QUOTE (Akyra @ 2004 12 09, 08:47) |
Nu bliamba, visai jau man kazkas negerai, vaidenasi visokios nesamones O i kapus tai as irgi bijojau eit, todel su diedu ir vaziavau, jeigu kas tai buciau klykus. Nu bet siandien tai tiksliai kazkas buvo prie masinos, net per langa tai abu su diedu ziurejom, ir jis kazka mate, kitaip pusnuogis nebutu gi kieman islekes Bijau as tokiu dalyku kaip dvasios, numireliai, bildukai ir kt., ale gi baisiai man smalsu, nu negaliu as kitaip Nujaucia mano sirduke, prisismalsausiu as viena syk |
padaryk, kokia savaitele atostogu nuo sios temos
va prisiminiau vieną susitikimą su dvasiomis Šventėm kažkieno gimtadienį. Su linksma kompanija įgriuvom į kavinę, atsisėdam prie vieninntelio laisvo stalelio, kuris laisvas todėl kad pastatytas vos ne ant vienintelio įėjimo. Užsisakom ką pageidaujam, pasipilstom tik staiga žiūriu: gi vienas toks pažystamas fruktas sėdi. Gi jis man skolingas pasiliko ir nemažos skolos atiduot nė nežada na manau, niekur paukšteli nedingsi - išėjimas man už nugaros. Susiversiu va štai starkutę ir išsiaiškinsim Na ir ką... Veiksmas užtruko sekundėlių pora. Žiūriu į jį - susiverčiu starkutę- padedu stikliuką - nėra.... Visa laimė kompanija patvirtino kad ten tikrai vyrukas sėdėjo... Tik va kur dingo per tokį rekordinį laiką tai neaišku
Nu va, kaip vakar rasiau jau uzdarytoje temoje, kad parasysiu koki siaubeka is savo knygos..nu turiu tokia enciklopedija va labai siurpi knyga, tai ir jumis karts nuo karto pasiurpinsiu
Tai va, apie kazkoki netipiska bilduka parasysiu...nu pacituosiu is knygos tai va... labai senai dar 85m ir amerikoj ce ar kur "...esancio namo gyventojai isgyveno siauba, matydamai, kaip is ju namo sienu tryxta kraujas. Jis zliauge ant drabuziu, puodu ir keptuviu virtuveje, duse ir ant kai kuriu duru. Dar keisciau, - kai gyventojai judedavo po nama, jie palikdavo kruvinus pedsakus. Taciau nei vienas zmogus nebuvo nei suzeistas nei susitrenkes. "
ir dar viens tox panasus atvejis: "... vidutinio amziaus pora bvo krastutinai sujaudinti, pamate tekanti krauja aiskiai is niekur, ju namuose. Kraujas kazkaip savaime aptaske kambariu grindis ir sienas; viena karta zmona isslinko is vonios ir pamate, kad vonios grindys padengtos krauju. Nei zmona nei vyras nekraujavo ir namie daugiau nieko nebuvo. Istorija patvirtinantis faktas yra tas, kad buvo padaryta paslaptingojo kraujo analize ir nustatyta, kad tai zmoniu kraujas, 0 grupes. Vyro ir zmonos kraujas buvo A grupes. Tada is kur tas siauba keliantis kraujas atsirado?"
