Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 22, 01:49)
Aš irgi pabandžiau suvelti iššukuotos saviškių pavilnės - niekaip nesivėlė, būtent , kaip Sedona rašė- slidūs kažkokie ... Manau, kad visdėlto geriau jau juos maišyti su avies vilna ir verpti, o tada megzti, gal taip jie ilgiau "laikysis"... O gal ir nuo šuns veislės priklauso

Priklauso nuo veislės. Jeigu viena pavilnė nesivelia, tai geriau nemaišyti, nes vis viena išslinks plaukeliai. Megztiniai taip pat bus bjaurūs nešioti, visur plaukelių bus. Kas čia pas mus seniau į kaimynės šunį kreivai žiūrėjo g.gif Bet kamuoliukai puikiausiai susivėlę buvo tongue.gif
Atsakyti
Mano katino pavilnė puikiai veliasi thumbup.gif lotuliukas.gif tik kamuoliukai tokie neaiškios tamsiai pilkos spalvos gaunasi (katinas juodas)... bet dėl susivėlimo negali pykt, geriau nei avies ir greičiau susivelia. na bet jau užmetus akį į katiną matos, kad velsis... kaltūnai laiks nuo laiko susimeta doh.gif
Atsakyti
Na va, puse darbo padaryta, gerai, kad kojas turiu, nes be ju tai sirdis nuo velimo sustotu, nemegstu letai dirbti, tai visa po prakaitu, atsikvepsiu ir pradesiu antra etapa ax.gif Truputi nesigauna, bet nera padeties be iseities smile.gif
Veldama dar pagalvojau, kad gerai butu, kad turbo filceris po ranka pasimaisytu, tai kai pilciau visa iki dugno lotuliukas.gif
O as pamirsau slepetes kiskiukus pagirti, man labai jie faini, o del uzkulnio, man rodos taip ir patogiau, as tai specialiai apkerpu, kad butu galima bet kada jas pamesti ir vel uzsideti be ranku pagalbos smile.gif Na parodysiu vienas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 22 kovo 2007 - 10:25
O aš pratęsdama "šunų" temą , pasirodysiu :

Rankinė su papijono snukučiu
user posted image

O dėl to susitikimo tai, tiesą pasakius- pavydžiu ... Nu , bet tikiuosi papasakosit ir nuotraukų parodysit, tai nedalyvavusios pasijusim, kaip dalyvaujančios
Atsakyti
Aurelia, man tavo tapkutės super. Spalvų derinys fainas ir tie taškiukai nuotaiką keliantys wub.gif .

Magic, super rankinė smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 22, 18:56)
pulina, veltinio forume yra nuoroda kur su visa vaizdine medžiaga yra paaiškintas baliono apvėlimo procesas....  4u.gif
na bet kaip šiandien įdomiai su intenetu  g.gif  inteneto nėra, o SM užkrauna  lotuliukas.gif
deja jokių kitų tinklalapių nekrauna doh.gif

tai vėl reiks ieškot, jau atrodo viską išveizėjau, bet matyt praleidau g.gif ačiux 4u.gif
Papildyta:
Na pagaliau radau baliono pavėlimą thumbup.gif thumbup.gif

įdėsiu nuorodą ir kitoms naujokėms tame fronte Baliono apvėlimas

Atsakyti
Vaida P, gražūs karoliukai, gražios ir tarpusavyje derančios veltinukų spalvos wub.gif thumbup.gif .

Ligoniukai, sveikit kuo greičiau ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 23 kovo 2007 - 08:43
Jei kam idomu, Kaune, ABC parduotuvej, prie baziu, Taikos pr. 117a yra labai daug, ivairiu spalvyciu sluoksnos. Ju suskaiciavau net 14!!! Spalvytes tokios ryskios, vasariskos. Kainos nepasikeite 100g. - 4lt. Ten pat yra ir ivairiu priedu velimui.
Atsakyti
Pateršiu temą ax.gif
user posted image

O čia vieni iš "plagiato" serijos hihihi.gif, bet jie nesiuvinėti tongue.gif, antras mano darbas iš vilnos, daryti lab senai
user posted image

tiksliai, gi mano pirmieji karoliai iš vilnos bigsmile.gif , tik dabar prisiminiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 23 kovo 2007 - 09:55
QUOTE(Vaida_P @ 2007 03 23, 07:46)
Neištversiu nepasirodžiusi - kad ir paprasti, bet man visai mieli mano naujieji karoliai smile.gif

Na jau karolių gražumas wub.gif Tokie subtilūs,tvarkingi, suderinti thumbup.gif
kaip man tokie patinka, pati tikrai tokius nešiočiau, jau užsimaniau mirksiukas.gif
O kokie ten akmenukai intarpuose?

Tapkute - jetau jetau, kaip gi mes be tavęs? Gal pasveiksi dar iki vakaro? smile.gif

Agnuže - jau taip norėjau susipažinti, susėstume dvi Elzių mamos, paplepėtume mirksiukas.gif Na, gal dar išsispręs viskas į gera?

Neglaite- labai šaunūs karoliukai smile.gif O tie pirmieji šlapiai velti ar adatėle badyti(tos trikampės formos)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 23 kovo 2007 - 09:56
Magic blink.gif, tu tą šunį piešei ar iš vilnos išdėliojai? thumbup.gif clap_1.gif:

Ievuschka, ačiū rolleyes.gif , adatėlėm badžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 23, 09:55)
Na jau karolių gražumas  wub.gif Tokie subtilūs,tvarkingi, suderinti  thumbup.gif
kaip man tokie patinka, pati tikrai tokius nešiočiau, jau užsimaniau  mirksiukas.gif
O kokie ten akmenukai intarpuose?

Ačiū ačiū smile.gif
Tie šviesūs - čekiškas stiklas, o mažieji - šlifuotas granatas smile.gif
Atsakyti