QUOTE(Zana4 @ 2007 08 28, 09:42)
na su dydziais tikrai sutinku, ten durnystes, o dabar su nauja kolekcija ypac , xxs labai dideles maikes
o pavasario kolekcija viska xxs pirkau, dabar tik striukyte xxs, o su kelnem neisivaizduoju kaip bus, bet l lauksiu tu kelniu, jai uzmatysi pirma parasyk i az , nenoriu praziopsoti, man reik tamsiai melynu, super butu
as niekad neuzmatydavau
gal del to kad xxs ziuredavau
jei pamatysiu, visoms pranesiu
as pati ju neipirksiu, 99 lt uz kelnes man brangu, bet per ispardavima jos budavo iki 50 lt nukainuotos, tai greit isgraibstydavo
del didesniu, tai nezinau, bet kad iki 90 tai tikrai, bet tas bennetono 90, tai musu koks 98. Ten jos dvieju sluoksniu, vidus pasiltintas, virsus toks geras, nelabai greit perslampamas, po sniega gerai vaiksciot, vejas neperpus irgi, ir aisku grazios, kaip ir visi bennetono rubeliai. siaip jos tokios gan storos, bet lengvos. zodziu, man labai patiko, gailiuos dabar kad pavasari per ispardavima nenupirkau saviskiui uz ta puses kainos, kai sugalvojau kita diena j jau nebuvo, ten isgraibsto viska per kelias valandas kas is vaikisku
as dabar nupirkau alternatyva bennetonui
H&M 1-1.5 92 cm tai mums kaip tik irgi melynas, dar su kisenem, nu biski stiliaus
vidus "peliukas", virsus neperslampamas. Esu jomis labai patenkinta, galiu ir i balas leisti