dar kada parasysiu ka nors, jei tik pageidausit
QUOTE (Dee_Dee @ 2004 12 09, 16:43) |
va prisiminiau vieną susitikimą su dvasiomis Šventėm kažkieno gimtadienį. Su linksma kompanija įgriuvom į kavinę, atsisėdam prie vieninntelio laisvo stalelio, kuris laisvas todėl kad pastatytas vos ne ant vienintelio įėjimo. Užsisakom ką pageidaujam, pasipilstom tik staiga žiūriu: gi vienas toks pažystamas fruktas sėdi. Gi jis man skolingas pasiliko ir nemažos skolos atiduot nė nežada na manau, niekur paukšteli nedingsi - išėjimas man už nugaros. Susiversiu va štai starkutę ir išsiaiškinsim Na ir ką... Veiksmas užtruko sekundėlių pora. Žiūriu į jį - susiverčiu starkutę- padedu stikliuką - nėra.... Visa laimė kompanija patvirtino kad ten tikrai vyrukas sėdėjo... Tik va kur dingo per tokį rekordinį laiką tai neaišku |
isgaravo
QUOTE (moda @ 2004 12 09, 16:47) |
Nu va, kaip vakar rasiau jau uzdarytoje temoje, kad parasysiu koki siaubeka is savo knygos..nu turiu tokia enciklopedija va labai siurpi knyga, tai ir jumis karts nuo karto pasiurpinsiu Tai va, apie kazkoki netipiska bilduka parasysiu...nu pacituosiu is knygos tai va... labai senai dar 85m ir amerikoj ce ar kur "...esancio namo gyventojai isgyveno siauba, matydamai, kaip is ju namo sienu tryxta kraujas. Jis zliauge ant drabuziu, puodu ir keptuviu virtuveje, duse ir ant kai kuriu duru. Dar keisciau, - kai gyventojai judedavo po nama, jie palikdavo kruvinus pedsakus. Taciau nei vienas zmogus nebuvo nei suzeistas nei susitrenkes. " ir dar viens tox panasus atvejis: "... vidutinio amziaus pora bvo krastutinai sujaudinti, pamate tekanti krauja aiskiai is niekur, ju namuose. Kraujas kazkaip savaime aptaske kambariu grindis ir sienas; viena karta zmona isslinko is vonios ir pamate, kad vonios grindys padengtos krauju. Nei zmona nei vyras nekraujavo ir namie daugiau nieko nebuvo. Istorija patvirtinantis faktas yra tas, kad buvo padaryta paslaptingojo kraujo analize ir nustatyta, kad tai zmoniu kraujas, 0 grupes. Vyro ir zmonos kraujas buvo A grupes. Tada is kur tas siauba keliantis kraujas atsirado?" dar kada parasysiu ka nors, jei tik pageidausit |
eina sau! o tai ten pastoviai tas kraujas begdavo ar per tam tikru laiku, pvz.: mirusiu diena ir pan?
papasakok dar
nors ir baisu, bet idomu
nu vat man irgi idomu ar tas kraujas pastoviai begdavo ar kaip, bet nieko daugiau neraso ten...
va dar galiu viena parasyti pasakojima apie priesmirtini smeklos pasirodyma irgi ce pries labai daug metu "...moteriske uzsisedejo laukdama griztant savo vyro is darbo. Vos tik laikrodis ismuse 11 val., ji isgirdo gatve atvaziuojanti taksi. Jis sustojo priesais nama, ir moteris isgirdo balsa, tikriausiai vairuotojo, tarianti "labos nakties!". Tada ji isgirdo iprastus savo vyro zingsnius verandoje. Ji nuskubejo prie duru ji pasitikti.
Jis iejo tyledamas, uzsimauxlines ant akiu skrybele, tada sustojo atsukes zmonai nugara, o tuo tarpu ji uzdarinejo duris. Jai pasirode, kad jis elgiasi keistai, ir paklause, ar jis neserga. Jis atsisuko, ir ji vietoj savo vyro veido pamate slykscia, balta, negyva kauke. Ji suriko ir vis taip reke, kad kaimynai atbego paziureti, kas atsitiko. Po keliu minuciu suskambejo telefonas ir liudnas balsas moteriskei pranese, kad jos vyras zuvo traukinio avarijoje."
ce tox daznas atvejis sakyciau...
