Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

Mano dukrytė vynuoges myli wub.gif Gauna kokį kartą į dvi-tris savaites.
Atsakyti
Mazasis nera didelis vynuogiu megejas,bet jei ir valgo tai skurytes visad nulupam,jei ir pasiima kokia su skurele pats ta skura isspjauna,jam labiau patinka obuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Jau skiria kas skanu kas ne, vos pamacius jas iskar akytes suzimba, visas suvalgytu, bet neleidziam piknaudziauti, kelias duodam ir kavojam smile.gif
Atsakyti
Mano mergytė labai mėgsta vynuoges, tik aš normuoju kad perdaug neprivalgytų,nes vieną kartą taip ištino nuo jų matomai buvo perdaug kažkokio brudo pripurkštos
Atsakyti
QUOTE(dijana k @ 2013 02 07, 10:12)
Mano mergytė labai mėgsta vynuoges, tik aš normuoju kad perdaug neprivalgytų,nes vieną kartą taip ištino nuo jų matomai buvo perdaug kažkokio brudo pripurkštos

Tai juk neduodate vaikui tokių kokias parsinešėte iš parduotuvės? g.gif
Aš bent 12 valandų nupirkau sodos tirpale....
Atsakyti
Duodu vynuoges, išmirkau verdančiam vandenyje, nulupu žievelę ir duodu..perku tas be kauliukų..
Vasarą turim naminių vynuogių, tad valgom jas..
Atsakyti
valgom vynuoges kokia pora kartu per savaite tai tikrai, niekada as ju nemirkiau tik nuplaunu siltu vandeniu gerai ir viskas. As nescia viska is eiles valgiau ir braskes ir apelsinus tiek kiek mano organizmas norejo ir jukiu alergiju mano mergyte neturi, darem alergini tyrima ir visai niekam nera alergiska thumbup.gif su auganciu pilvuku darau viska ta pati tai paziuresim kas bus
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2013 02 26, 09:13)
Tai juk neduodate vaikui tokių kokias parsinešėte iš parduotuvės?  g.gif
Aš bent 12 valandų nupirkau sodos tirpale....

Dziaugiuosiu, jei isvis nusiplauna, nes tik nesuziurek- pasistvers is saldytuvo ir neplautas i burna... doh.gif Pati stengiuosiu daug vandenu nuplauti, patrinti jas, kad bent kiek chemijos nuplaut.
Atsakyti
O mes vynuogių nemėgstam
Atsakyti
su vynuogem ir mazais vaikuciiais reikia ut lb atsargiai verysad.gif as dukrytei 1.2m daviau paragauti vynuogiu-suvalge koki 10vnt.tai sustojo skrandukas,viduriavo,pakilo temp,zodziu vezem pas medikus tai sake jokiu budu tokiems zirniukams geriau neduoti vynuogiu verysad.gif
Atsakyti
Duodu vynuoges iki 5 vnt per karta, nulupu butinai ir isimu seklytes, tai gaunasi tokios pusytes vynuogiu... 4u.gif
Atsakyti
Neduodu, bet neseniai gavo iš vienos nepažįstamos bobutės. Na suvalgė, nieko nenutiko. Bet man nepatiko, kad vaikui duoda mamos neatsiklausus.
Atsakyti