Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

turėjom šviesų atskira kombinezoną, tai purvinosi tongue.gif nors buvo cocodrilio, gerai tiek kad jų kokybė labai gera, ir atrode kaip naujas smile.gif
Atsakyti
Taip mes turėjome šviesiai žydrą ir šiemet įsigyjome tokį pat tik atskirą (ten dar kiškis su mašina berod išsiuvinėtas). Dėl tepliojimo tai tikrai niekur nedingsiu turėsiu plauti, bet kita vertus tikrai gera kokybė ir išskalbus labai greitai išdžiūna thumbup.gif .
Dar vienas kombinzonines kelnes planuojame pirkti pasikeitimui.
Atsakyti
Gal kas turėjo kombinezoną iš Seppala? Patiko spalvytė, bet kokybė tai kažkokia nelabai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 09 02, 11:52)
Taip mes turėjome šviesiai žydrą ir šiemet įsigyjome tokį pat tik atskirą (ten dar kiškis su mašina berod išsiuvinėtas). Dėl tepliojimo tai tikrai niekur nedingsiu turėsiu plauti, bet kita vertus tikrai gera kokybė ir išskalbus labai greitai išdžiūna  thumbup.gif .
Dar vienas kombinzonines kelnes planuojame pirkti pasikeitimui.

Sveikutė jei neklystu kalbat čia apie coccodrilio kombinzonus žiemai. Man jų modeliai ir spalvos thumbup.gif Bet dėl šilumos kaip jie žiemai g.gif Jie be kailiuko jokio, mano pipirui bus pusantrų. Ar per šalčius su juo nešalta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 04, 11:11)
Sveikutė jei neklystu kalbat čia apie coccodrilio kombinzonus žiemai. Man jų modeliai ir spalvos  thumbup.gif Bet dėl šilumos kaip jie žiemai  g.gif Jie be kailiuko jokio, mano pipirui bus pusantrų. Ar per šalčius su juo nešalta. ax.gif

mes nuo mažens devėjome cocodrilio, tikrai nesušalome. thumbup.gif beto pas mus nelabai ir šaltos žiemos, o kai būna minus jau niekur ir neinam su mažiais smile.gif
aš labai šilto ir neperku, nes po to sukaista smarkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 04, 11:11)
Sveikutė jei neklystu kalbat čia apie coccodrilio kombinzonus žiemai. Man jų modeliai ir spalvos  thumbup.gif Bet dėl šilumos kaip jie žiemai  g.gif Jie be kailiuko jokio, mano pipirui bus pusantrų. Ar per šalčius su juo nešalta. ax.gif

mes irgi pernai turėjom dviejų dalių coccodrillo kombinezoną thumbup.gif tikrai šalta nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 04, 17:43)
mes irgi pernai turėjom dviejų dalių coccodrillo kombinezoną  thumbup.gif  tikrai šalta nebuvo  smile.gif

Ir aš manau kad šalta nebus, jeigu jau lauke didelis minusas, tai reikia namuose šiltai sėdėti, o kai temperatūra leis su šiuo kombinezonu tikrai vaikui bus šilta + patogu kas labai svarbu. rolleyes.gif
Gal žiema bus šilta g.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 09 04, 16:06)
Ir aš manau kad šalta nebus, jeigu jau lauke didelis minusas, tai reikia namuose šiltai sėdėti, o kai temperatūra leis su šiuo kombinezonu tikrai vaikui bus šilta + patogu kas labai svarbu. rolleyes.gif
Gal žiema bus šilta g.gif

Dėkui mirksiukas.gif dar svarstom ax.gif iki žiemos irgi dar toloka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 08 30, 18:33)
Mes taip pat jau ruošiamės žiemai, tai pasivaikščiojus po parduotuves dar ne visose pamatysi žiemos kolekcijas, išskyrus KOTRYNOS filialų parduotuvėse. Patiko mums vienas komplektas kelnės plius striukė COCODRILIO firmos žalia su oranžine, tai kai pasimatavome pasirodo striukė per maža kelnės per didelės tai nusivyliau. Ir nusipirkome preitų metų cocodr. komlektą žydros spalvos. Pirkau nes preitą žiemą lopšy vežiojau su tokiu pačiu tik vientisu kombinezonu, be to vaikas su juo gali laisvai judėti, o tai pamatavus kitus buvo kaip balionas.
Būtinai mamos matuokite, o tai ant pakabos atrodo vienaip o ant kūno kitaip.

Sėkmės renkantis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mes pirkom cocodrillo megztinį ir kelnes, tai megztukas kaip tik. o kelnes dar negreit priaugsim

Papildyta:
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 02, 08:38)
aha vakar ziurejau nepamenu kokoj eilej bet kombinezonas labai grazutis atskiras kainavo 120 lt  doh.gif

rytoj jei nusipirksi, papasakok kokios atskiru kombinzonu kainos 92-98 ūgiui ir kelintoj eilej prekiauja ax.gif
Atsakyti
Pernai mes nešiojome AMADEO firmos 2 dalių kombinezoną, tai super ir kokybė ir šiltas labai. Vaiką visai plonai rengdavau, nes sušildavo. Pirkom tamsiai mėlyną su raudonu, tai nei purvinosi, o be to ir medžiaga čežanti buvo, tai pavalai su skuduriuku ir kaip naujas. Ir šiemet tokio ieškosiu, bet nelabai jau šia firma prekiauja, tai pereisiu sakiau ant cocodrilio firmos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 05, 18:04)

rytoj jei nusipirksi, papasakok kokios atskiru kombinzonu kainos 92-98 ūgiui ir kelintoj eilej prekiauja ax.gif

nu va buvau sendien tai kai sakiau kombenzas anas kuris buvo sestadieni 120lt sendien 55lt blink.gif bigsmile.gif biggrin.gif g.gif vot tak, as gi sakau kad sestadieni dvigubai brangiau doh.gif o del zieminiu klausiau sis sake nelabai ir tiks, nors siltokas pasirode, sake kad lapkricio 1 jau ateijti bus daug zieminiu, ir kur neziurejau visur dar zieminiu nera, sake bus velaiu po menesio tikrai, tai va tiek zyniu mirksiukas.gif pati jieskojausi saviskiuj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, o kur prekiauja Wojcik firmos kombindzonais, zinau kad vaiku mieste buna bet ten tik keli rubeliai schmoll.gif o ju puslapyje nusiziurejau grazu kombindzona. smile.gif
Atsakyti