Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip paruošti vyrą dalyvavimui gimdyme?

QUOTE(vilkeS @ 2004 12 11, 12:15)
as jo ir neprasiau, mes tiesiog apie tai snekejom. ir jis pasake, kad viduje jam kazkas priestarauja tam dalyvavimui. tai ir galvoju, ar verta prievartauti zmogu, jei jam tai bus dar viena trauma?  unsure.gif o gal daugelis vyru taip is pradziu reaguoja?.. nzn.
del saves tai as jau pati kaip nors. buciau dekinga, jei tik mane palydetu iki gimdymo palatos, pabutu pora minuciu ir paskui ant pacio galo ateitu. bet as del vaikelio noreciau, kad jis butu ne kazkur, o salia.. na nzn..

na maniskis irgi klausinejo vyru kurie dalyvavo gimdymuose ar jiems baisu nebuvo ir t.t. visi atsake vienodai, nes atsiranda labai stiprus rysys ir tarp tevu ir tarp tevo ir vaiko, tai vat maniskis visai nesigailejo
Atsakyti
o tai gal tada jusu vyrai, kurie anksciau labai abejojo ar nenorejo dalyvaut, bet paskui dalyvavo, galetu per jumi perduoti pliusus to dalyvavimo? na ka jie patys pasakytu kitam vyrui, kuris dabar lyg ir nenori, sako, kad tik su pistoletu prie galvos nueis..
Atsakyti
mano vyras tai nedalivavo gimdime, mama buvo.jis bijojo, ir nereikia vyro versti dalivaut, nes ne kiekvienas pernesa ta vaizda.nesiuliciau jum to darit , neprevartaukit jai jis nenori. yra buve tokiu atveju kai seimos isiro moteriai pagimdzius. mad.gif
Atsakyti
na neprievartausiu jo, pistoleto prie galvos prikisus tikrai netempsiu i gimdymo palata biggrin.gif tiesiog galvoju, kad galbut jis per daug uzsiciklino ties neigiamais dalykais ir net nepastebi teigiamu dalyku. tiesiog noriu pateikti jam kazkokius tai argumentus, kad jis naujai i visa tai pazvelgtu. jei ir tada nenores, priesinsis jam kazkas viduj, tai tikrai neprievartausiu.
o kad kazkas kitas dalyvautu gimdyme, ne vyras, tai nenoreciau unsure.gif su motina mano santykiai yra shalti ir ne artimi, tai jos isvis ten matyt nenoreciau.. o kazka kita dar kviestis, ai.. man geriau vienai smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi spardesi is pat pradziu del dalyvavimo gimdyme, bet po truputeli, per visa nestuma as jam vis pasakojau apie gimdymo etapus, kas ten vyksta, daktaru poziuri ir pan., tai dabar, kai liko menesiukas, jis ir pats pasikeite, atidesnis, rupestingesnis patapo, ir del gimdymo issiderejau, kad jis bus su manimi per saremius, kol neguldys ant to "stalo",o ir paskui ligonineje, jei bus imanoma, pasiliks per nakti

