Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

*Diva*, reikės ne tik laiko bet ir pinigų lotuliukas.gif
merginos... tai va... turiu klausimėlį... kai buvau pradinukių kursuose, ten dirbome su labai švelnia vilnele... mokytoja vadino ją "šilkine vilna"... iki šiol galvojau, jog, tai sluoksna, bet jos plaukeliai neorientuoti viena kryptimi... taigi mįslė jums: Atrodo kaip karšinys, o švelni kaip sluoksna... Kas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 20 kovo 2007 - 20:39
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 20, 21:39)
*Diva*, reikės ne tik laiko bet ir pinigų  lotuliukas.gif
merginos... tai va... turiu klausimėlį... kai buvau pradinukių kursuose, ten dirbome su labai švelnia vilnele... mokytoja vadino ją "šilkine vilna"...  iki šiol galvojau, jog, tai sluoksna, bet jos plaukeliai neorientuoti viena kryptimi... taigi mįslė jums: Atrodo kaip karšinys, o švelni kaip sluoksna... Kas?   biggrin.gif

Kiek žinau ir merino vilna būna sušukuota kaip karšinys, tik tie plaukeliai trumpesni.
Dar kašmyras sušukuotas kaip karšinys, tik labai abejoju kad dirbote su ja ax.gif
Atsakyti
na, del dazytu nedazytu vilnu maziukam, tai as manau, kad galima ir su dazyta, ypac jei su naturaliais dazais dazyta ar be sunkiuju metalu dazai. ir jei neleidzia dazo. su tokia vilna as net sau nieko nedaryciau.
del karsinio ir sluoksnos, na, as vis tiek linkus prie sluoksnos. o karsinys tai dar ne visiem ir tinka, nes jis kanda smile.gif as pvz negaleciau absoliuciai nieko is karsinio nesiot, nes man kanda, as paskui raudonom demem nusikasau viska biggrin.gif tai sau galiu daryt tik su sluoksna ax.gif

niu o cia mano naujas salis is silko, pagaiau kazkas man bigsmile.gif
jura vandenynas...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Vilke, dailus šalis ir spalvos thumbup.gif
Aš su medžiaga vėl pradedu bandyt, tik po gabaliuką ir atsargiai lotuliukas.gif Šiandien apvėliau kažkokios sintetinės skarelės gabaliuką, nešiuos į mytą, kad profės pasakytų, ar per daug/per mažai ar dar kaip kitaip padariau ax.gif Man taip įdomu tie visi eksperimentai, tik laiko trūksta labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 20, 21:27)
dekui  smile.gif man irgi eksperimentai abai veza  biggrin.gif as vis kokiu budu prisigavoju, atradineju, bandau, bent jau taip pati galvoju  lotuliukas.gif

Super salis, o cia ant sifono velei su silku? Ar taip supratau?

P.S. i meeta ir as savo nosinaite atsinesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 20 kovo 2007 - 21:51
dekui ax.gif mane tai vis masina ka nors tokio lengvo padaryt, tai labai save kontroliavau - apsisprendziau, akd noriu tokio, tai ir dariau toki, nors siaip tai kai dariau dekora, tai vis prikisdavau vis ko nors dar, bet susikontroliuodavau ir nuimdavau lotuliukas.gif
o cia velta ant silko sifono su merino vilna 4 spalvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 20 kovo 2007 - 21:54
niekaip nenulipu nuokompo..
Va toki sapnuosiu:
user posted image

http://community.liv..._ru/197462.html

va toki ir as kopijuociau..tik turbut nepavyks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 20 kovo 2007 - 23:12
upss man savo triju bernu uztenka smile.gif

Dar keli eksperimentai wink.gif
Rodos nuo nieko nekopijuoti nebent Katinytis pasakys kad jos ideja gelems panaudoti apvelta organza nugvelbiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors ne organza naudojau tongue.gif
user posted image

Ir dar vienas wink.gif
Sitas patinka turbut tik man biggrin.gif Biski per marga wink.gif

user posted image
Atsakyti
Jumi, o ten viskas apvelta, ar ten pvz galai to salio dazyti?
Atsakyti
tiesiog apveltas margas salikelis .
Atsakyti
Nona, paziurejau, labai grazus papuosaliukai smile.gif o kaip tuos silkinius kamuoliukus reikia daryti? blush2.gif siukstu nekopijuosiu, papuosalais neuzsiimu lotuliukas.gif tiesiog labai idomu, kaip jie daromi smile.gif
Atsakyti
Na, kad būtų mažiau pykčių, įdedu veltinio tema
user posted image
Atsakyti