Per savo durna galva vel prisiminiau si skyreli vel prisiskaiciau ech..
Gerai kad tarp tu baisiu istoriju dar ir juoku iterpiat, tai atleidi raumeni zmogus trumpam
O cia siaip noriu paklaust gal kas zinos ar tiesa ar ne
Vilnius.Ant Seskines kalno, uz veduko, na vienu zodziu kitoj pusej - Akropolis, tai ten stovi keli devynauksciai. Blyn gatve uzkrito nors tu ka, nors gyvenau ten 4 metus studiju laikais tai ar ten kada nors senai toj vietoj buvo kapines??? Aisku tais laikais kai tokiais statiniais kaip penkiaauksciai ir devynauksciai Vilnius dar nesipuose..
QUOTE(tamsi @ 2006 06 09, 15:05)
Nu klausykit,aš gal nelabai i raganas tykiu,ale užkabino mane.
Nu tikrai idomu ka su kibirais viduržiemi galima kapinėsia veikti
Nu tikrai idomu ka su kibirais viduržiemi galima kapinėsia veikti
na taip bet jei eina "numirelio smegenu" tai idomu kaip jas vidurziemi iskastu, pasirodo stipri bobelka
QUOTE(^^liutuke @ 2006 06 13, 23:37)
na taip bet jei eina "numirelio smegenu" tai idomu kaip jas vidurziemi iskastu, pasirodo stipri bobelka
Joo, eina i kapines su tamsa o varnos is paskos Karrrr karrrrr..
Man va šendien bairis buvo,sėdžiu kambary pas mama su vaikeliu,žiuriu tv tik staiga užgrojo mano pupos žaisls. Nu galvoju kaip tai suprasti,nes mes prie jo tikrai nesilietėm Va jums ir nepaaiškinamas reiškinys
QUOTE(tamsi @ 2006 06 15, 21:52)
Man va šendien bairis buvo,sėdžiu kambary pas mama su vaikeliu,žiuriu tv tik staiga užgrojo mano pupos žaisls. Nu galvoju kaip tai suprasti,nes mes prie jo tikrai nesilietėm Va jums ir nepaaiškinamas reiškinys
man taip kelis kartus per dieną būna nebereaguoju jau mūsų karuselė virš lovytės įsijungia nuo teliko pultelio nu bet ir patogumas juk
QUOTE(sicilija @ 2006 06 16, 18:04)
agu ir man nutiko nepaaiškinamas reiškinys, dėstytojas, kuris manes tiesiog nekentė ir akivaizdžiai demosntravo savo antipatiją man per egzą ir 10 parašė gal susirgo žmogus,o gal .......
O mes kazkada savo destytojo, tokio bjauraus taip nekentem, kad jis eidamas i egza nukrito ir ranka susilauze
QUOTE(janone @ 2006 06 19, 07:52)
O mes kazkada savo destytojo, tokio bjauraus taip nekentem, kad jis eidamas i egza nukrito ir ranka susilauze
Ot žmonės jus žiaurus,prilinkėjot varkšeliui nelaimiu,o jos ir išsipyldė
Nu nors dėl vaizdo tai p nesidžiaug
QUOTE(janone @ 2006 06 19, 07:52)
Aš tai mokykloje svajodavau, kad matematikos mokytoja į kokį rūsį įkristų eidama į pamoką, bet taip ir neįkrito matyt per mažai norėjau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.