Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Vaje kiek gražių darbų thumbup.gif
Puikūs šaliai, "ugninė" rankinė, bačiukai, SAGĖ- VISKAS NUOSTABU IR ORIGINALU thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Gerbiamosios, sakykit - jūs visai tai kuriat pardavimui ?
Ar jums negaila išsiskirti su dabu, į kurį tiek savęs idėjote ?
(Čia turbūt vėl DOSETH iš manęs šaipysis blush2.gif mirksiukas.gif )
Beje ko gero labai teisingas požiūris - jei nenori kad tave kopijuotų -nerodyk niekam savo kūrinių. O jei ikelei į forumą - nėra reikalo piktintis kad randi jų "dvynukų" tai šen tai ten ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 03 21, 09:27)
Na, kad būtų mažiau pykčių, įdedu veltinio tema
user posted image

man labai uzhkulniukas zhemas atrodo g.gif jauchiu, cia kaip ispiriamos, smukcioja nuo kulno g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 21, 13:40)
man labai uzhkulniukas zhemas atrodo g.gif  jauchiu, cia kaip ispiriamos, smukcioja nuo kulno g.gif

Užkulnis žemokas, taikiausi ausis ilgas padaryti blush2.gif, bet ant kojos laikosi, įkeliu kitą foto, anoj turbūt prasčiau matėsi g.gif
user posted image

žinau,- tai kaupimo virusas 
Esu tokį pasigavusi

biggrin.gif mane vyras jau burunduku vadina, kiek turiu - vis negana lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau knyga apie velima, bet kiek suprantu nedaug informacijos ten g.gif KNYGA
O va dar radau apie dazus. Cia is Bites ax.gif Gal kam pravers. Berods Gudros rasyta blush2.gif
''Dėl anilinių dažų ir 'rūgštinių'.

Ir medvilnei ir vilnai yra tie patys aniliniai 'rūgštiniai' dažai (rūgštiniai todėl, kad dažas 'nukanda' ir įsitvirtina tik rūgščioje terpėje - tam pilamas actas) .
Jei dažote medvilnei skirtais aniliniais dažais, tai reikia vadovautis instrukcija skirta VILNAI dažyti, o ne ta kur ant pakelio (ji skirta medvilniniams audiniams)
Šį savaitgalį dažiau vilną ir medvilnei skirtais aniliniais, ir aniliniais skirtais vilnai, ir tais užsienietiškais aniliniais. Visais nusidažė intensyviomis ryškiomis spalvomis ir gerai užsifiksavo.
Jei vietoj acto maistinio naudojat acto esencija, tai jos reikia 5-6 kartus mažiau''
Atsakyti
Erzinkit erzinkit gražiais šaliais ir visokiais kitokiais darbeliais bigsmile.gif . Jau kelinta diena ir aš audžiu mintį - šalį nusivelt, ale vakare grįžus iš darbo verysad.gif , jau kartais nieko nesinori. Reikia laukt išeiginių smile.gif . O vakarais su adatėlėmis pabaksnoju ax.gif . Vieno vakaro darbelis - sagė kriauklė . Ar panašu g.gif ?

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Sagė ir tapkutės thumbup.gif thumbup.gif

Nu nespėju skaityt jūsų rašliavų ax.gif Skaitinėju senas temas, semiuosi info, bet dar tik 4 įveikiau, o dar pavelt norisi, biggrin.gif radau nemažai patarimų, tik deja, kai kas nebeatsidaro, pvz, buvo nuoroda kaip velt obuolį/kamuolį ant ko nors minkšto (pamenat, obuolys su jo gyventoju), tai va, nuoroda nebeveikia, o taip būtų įdomu pasižiūrėt........ gal kas turit po ranka panašią nuorodą ..... please ax.gif

Va, ką vakar pasidariau
user posted image

Dėl veltinio taupyklės: norėčiau ir aš jei būtų galima ax.gif Ar galima? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Dar viena vėlėja prisijungė 4u.gif Kas galėtų pamokinti kaip reikia suveltą rutuliuką karoliams, smulkiom akutėm nusagstyti. Neįsivaizduoju, kaip ten jas pritvirtinti reikia g.gif
Gal jau kur buvo šnekėta apie tai? Man trumpai papasakokit notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarinė @ 2007 03 21, 21:35)
Sveikos, merginos,
Dar viena vėlėja prisijungė  4u.gif Kas galėtų pamokinti kaip reikia suveltą rutuliuką karoliams, smulkiom akutėm nusagstyti. Neįsivaizduoju, kaip ten jas pritvirtinti reikia  g.gif
Gal jau kur buvo šnekėta apie tai? Man trumpai papasakokit  notworthy.gif

Pasiuvinėti mirksiukas.gif . Aš derinu siūliuką prie veltinuko spalvos ir siuvinėju. Kitos kiek žinau siuvinėja žilkute plonyte 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 21, 20:43)
Pasiuvinėti  mirksiukas.gif . Aš derinu siūliuką prie veltinuko spalvos ir siuvinėju. Kitos kiek žinau siuvinėja žilkute plonyte  4u.gif .

Ai tai tiesiog taip paviršių kabini ir viskas?
Nu pasiskaitinesiu dar ten kur nurodet, gal dar kokių idėjų kils.
Atsakyti
Buna pirkti specialiu siuvinejimui karoliukais "nematomu" bestampanciu zilkuciu 4u.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 21, 23:43)
Pasiuvinėti  mirksiukas.gif . Aš derinu siūliuką prie veltinuko spalvos ir siuvinėju. Kitos kiek žinau siuvinėja žilkute plonyte  4u.gif .

Atsakyti
Ka reiskia akutem,Swarovskio kristaliukais ar karoliukais.Siaip Swarovskiai buna priklijuojami ir prisiuvami. Prisiuvamus tiesiog siuvi atitinkancios spalvos siulu.Del stiprumo naudoju baldams siuti naudojama.Na jis toks stiprus ir gan plonas. Zilkute gerai, bet ne visada 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutes,

na papasakosiu as jums kokia atrakcija pasidariau vakar ... nuo 21 val iki 2 ryto tik deliojau vilna ir iveikiau nuemima nuo sablono ( ir tai paskubejau doh.gif ) .... Vyras juokesi atejes praustis... mat sesdavau tai i bide, tai i vonia, tai ant klozeto, kad pasiekt teko lipt ir kojom ant nevelto gaminio.... zodziu masciau ismasciau ziuresiu, kas gausis...zodziu jei nebusiu MENISHKAI pasipuosusi penktadieni, vadinasi smarkiai nepavyko lotuliukas.gif bet jei avyks nors kiek, tada pasipuosiu bigsmile.gif 10 ryto eis mazoji miegot, tai reiks velima pratesti, na jeigu gausis, busiu laiminga kaip slyva bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 22 kovo 2007 - 07:54