Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

o maniskis ju dar negavo ragauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2011 01 03, 16:42)
Mano dukrytė labai mėgsta, bet aš stengiuosi daug neduoti. Be to, prieš duodama ilgokai pamirkau vandenyje su soda.

As taip pat mirkau ir dar zievele nulupu.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 06 30, 17:47)
Dabar tiksliai neprisimenu pavadinimo, bet melynuose yra medziagos, kurios kenkia vaiko organizmui smile.gif

Gal polifenoliai g.gif Viena polifenolių grupė yra taninai, jie kaupiasi vynuogių odelėse, sėklose bei koteliuose. Čia gal aktualiau vyno mėgėjams. Bet šiaip taninų yra arbatose, rabarbaruose.
Atsakyti
nieko nezinau apie jokius nuodus vynuogese. manau kad visur ju galima rasti. kai norim tai ir pasmaguriaujam, svarbu gerai nuplauti smile.gif
Atsakyti
Maniskiai abu nuo metu valgo viska, iskaitant ir vynuoges smile.gif Abu jas labai megsta, o del nuodu, tai... vienas dalykas, siais laikais nelabai rasi svaraus produkto, kitas dalykas - gi nesuvalgo tonom ir ne kasdien tu vynuogiu smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji neseniai irgi paragavo vynuogiu, tai labai patiko ir vis reikalavo daugiau smile.gif o duodu tai nulupusi skurele ir isemusi kauliukus smile.gif
Atsakyti
Mano panelyte irgi labai megsta vynuoges. Valgo geltonas namines, tai duodu be jokios baimes smile.gif
Atsakyti
Valgo ir labai patinka.
Atsakyti
valgom nuo metuku,patinka,duodu be odeles ir kauliuku
Atsakyti
islupu kauliukus tik. O zieve pati isspjauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Vynuogės mums vienintels išsigelbėjimas kai užkietėja viduriukai thumbup.gif
Atsakyti
kazkada bandziau duot, bet nepalaikino kaip ir jokiu vaisiu iskyrus obuolius:)
Atsakyti