*Diva*, reikės ne tik laiko bet ir pinigų
merginos... tai va... turiu klausimėlį... kai buvau pradinukių kursuose, ten dirbome su labai švelnia vilnele... mokytoja vadino ją "šilkine vilna"... iki šiol galvojau, jog, tai sluoksna, bet jos plaukeliai neorientuoti viena kryptimi... taigi mįslė jums: Atrodo kaip karšinys, o švelni kaip sluoksna... Kas?
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 20, 21:39)
*Diva*, reikės ne tik laiko bet ir pinigų
merginos... tai va... turiu klausimėlį... kai buvau pradinukių kursuose, ten dirbome su labai švelnia vilnele... mokytoja vadino ją "šilkine vilna"... iki šiol galvojau, jog, tai sluoksna, bet jos plaukeliai neorientuoti viena kryptimi... taigi mįslė jums: Atrodo kaip karšinys, o švelni kaip sluoksna... Kas?
Kiek žinau ir merino vilna būna sušukuota kaip karšinys, tik tie plaukeliai trumpesni.
Dar kašmyras sušukuotas kaip karšinys, tik labai abejoju kad dirbote su ja
na, del dazytu nedazytu vilnu maziukam, tai as manau, kad galima ir su dazyta, ypac jei su naturaliais dazais dazyta ar be sunkiuju metalu dazai. ir jei neleidzia dazo. su tokia vilna as net sau nieko nedaryciau.
del karsinio ir sluoksnos, na, as vis tiek linkus prie sluoksnos. o karsinys tai dar ne visiem ir tinka, nes jis kanda as pvz negaleciau absoliuciai nieko is karsinio nesiot, nes man kanda, as paskui raudonom demem nusikasau viska tai sau galiu daryt tik su sluoksna
niu o cia mano naujas salis is silko, pagaiau kazkas man
jura vandenynas...
del karsinio ir sluoksnos, na, as vis tiek linkus prie sluoksnos. o karsinys tai dar ne visiem ir tinka, nes jis kanda as pvz negaleciau absoliuciai nieko is karsinio nesiot, nes man kanda, as paskui raudonom demem nusikasau viska tai sau galiu daryt tik su sluoksna
niu o cia mano naujas salis is silko, pagaiau kazkas man
jura vandenynas...
Vilke, dailus šalis ir spalvos
Aš su medžiaga vėl pradedu bandyt, tik po gabaliuką ir atsargiai Šiandien apvėliau kažkokios sintetinės skarelės gabaliuką, nešiuos į mytą, kad profės pasakytų, ar per daug/per mažai ar dar kaip kitaip padariau Man taip įdomu tie visi eksperimentai, tik laiko trūksta labai
Aš su medžiaga vėl pradedu bandyt, tik po gabaliuką ir atsargiai Šiandien apvėliau kažkokios sintetinės skarelės gabaliuką, nešiuos į mytą, kad profės pasakytų, ar per daug/per mažai ar dar kaip kitaip padariau Man taip įdomu tie visi eksperimentai, tik laiko trūksta labai
QUOTE(Vilke @ 2007 03 20, 21:27)
dekui man irgi eksperimentai abai veza as vis kokiu budu prisigavoju, atradineju, bandau, bent jau taip pati galvoju
Super salis, o cia ant sifono velei su silku? Ar taip supratau?
P.S. i meeta ir as savo nosinaite atsinesiu
dekui mane tai vis masina ka nors tokio lengvo padaryt, tai labai save kontroliavau - apsisprendziau, akd noriu tokio, tai ir dariau toki, nors siaip tai kai dariau dekora, tai vis prikisdavau vis ko nors dar, bet susikontroliuodavau ir nuimdavau
o cia velta ant silko sifono su merino vilna 4 spalvu
o cia velta ant silko sifono su merino vilna 4 spalvu
niekaip nenulipu nuokompo..
Va toki sapnuosiu:
http://community.liv..._ru/197462.html
va toki ir as kopijuociau..tik turbut nepavyks...
Va toki sapnuosiu:
http://community.liv..._ru/197462.html
va toki ir as kopijuociau..tik turbut nepavyks...
upss man savo triju bernu uztenka
Dar keli eksperimentai
Rodos nuo nieko nekopijuoti nebent Katinytis pasakys kad jos ideja gelems panaudoti apvelta organza nugvelbiau Nors ne organza naudojau
Ir dar vienas
Sitas patinka turbut tik man Biski per marga
Dar keli eksperimentai
Rodos nuo nieko nekopijuoti nebent Katinytis pasakys kad jos ideja gelems panaudoti apvelta organza nugvelbiau Nors ne organza naudojau
Ir dar vienas
Sitas patinka turbut tik man Biski per marga
Jumi, o ten viskas apvelta, ar ten pvz galai to salio dazyti?
tiesiog apveltas margas salikelis .
Nona, paziurejau, labai grazus papuosaliukai o kaip tuos silkinius kamuoliukus reikia daryti? siukstu nekopijuosiu, papuosalais neuzsiimu tiesiog labai idomu, kaip jie daromi
Na, kad būtų mažiau pykčių, įdedu veltinio tema