Nea, ten gi butas, paprasčiausias 2 kambarių, tiesa vyras kažkada užsiiminėjo dvasių kvietimais, bet jau seniai kokių 10 metų nea, juolab, kad po to jokių reiškinių panašaus plauko nebuvo, tik nejaukumas.
eik tu sau, Lonaaaa net šiurpas krato Klausyk, gi galėjai pas mane atlėkt nakvot - lišni 3 kambariai, būtų vietos sočiai, o ir dvasių neturim jokių piktų, tik voveres Aš tai bijočiau nakvot tokiam bute Duok idėją uošviui, kad pasikviestų kunigėlį vietinį - pašventins, gal aprims viskas Nepakenks šiaip ar taip šventinimas
Nu jo pas tave miegot 2 nakties... aš jau gėdinausi 20.30 į svečius prašytis, o čia 2 nakties. Kitą kartą švęsto vandens nusivešiu jei važiuosiu ir su žvake kambarius apeisiu.
Gali ir tai nepadėti...
QUOTE(Lona @ 2006 04 04, 07:34)
Nu jo pas tave miegot 2 nakties... aš jau gėdinausi 20.30 į svečius prašytis, o čia 2 nakties. Kitą kartą švęsto vandens nusivešiu jei važiuosiu ir su žvake kambarius apeisiu.
taigi galėjai atvaryt kitąkart kai atvažiuosi, ateik pernakvot
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 04, 10:08)
Gali ir tai nepadėti...
gali gali...ir tas paslaptingas zingsniu savininkas gali ateiti kartu... ka tuomet Cili darysi? pas ka prasysies pernakvoti?
smagios istorijos bet tik tada, kai dienos metu skaitomos, ir kaip po to naktį pačiam nepasikartoja
QUOTE(tinaa @ 2006 04 04, 13:27)
gali gali...ir tas paslaptingas zingsniu savininkas gali ateiti kartu... ka tuomet Cili darysi? pas ka prasysies pernakvoti?
Šiaip tai ne Čili prašėsi nakvoti, ji tik man siūlė...
Aš ir nemanau, kad padės, juolab, kad uošviui visai dzin tai, jam gali namas griūt, tik tada jis susirūpins, o man gal ramiau bus. Arba tiesiog nemiegosiu tam kambary. Man tuose namuose, jei vyras yra tada kažkaip žymiai drąsiau, tai tiesiog visada tik su juo būsiu.
QUOTE(tinaa @ 2006 04 04, 13:27)
ai, aš tai nelabai bijau vaiduoklių ir naminukų Lona, gali atsivest pas mane, apginsiu bonką padarysim ir negirdėsi žingsnelių arba tapkytes minkštas padėsiu bildukui prie durų, kad tyliai vaikščiotų
aišku juokas juokais, bet jei jau vaidelensai, tai užjaučiu..
Ar aš klystu, Lona, ar tau kažkada ir namie girdėjosi kažkas?
Jo bet dabar čia ramu ir gera, nes aš kažkada, bet dieną po tų įvykių garsiai aprėkiau jį: sakau, jei toks drąsus vakare mane gasdint lysk lauk dieną, arba dink iš čia su visam, po to kažkaip ramu paliko.
Aišku nežinau ką būčiau darius jei būtų atėjęs... Bet po to tfiu tfiu tfiu ramu. (pas uošvį matomai perbėgo, jis biški kurčias, prosto puiki terpė mistikai.)
Aišku nežinau ką būčiau darius jei būtų atėjęs... Bet po to tfiu tfiu tfiu ramu. (pas uošvį matomai perbėgo, jis biški kurčias, prosto puiki terpė mistikai.)
QUOTE(Lona @ 2006 04 05, 18:23)
Bet po to tfiu tfiu tfiu ramu. (pas uošvį matomai perbėgo, jis biški kurčias, prosto puiki terpė mistikai.)
nu nežinau, labai jau keista O tau negalėjo pvz pasigirsti? Aš vienąkart net kalatojausi iš baimės, galvojau kažkas per linoleumą žingsniuoja Prisigalvojau visko, bet pasirodo nuo vakare skalbtų džinsų lašėjo ant linoleumo lašeliai -kap,kap,kap, grynai garsas kaip žingsnelių
Neseniai irgi šviesa naktį koridoriuj įsijungė pasirodo ne iki galo buvau nuspaudus mygtuką, tai atšoko
Kartais gerai save nuraminti sugalvojus kitą priežastį vietoj bildukų
Tu galvoji aš savęs neraminu ir logiškų paaiškinimų neieškau, tą naktį kai jau gulėjau su vyru kitam kambary oi oi ko tik nebuvau prisigalvojus, maniau jog kažkas su parketu, bet kitą dieną visaip klausiau ir nieko, nu nežinau, gal čia tik naktį girdisi? Bet kokiu atveju, ten nakvoti daugiau nenoriu, nebent buvusiam vyro kambary, nes kitur nea....bijočiau,net jei ir nieko nebūtų vis vien klausyčiau.