beje, (ce idomumo delei) sitoj knygoj va yra kazkokia nuotrauka sena, kur kunigas fotografavo altoriu, o isryskinus nuotrauka matosi salia tox permatomas bet aiskiai matomas kazkox siluetas lyg su juodu apsiaustu apsisiautes galva, ilgas tox ir plonas ir iki pat zemes ir zeme kaip kilimas dar driekiasi tas seselis, ir tox baltas istyses veidas kreivas kazkox.... kaip giltine kokia bet vaizdas nerealus.... jezau, kai pagalvoji kokiu tik baisybiu nera, nezinia, ka gali nufotkint
Papildyta @ [mergetime]1102611880[/mergetime]
kazko tas forumas ce siandien bludija
eikit sau...jau ir man paranoja.sianakt ejau i tualeta,bet tulike nedegiau sviesos,nes labai akis skauda.sedziu tokioj prietemoj ir staiga prisiminiau ta zalia moteriske.reikejo matyt,kokiu greiciu nulekiau i lova ir palindau po kaldra.paskui diena reikejo vaziuot su vyru su autobusiuku,kuriuo siandien veze karsta su zmogum (lavonu kazkaip nesinori rasyt).tai ilipus pirma pazejau atgal,ar nera karsto o sianakt vyras dirba,tai prisiprasiau sese,akd miegotu pas mane...matyt,reiks ir man sita skyreli trumpam pamirst...
QUOTE (pa_radize @ 2004 12 09, 22:24) |
...matyt,reiks ir man sita skyreli trumpam pamirst... |
Lazinuosi, kad niekaip nepamirsi sito skirelio ce kaip narkotikas, kenkia labai sveikam protui, bet nieko negali sau padaryti... kazkokia priklausomybe nuo siaubaku
QUOTE (Sfinxute @ 2004 12 09, 16:31) | ||
padaryk, kokia savaitele atostogu nuo sios temos |
Na negaliu baisiai jau idomu man cia viskas
QUOTE (moda @ 2004 12 09, 19:00) |
nu vat man irgi idomu ar tas kraujas pastoviai begdavo ar kaip, bet nieko daugiau neraso ten... va dar galiu viena parasyti pasakojima apie priesmirtini smeklos pasirodyma irgi ce pries labai daug metu "...moteriske uzsisedejo laukdama griztant savo vyro is darbo. Vos tik laikrodis ismuse 11 val., ji isgirdo gatve atvaziuojanti taksi. Jis sustojo priesais nama, ir moteris isgirdo balsa, tikriausiai vairuotojo, tarianti "labos nakties!". Tada ji isgirdo iprastus savo vyro zingsnius verandoje. Ji nuskubejo prie duru ji pasitikti. Jis iejo tyledamas, uzsimauxlines ant akiu skrybele, tada sustojo atsukes zmonai nugara, o tuo tarpu ji uzdarinejo duris. Jai pasirode, kad jis elgiasi keistai, ir paklause, ar jis neserga. Jis atsisuko, ir ji vietoj savo vyro veido pamate slykscia, balta, negyva kauke. Ji suriko ir vis taip reke, kad kaimynai atbego paziureti, kas atsitiko. Po keliu minuciu suskambejo telefonas ir liudnas balsas moteriskei pranese, kad jos vyras zuvo traukinio avarijoje." ce tox daznas atvejis sakyciau... beje, (ce idomumo delei) sitoj knygoj va yra kazkokia nuotrauka sena, kur kunigas fotografavo altoriu, o isryskinus nuotrauka matosi salia tox permatomas bet aiskiai matomas kazkox siluetas lyg su juodu apsiaustu apsisiautes galva, ilgas tox ir plonas ir iki pat zemes ir zeme kaip kilimas dar driekiasi tas seselis, ir tox baltas istyses veidas kreivas kazkox.... kaip giltine kokia bet vaizdas nerealus.... jezau, kai pagalvoji kokiu tik baisybiu nera, nezinia, ka gali nufotkint Papildyta @ [mergetime]1102611880[[b]*Akyra rgetime] [/b] kazko tas forumas ce siandien bludija |
Ujjj..., kaip baisu ir faina Parasyk dar ka nors, tik baisesnio, mirstu is smalsumo