QUOTE(prabanga @ 2006 05 08, 15:02)
vieną vakarą po jos netekties jau,naujos katės dar neturim,einu praustis.susišlapinu šepetuką,dedu pastą ir lekiu iš vonios,nes labai nemėgdavau po to ten būt,tai stovėdavau kambary su mama ir žiūrėdavau teliką.nu ir stoviu..ir aiškiai girdžiu,kad vanduo krinta taip,lyg jį kažkas laktų. nu tikrai - tie "trukdžiai" tokie patys...viduj tiesiog apmirštu.lekiu atgal į vonią - žinoma,ten tuščia..taip kartojosi ilgai,bet paskui jau pranyko.
Buvo ir man kazkas panasaus nutike
Kai dar gyvenau su tevais, salia gyvenes kaimynas pasimire savam kieme, kuris buvo pries musu nama. As to nemaciau, tik zinau kur ji infarktas istiko. Na, ir po to greit naktimis budama vonioj as girdedavau, kaip kazkas sluoja kiema
Musu vonios langas didelis ir i kaimynu kiema, o miegoti as eidavau gana velai, po vidurnakcio. Ir sluojimo garsas toks aiskus budavo, as is vonios maudavau kiek galima greiciau. Tokiu paros metu ir tamsoj nesuprantu is kur tie sluojimo garsai
Kai pasakiau mamai po kiek laiko, tai ji sako musu a.a. kaimynas niekad kiemo neslaves
Nes tam paciam kieme gyvenes zmogus sluodavo... Tik aisku ne nakti ir ne tamsoj, va todel man tie garsai asocijavos su mirusiu kaimynu. Nezinau kaip tai paaiskint, nes prasidejo po jo mirties.
Dar kas apie vonia, tai gal astuntoje klaseje mire mano kaimynes bobute. Ir kiek as eidavau pas savo drauge-kaimyne i svecius, tik nueinu i WC (tas pats kambays su vonia), bac ir galvoju apie jos bobute
Nei kalbam mes apie ja nei ka, o kaskart nuejus kazkoks jausmas apie ja uzeina. Kai prisipazinau tai draugei, ji sako jai tas pats dalykas ten dedasi
Todel jei ji gali, i ta vonia eina kuo reciau, nes name buvo keli WC, o ten nuejus toks jausmas, kad bobute sugalvojo po mirties apsigyventi.
O kas liecia gyvunus, tai kai mano suniukas mire, pries visokias nelaimes as ji susapnuodavau. Karta susapnavau, kaip jis mires guli ir ant balto kailiuko kraujo ruozas, toks ryskiai raudonas... Labai nemalonus sapnas buvo. Atsikelus veliau dienos eigoje pastebejau, kad karnizas (o buvo toks medinis sunkus) virs mano lovos labai idomiai pasvires. Pasirodo, vienas karnizo galas jau vos vos ant vinies laikesi ir buvo istrukes is sienos
Jau buvo prie nukritimo ribos. Tai jei butu krites kai miegojau, juokas juokais, bet buciau panasiai kaip mano suniukas sapne atrodzius.