, 14:13)
Mergaites, o kur prekiauja Wojcik firmos kombindzonais, zinau kad vaiku mieste buna bet ten tik keli rubeliai  schmoll.gif  o ju puslapyje nusiziurejau grazu kombindzona.  smile.gif

Šiaip šios firmos dar bazėje mačiau prekiauja ir RIKI2 jau pradėjo...
Atsakyti
nu v pasiskaiciau apie zydra spalva kombinezono ir nusprendizu irgi pirkti toki, nes viena mama pasiule uz 57su siuntymu kainavo jis mums, stai kaip atrodo ant manekeno, na striukyte ten 80cm o vat kelnytes 86cm ugiuj raso, nes mamytes vaikis buvo aukstokas, bet manau paaugsim dar iki ziemos nors kiek doh.gif biggrin.gif
user posted image

o Wojcik kombinezonus girdejau kaune bazeje parduoda, ten visos sios firos produkcija parduodama, bet kuriuose bazese nezinau verysad.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif koks vaikas grzus wub.gif wub.gif saldainiukas. padovanok man ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 07, 14:11)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif koks vaikas grzus wub.gif  wub.gif saldainiukas. padovanok man ji lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif nea neuzka, cia mano sokoladukas lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif ir tokio noriu, koks grazuoliukas, garbanius wub.gif wub.gif maniskis namo garbanu nepaveldejo,
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 07, 14:57)
wub.gif  wub.gif ir tokio noriu, koks grazuoliukas, garbanius wub.gif  wub.gif  maniskis namo garbanu nepaveldejo,

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes tas garbanas kas menesi kerpam doh.gif nes auga ojej kaip greitai, galvoju gal jam ka supins kirpykloje, nes atradau viena afrikiete vilniuj - ji kirpeja daro ukuosenas vaikams irgi, tai pas ja noriu su mazium nueti, tegul kazka su jais daro, nes jau neimanoma, o susukuoti isvys ner sansu doh.gif schmoll.gif

sory uz off topic unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 07, 16:01)
biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mes tas garbanas kas menesi kerpam  doh.gif  nes auga ojej kaip greitai, galvoju gal jam ka supins kirpykloje, nes atradau viena afrikiete vilniuj - ji kirpeja daro ukuosenas vaikams irgi, tai pas ja noriu su mazium nueti, tegul kazka su jais daro, nes jau neimanoma, o susukuoti isvys ner sansu  doh.gif  schmoll.gif 

sory uz off topic  unsure.gif

nalabai, grazus wub.gif gali ir dazniau idet vaiko nuotraukyciu kur prie temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 07, 13:51)
nu v pasiskaiciau apie zydra spalva kombinezono ir nusprendizu irgi pirkti toki, nes viena mama pasiule uz 57su siuntymu kainavo jis mums, stai kaip atrodo ant manekeno, na striukyte ten 80cm o vat kelnytes 86cm ugiuj raso, nes mamytes vaikis buvo aukstokas, bet manau paaugsim dar iki ziemos nors kiek  doh.gif  biggrin.gif
user posted image
o Wojcik kombinezonus girdejau kaune bazeje parduoda, ten visos sios firos produkcija parduodama, bet kuriuose bazese nezinau  verysad.gif

kokia firma, ar šiltas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 09 07, 15:06)
kokia firma, ar šiltas atrodo?

cia coccodrillo firmos, praeitu metu kolekcijos atrodo, na nepasakyciau kad labai jau ten siltas, bet jis skaitosi zieminis, nes pagalvojau kad vistiek vaikuj desiu tas pedkelnes siltesnes, ir svarbu kad kojitem silta butu, jau pasirupinom ir batukais zieminiais, tai jau nebaiu tos ziemos sutikti, nes praeita ziema su panasiu siltumu kombenzu buvome labai siltas vaikas buvo, na jis pas mane labai ir taip siltas, pastoviaia karstas kunelis, tai jaj man salta ji priglaudziu ir susilu nuo jo... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirkom Bimbo per išpardavimą, tai buvau labai patenkinta kombinzonu, nerealiai šiltas buvo. tiesa, buvo vinetisas. Norėčiau ir dabar tokio, tik atskiro.

Buvua Bimbo pažiūrėt, tai tik striukytės ir vien mergaitėm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 07, 13:51)
nu v pasiskaiciau apie zydra spalva kombinezono ir nusprendizu irgi pirkti toki, nes viena mama pasiule uz 57su siuntymu kainavo jis mums, stai kaip atrodo ant manekeno, na striukyte ten 80cm o vat kelnytes 86cm ugiuj raso, nes mamytes vaikis buvo aukstokas, bet manau paaugsim dar iki ziemos nors kiek  doh.gif  biggrin.gif
user posted image
o Wojcik kombinezonus girdejau kaune bazeje parduoda, ten visos sios firos produkcija parduodama, bet kuriuose bazese nezinau  verysad.gif

Labai jau jam tinka, vaikučiams šviesi spalva drabužėlių žymiai gražiau. thumbup.gif Koks tavo klecko ūgis?
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 08, 11:56)
Labai jau jam tinka, vaikučiams šviesi spalva drabužėlių žymiai gražiau. thumbup.gif  Koks tavo klecko ūgis?

jis maziukas tik 74cm ugio, doh.gif
Atsakyti