O motyvuoja tuo, kad, anot jo (kazkur isgirdo), trecdalis vyru, kurie stebejo gimdyma, patapo impotentais. Ir dar vienas draugelis (autoritetas), kuris dalyvavo gimdant, tipo pasislykstejo savo zmona (nors jai sake, kad patenkintas del to g.gif ). Nu tas draugelis toks estetas blink.gif
Atsakyti
na impotentais tai gal nepatapo, tiesiog savo zmonai lytini potrauki prarado gal smile.gif as sita skaiciau kazkokio tai zurnalo internetiniame variante ir to straipsnip komentaruose - kad daugelis vyru paskui pripazista, jog sudalyvave gimdyme prarado lytini potrauki savo zmonai (bet ne aplamai wink.gif ) na ka cia gali zinoti... estetas tai estetas, bet matyt ne chamas, kad savo zmonai po visa ko butu pasakes apie pasishlykshtejima.
gal is tikro su laiku adaptuosis prie tos minties tas mano vyras.. nzn. bet kad jau pati nebenopriu, kad jis viska ten stebetu.. na sakau, noriu, kad pacioj pradzioj pabutu, kaip tu ir sakei - per saremius, ir kad paskui ji paciam gale kas pakviestu, kai jau vaikiukas butu visas issikapstes i si pasauli, kad jis nei mano antro galo nematytu, nei kaip ten lenda - gal jam tas baisu g.gif
bet tai galvoju, kas cia imsis kvietineti ta vyra ant sekundziu, kai jau gims mazius musu. juk nestoves kokia sesele prie duru ir lyg is startinio pistoleto gavusi signala nebegs kviest, kad jau - varyk greitai i gimdykla!
Atsakyti
mano vyras jokiu specialiu paruosimu nepraejo. sakiau kaip pats nori - negaliu gi as zmogaus "spausti"- bet net kalbos nebuvo kad nedalyvaus. ir buvau maloniai nustebinta kaip jis ten laikes. Atrode, kad jau nebe pirma karta smile.gif vos ne kaip gydytojas smile.gif
Atsakyti
nu nezinau,su mama sutariu gerai,bet i gimdykla kviestis blink.gif ne uz ka.gal jau geriau viena.vyras vis gasdina,kad per gimdyma bus komandiruotas ar misijoj kokios.nu ir tegu,viena pagimdysiu leliu.vyras daug prarastu.bet tikiu kad viskas bus gerai ir mano vyriokas iskilmingai sudalyvaus toje sventeje clap_1.gif
Atsakyti
Nesuprantu ka cia snekat - kai kurioms vyra paruost = priverst huh.gif O tai kokia nauda bus is jo jei visas tirtes ir bijos arba tikraja ta zodzio prasme bjauresis tuo ka mato?
Tai vyras turi suvokti pats - a nori ar ne - ir negalima smerkti tu, kuriems tai nepriimtina jei moka argumentuoti ir paaiskinti - gali paprasciausiai bijoti kraujo, gal per silpnas matyti kancias ir pan........
Ir nieko cia smerktino......
Mano drauge su tokiu vyru gimde, tai juo rupinosi visi daug labiau nei ja - tai apalpo, tai apsiveme blink.gif Dabar juokinga, o tada manau buvo kitaip dry.gif
Atsakyti
mazule2, o kas cia tau apie vertima kalbejo??? as pvz nieko ir nesakiau, kad verst zadu - sakiau, kad noriu, kad apsvarstytu ir teigiamas, ir neigiamas puses ir tada tik sprestu, o ne taip, kad tik apie neigiamus dalykus galvoja ir iskart sako ne.

siandien su viena drauge snekejau, tai ji pasakojo, kad gimdymas tai buvo vienintelis nezmonisko artumo su vyru metas - niekada taip daugiau nebuvo. labai suartino ir po gimdymo dar kuri laika padidinta pagarba zmonai buvo.
o jos drauges vyras tai paskui rimtai nenorejo prie savo zmonos prisiliesti, nenorejo myletis, tik po truputi prisipratino.
pasakojo jos gydytoja ir apie toki atveja, kai vyriskis uzsimane prie koju pastovet ir paziuret, kaip vaikas lenda, kai nualpo ant plyteliu ir prasiskele galva, o gydytoja nebezinojo, ar cia kraujuojancia gimdyve ziuret greiciau, ar kraujuojanti jos vyra ant grindu laugh.gif tai sake pasiunte visus vyrus su ju norais po velniu biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad jei vyras laisvanoriskai nuspres dalyvauti jam jau noresis truputi suzinoti apie tai, kur eina, taigi... biggrin.gif Sekmes
Atsakyti
nemanau kad vyra reikia ruost jei jis nepasiruoses.. jei nenori nemanau kad ji reiktu verst... as pati vyrui sakiau gal tu nedalyvauk per gimdyma.. nes prisiklausiu kaip ten vyram paskui noras myletis praeina.. bet jis sake nesek bobuciu pasaku.. pats norejo dalyvauti pats ziurejo discoveri laidas ir per vokiecius rodomus gimdymus.. jis apie gimdyma zinojo daugiau nei as... jei butu nenorejes as jo niekaip nebuciau privertus tai daryt ar kazkaip paruost.. na bent pas mano vyra toks harakteris
Atsakyti