duodu vynuogių,tik nulupu odelę ir išimu sėklytes
Gerai nuplaunu, perpjaunu pusiau, išimu kauliukus ir duodu, kiek ji nori.
Suvalgo apie 5 daugiausiai, paskui tik žaidžia su vynuoge ir tiek.
O luobelės nelupu.Mano kleckutė kažkaip savaime jos nevalgo, iščiulpia kažkokiu būdu patį skanėstą, o luobelę neša man ir sako "kaka"
Suvalgo apie 5 daugiausiai, paskui tik žaidžia su vynuoge ir tiek.
O luobelės nelupu.Mano kleckutė kažkaip savaime jos nevalgo, iščiulpia kažkokiu būdu patį skanėstą, o luobelę neša man ir sako "kaka"

mano vaikui pusantru metuku ir vynuogiu dar nera ragaves,nes jos labai sugeria visas negerobes,kad jas panaikint reikia vynuoges nuplikyt,bet as ir to nedarau nes vengiu bet kokio kontakto vaiko ir vunuogiu.Sesers vaikas po vynuoges paragavimo gulejo ligoninei su infekcija,tad as prisibijau

Aš jau seniai duodu, labai mėgsta vynuoges. Ir aš jas labai mėgstu.
Aišku, odelę nulupu ir kauliukus išimu. Apie infekciją tikrai negalvoju, o jei visko bijoti, tai tada gal visai nieko ir nevalgyti būtų geriausia išeitis.

Mes vynuoges pradejom ragauti nuo 1,3 men. Labai patiko
ir dabar duodu po kokias 4-5 uogytes. Perku be kauliuku, odeles nenulupu, o tik perpjaunu pusiau.

dar metų nebuvo, kai paragavo. odelę nulupu ir kauliukus išimu.
Mes taip pat kartais vynuogių paskanaujam, tik kauliukus išimu, luobelę taip pat nulupu, nes jei duodu su luobele, tada nevalgo visai
suvalgo kelias, maksimum 5 - 6, matyt saiko jausmą turi

o maniskis tai besaikis
vynuoges labai megsta, turbut visa keke sukapotu, jei tik duociau
apskritai vaisius labai megsta, ypac obuolius - net dreba ir juokiasi balsu pamates
vynuoges siaip duodu be odeles, ir kauliukus isimu. isbere nebuvo. gal ir pripurkstos jos, bet per daug nesuku galvos, vis tiek geriau, negu kad koki saldumyna krimstu

Nulupu odeles ir išimu sėklas valgo bet daug nesuvalgo
Mes perkam tik kad butu be kauliuku ,o valgom jau nuo 6 men ,idedavau i maitintuva ir jis valgydavo.
o mano dukryte nelabai megsta vynuoges
bandziau keliata rusiu, skirtingas, bet vistiek
paragauja truputi ir viskas
tas pats ir su bananu.nemegsta ju ir tiek.nors visus kitus vaisius tai lb skaniai namniojam
: