QUOTE(janone @ 2006 06 06, 08:20)
Pvz, kaiminysteje gyvena ragana, kodel ragana? Galiu atsakytu klausimu: o kodel tik ant jos namo praskrendancios juodos varnos atsitupia ? Ir keliasi ji tik svintant ir tipo darzus ravi..
Nu ka ten tamsoje gali pamatyti?
Beje rengiasi dazniausiai tik juodai.
Nu gal varnoms patinka? Kas anas supaisys? O keliasi švintant daugybė pagyvenusių žmonių. Nesimiega jiems. O ką veikt, kalanetikos pratimus atlikinėt? Nu ir eina daržų ravėt. O juodai rengiasi daugybė žmonių. Beje, kodėl raganos juodai rengtis turi? Našlės juodai rengiasi ir gotai, o ne raganos
QUOTE(janone @ 2006 06 06, 08:20)
O kaip del tos raganos? Kaip nuo jos apsisaugoti? Juk turi buti kokiu liaudisku priemoniu....
Galiu dar apie ja papasakoti, kodel ji ragana.
Tik kokia svente, velykos, jonines, kaledos, tai vis anksciau pas mano vyro tevus atlekdavo kazko skolintis. Jei nieko neturedavo, tai nors druskos ziupsneli. Po to vyro tevai pamate, kad cia nieko gero, tai is vis nustojo ja i kiema leisti. Tada per tas sventes pasiima tuscius kibirus ir varo ... i kapines ....is pat ryto, dar neprasvitus...
Ko ten kapinese reikia su tusciais kibirais dar
??? Va kokie dalykai pas mus dedasi..
Beje pati maciau kaip su tais kibirais leke...
Ajazus. Ką tik, bliamba, nustačiau, kad ir aš ragana, ir žinau, kur raganos renkasi, taigis su kibirais kapinėse. O kas neatsineša kibiro, tai su stiklainiais bent... Šiandien buvau kapinėse ir jau tiek žmonių su kibirais mačiau, praktiškai daugiau, negu be kibirų.
O aš net ne šiaip ragana, o užkietėjus. Nes turiu net ne kibirą, o laistytuvą plastikinį žalią, grėbliuką, kastuvėlį ir tą tokį kenebėką, kaip jis ten vadinasi, kultivatorių. Ir nešuosi tai į kapines. O kartais dar trąšų nunešu
Ir kaip ragana tau sakau - niekaip neapsisaugosi, būūūū
Ragana jau viskas, kai kerus užleidžia, tai ir vysks
Matau matau (nu aš irgi ragana), ant tavęs jau užleido, dabar ragai tau. Užjaučiam
Beje, galiu kerus nuimt. 100 Lt. Kreipkis