Sveikos
Na kur dingo jusu istorijos a
Zinot ka, turiu gavus i email toki dalyka apie vaiduoklius prisegta faila bet nemoku ikelt i sita psl, jei pamokinsit tai pasidalinsiu ir su jumis, tik neissigaskit...
Blembacki as net ant drauges biski supykau kad toki faila atsiunte ir mane isgasdino, o as juk laukiuosi... Bet greit praejo ta baime
QUOTE(moda @ 2005 07 16, 18:55)
o senas tas namas? kas pries tai ten gyveno? kogero kazkokios dvasios ramybes neranda... iprastas reiskinys
Namas pastatytas prieš maždaug 10 metų. Na taip dažnas reiškinys, bet dažniausiai tokiais dalykais netikime, kol patys su tuo nesusiduriame
QUOTE(Chilli @ 2005 07 16, 20:32)
aš tai sakyčiau dėl šventos ramybės gal kokias mišias užpirkt ar kunigą pasikviest į tą namą, kad pašventintų
Namą pašventino kunigas jau seniai, bet tokie dalykai tesiasi i šiol
Eimante, gal gali atsiųst man tą failą adresu pugzle@gawab.com? Smalsu pažiūrėt. Be to, aš irgi turiu failą, kuris mane išgąsdino, kai buvau nėščia, ir irgi buvau truputį supykus ant draugės... Galėčiau visom pasiūlyt pažiūrėt, bet nežinau, gal mūsiškiai sutampa??
vilmabus, na tavo ir istorija... Maniau, tokių drąsių merginų tik amerikietiškuose filmuose būna... Aš tai turbūt būč neišdrįsus lipt žemyn tamsoj... Vagių atveju būčiau likus gražiai apšvarinta.
vilmabus, na tavo ir istorija... Maniau, tokių drąsių merginų tik amerikietiškuose filmuose būna... Aš tai turbūt būč neišdrįsus lipt žemyn tamsoj... Vagių atveju būčiau likus gražiai apšvarinta.
As irgi noreciau tu faikiuku, smalsu labai Mano adresas oniuxe@walla.com
QUOTE(ner_ko @ 2005 07 26, 20:48)
Eimante, gal gali atsiųst man tą failą adresu pugzle@gawab.com? Smalsu pažiūrėt. Be to, aš irgi turiu failą, kuris mane išgąsdino, kai buvau nėščia, ir irgi buvau truputį supykus ant draugės... Galėčiau visom pasiūlyt pažiūrėt, bet nežinau, gal mūsiškiai sutampa??
nemačiau kitos išeities
Aha, pagaliau norinciu atsirado tai vat siunciu toms kurios prase, dabar kai pagalvoju tai ten labai idomu tik pabaiga tokia bet jau daug kas sake mate apie tuos vaiduoklius failiuka, tai jei ir jums pasikartosiu tai sorry... negaliu zinot ka jus mate ko ne
QUOTE(Eimante @ 2005 07 27, 20:50)
Aha, pagaliau norinciu atsirado tai vat siunciu toms kurios prase, dabar kai pagalvoju tai ten labai idomu tik pabaiga tokia bet jau daug kas sake mate apie tuos vaiduoklius failiuka, tai jei ir jums pasikartosiu tai sorry... negaliu zinot ka jus mate ko ne
O čia ne ta gazdulka, kur tipo surask skirtumus? Vos spėji gerai įsižiūrėti, iššoka koks baubakas. Ten kas, istorija kokia rimtesnė, ar šiaip bajeris?
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 27, 19:07)
O čia ne ta gazdulka, kur tipo surask skirtumus? Vos spėji gerai įsižiūrėti, iššoka koks baubakas. Ten kas, istorija kokia rimtesnė, ar šiaip bajeris?
Is pradziu rimti faktai ir man idomus tik paskui gerai sakai issoka tokia baidykle, bet ne jinai esme, man siurpai ejo per kuna, kai tas nuotraukas ziurejau...brrr...
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 27, 21:07)
LinaBoo, pričiupai mane. Tokia gazdulką ir būčiau pasiūlius. Taigi nebesiūlau...
Eimante, ačiū! Tik man kol kas neatidaro to failiuko. Lyg serverio klaida. Teks vėliau bandyt.
QUOTE(ner_ko @ 2005 07 28, 20:25)
Eimante, ačiū! Tik man kol kas neatidaro to failiuko. Lyg serverio klaida. Teks vėliau bandyt.
Man tas pats Dekoju, Eimante