Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

QUOTE(migliux @ 2007 08 28, 19:39)
Man reikia didelių, nes mano vaikis pėdkelnių nenešioja, bet jaučiu nėr šansų rast tokias dideles  g.gif  O kur tu HM pirkai? Juk Lietuvoje niekas neprekiauja

prekiauja smile.gif deveti rubai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 28, 19:44)
prekiauja smile.gif deveti rubai smile.gif

Nu jo, nepagalvojau doh.gif Tokie didčkiams ten nieko nebūna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 28 rugpjūčio 2007 - 20:02
QUOTE(migliux @ 2007 08 28, 19:39)
  O kur tu HM pirkai? Juk Lietuvoje niekas neprekiauja

Prekiauja, VCUP, 5 a. yra parduotuvė šalia Mados vaikams, berods, "Solamenta". Ten yra H&M rūbelių, nelabai daug, bet yra. Ypač fainos striukytės mergaitėms būna, į jas atkreipiau dėmesį per išpardavimą. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 08 28, 21:42)
Prekiauja, VCUP, 5 a. yra parduotuvė šalia Mados vaikams, berods, "Solamenta". Ten yra H&M rūbelių, nelabai daug, bet yra. Ypač fainos striukytės mergaitėms būna, į jas atkreipiau dėmesį per išpardavimą. mirksiukas.gif  4u.gif

Mes turėjom keletą rūbų iš Anglijos. Tai kokybė buvo superinė. Reikės nueit į "Solamentą"
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 08 29, 06:51)
Mes turėjom keletą rūbų iš Anglijos. Tai kokybė buvo superinė. Reikės nueit į "Solamentą"

Esam mes gave dovanu keleta H&M, tai tikrai kokybe super, bet ir is to, ka teko pirkti padevetuose tai tik geriausi atsiliepimai smile.gif bet paprastai ju ir kaina buna didesne, nei kokiu NEXT smile.gif pvz uz tas kelnytes kur cia auksciau aprasiau sumokejau 18 lt. O gi daiktas tai devetas skaitosi, aisku bukle tai thumbup.gif nepasakytum kad ne naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 29, 07:59)
Esam mes gave dovanu keleta H&M, tai tikrai kokybe super

Prieš keletą metų būdavo H&M drabužių Viršuliškių Madoje. Ir už labai padorią kainą. Esu pirkusi dukrai pūkinę striukę - tikras gėris, puikiai nešiojosi, net 100lt nekainavo. Šiaip gaila, kad nieks neatsiveža jų prekių į LT, šitiek naujų akropolių atsidarinėja, nieks nesumąsto vaikų aprankos rinką papildyti. Man keista buvo, kad pvz Gedimino 9 M&S parduotuvė neprekiauja vaikiškais rūbais... blink.gif

Beje, labai šaunias striukes ir kombinezonus gamina estai - LENNE Jų pernai mačiau Aprangoj, tik, kaip visada, pasirinkimas mažas Lietuvoj. Atsidarius jų tinklapį pernai netekau žado! Bet vat kad nebūnam Taline, o ir Aprangoj dar šįmet LENNE nieko nemačiau. Ir jų tinklapyje matau tik 2007 m pavasario kolekciją. Bet kiek teko čiupinėti žiemines striukes - nuostabios. Ir gražus dizainas, tokios storos, vėjo neperpučiamos, bet nesunkios, o mergaitėms gražiai suformuotas liemuo, kas turit galimybę nulėkt pas estus, pasidomėkit, jei jie ką pagamino šiai žiemai.

Jų tinklapis: http://www.lenne.ee/index.php?id=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 29 rugpjūčio 2007 - 07:54

Beje, labai šaunias striukes ir kombinezonus gamina estai - LENNE Jų pernai mačiau Aprangoj, tik, kaip visada, pasirinkimas mažas Lietuvoj. Atsidarius jų tinklapį pernai netekau žado! Bet vat kad nebūnam Taline, o ir Aprangoj dar šįmet LENNE nieko nemačiau. Ir jų tinklapyje matau tik 2007 m pavasario kolekciją. Bet kiek teko čiupinėti žiemines striukes - nuostabios. Ir gražus dizainas, tokios storos, vėjo neperpučiamos, bet nesunkios, o mergaitėms gražiai suformuotas liemuo, kas turit galimybę nulėkt pas estus, pasidomėkit, jei jie ką pagamino šiai žiemai.

Jų tinklapis: http://www.lenne.ee/index.php?id=2
[/quote]

wub.gif labai grazus, labai labai...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 08 29, 07:49)
Prieš keletą metų būdavo H&M drabužių Viršuliškių Madoje. Ir už labai padorią kainą. Esu pirkusi dukrai pūkinę striukę - tikras gėris, puikiai nešiojosi, net 100lt nekainavo. Šiaip gaila, kad nieks neatsiveža jų prekių į LT, šitiek naujų akropolių atsidarinėja, nieks nesumąsto vaikų aprankos rinką papildyti. Man keista buvo, kad pvz Gedimino 9 M&S parduotuvė neprekiauja vaikiškais rūbais...  blink.gif

Jo, prisiminiau, esu pirkus iš "HM" Madoje. Jau buvau visai pamiršus doh.gif O kad "M&S" neturi vaikiškų tai irgi nesitikėjau. Aš dar tikiuosi kad "Lindex" atsiveš ką nors
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 08 29, 06:51)

Tų, kuriuos pirkau toje parduotuvėje, tai kokybė buvo nepriekaištinga. thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau ruošiamės žiemai, tai pasivaikščiojus po parduotuves dar ne visose pamatysi žiemos kolekcijas, išskyrus KOTRYNOS filialų parduotuvėse. Patiko mums vienas komplektas kelnės plius striukė COCODRILIO firmos žalia su oranžine, tai kai pasimatavome pasirodo striukė per maža kelnės per didelės tai nusivyliau. Ir nusipirkome preitų metų cocodr. komlektą žydros spalvos. Pirkau nes preitą žiemą lopšy vežiojau su tokiu pačiu tik vientisu kombinezonu, be to vaikas su juo gali laisvai judėti, o tai pamatavus kitus buvo kaip balionas.
Būtinai mamos matuokite, o tai ant pakabos atrodo vienaip o ant kūno kitaip.

Sėkmės renkantis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 22, 09:25)
Kainos nuo 80 iki 170 lt  4u.gif

aha vakar ziurejau nepamenu kokoj eilej bet kombinezonas labai grazutis atskiras kainavo 120 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 08 30, 17:33)
Mes taip pat jau ruošiamės žiemai, tai pasivaikščiojus po parduotuves dar ne visose pamatysi žiemos kolekcijas, išskyrus KOTRYNOS filialų parduotuvėse. Patiko mums vienas komplektas kelnės plius striukė COCODRILIO firmos žalia su oranžine, tai kai pasimatavome pasirodo striukė per maža kelnės per didelės tai nusivyliau. Ir nusipirkome preitų metų cocodr. komlektą žydros spalvos. Pirkau nes preitą žiemą lopšy vežiojau su tokiu pačiu tik vientisu kombinezonu, be to vaikas su juo gali laisvai judėti, o tai pamatavus kitus buvo kaip balionas.
Būtinai mamos matuokite, o tai ant pakabos atrodo vienaip o ant kūno kitaip.

Sėkmės renkantis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as irgi nupirkau praeitu metu vientisa zydra pasivaiksciojimams lauke. o tas kur jus turejot vientisa tai toks labai sviesus zydras? smile.gif kazin ar tik jo man nereiks skalbti po kiekvieno isejimo...
Atsakyti