Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(ramkos @ 2007 03 20, 12:44)
Baciukai mazuciukai taip pat labai grazus - ir tas nevienodas dekoras, mano nuomone, visai idomiai atrodo. Sakyciau, toks ir buvo sumanymas.

ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(ramkos @ 2007 03 20, 12:46)
Manau todel, kad dazai gali sukelti maziukams alergija.

O kaip tuomet su eiliniais drabužėliais ? g.gif Na nežinau tiesa sakant mano nuomone tai jau kraštutinumai ... Kartais pagalvoju ar tik ne dėl to, kad visur įžvelgiame alergenus, tiek alergiškų vaikučių šiais laikais...

Čia šiaip... lyrinis nukrypimas... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=murzinyte,2007 03 20, 14:11]
ačiū drinks_cheers.gif
O kaip tuomet su eiliniais drabužėliais ? g.gif Na nežinau tiesa sakant mano nuomone tai jau kraštutinumai ... Kartais pagalvoju ar tik ne dėl to, kad visur įžvelgiame alergenus, tiek alergiškų vaikučių šiais laikais...

gal kartais ir perdetai ziurim i visokius alergenus. Taciau turiu asmenines patirties, del kurios stengiuosi buti atsargi ir saugoti savo dukryte. Mane pacia daznai isberia nuo nauju tamsiai melynu dzinsu. Dabar tik nusipirkus, visada keleta kartu isskalbiu karstesniame vandenyje, kol nedazo vandens. kadangi dzinsai medvilniniai, greiciausiai jie dazomi aniliniais dazais.
Atsakyti
Ievuschka, kaip gražiai perteikta liepsna thumbup.gif Man toks įspūdis, kad kai kurių žmonių akys mato daugiau spalvų negu „paprastas mirtingasis“, antraip kaip galima būtų paaiškinti tokį spalvų suvokimą. Mano ugnis, pavyždžiui, būtų iš raudonos ir geltonos spalvos...
Beje, o į rankenėles ar dėjai kokią virvutę? Čia neseniai buvo kalba apie tų rankenų vėlimą: ar reikia tą sluoksną išsklaidyti, ar tiesiog perlėši giją ir kočioji?
Atsakyti
va cia smile.gif
va mano meniska lotuliukas.gif apyrankhytea sjiu zuvyte
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 03 20, 15:24)
va  cia smile.gif
va mano meniska  lotuliukas.gif   apyrankhytea    sjiu  zuvyte

o kodel po k yra H , galvojau, gal klaida, bet cia specialiai g.gif
idomi apyranke beje, tik duriai labai matosi adatos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 20 kovo 2007 - 15:28
aga nu bet gal kaip nols iskaitysit lotuliukas.gif o del duriu tai kaip padaryt kad ju nesimatytu ???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 03 20, 17:36)
aga  nu bet gal kaip nols iskaitysit  lotuliukas.gif o del duriu tai kaip padaryt kad ju nesimatytu ???? g.gif

Veltiniuke, šitame forume yra privaloma rašyti taisyklingai lietuviškai. Taigi, pasitaisyk, nes papiktinsi ne tik dalyves, bet ir moderatores.

Kad nesimatytų dūrių reikia kiečiau suvelti, t.y. ilgai baksnoti su adata. Pabaigti dekoro privėlimą su ploniausia adata. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 20, 15:36)
nu nors jus mane nusaukit- jau kaip baisiai tokia lietuviu kalba man atrodo... tikiuosi mano vaikai tokiu nesamoniu nerasines.. kosmaras doh.gif

Mano mintis išsakei, žodis žodin. smile.gif

Na, tokia rašliava iš karto amžių išduoda g.gif
Taip kad veltiniuke, čia ne beta.lt ar pažintysxxx smile.gif ČIA tai netoleruojama mirksiukas.gif

O apyrankė tavo visai simpatiška, kaip ji užsisega beje ?
Atsakyti

! 
Kartojuosi paskutinį kart, sekantį kart bus skiriami įspėjimai :

Tad primenu Jums taisyklę:

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

Tikiuosi kalbėtis eisite į tam skirtas vietas, o temose aptarsite tik klausimus susijusius apie vėlimą.
Žinutės kaip  ,, labai gražu ,, ,, super darbelis ,, ir t.t. yra laikomos SPAM'u.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 20, 13:16)
pagaliau sulaukem!!!!! saunuole- labai ugninga tasike. ir garbaneles labai krutai atrodo:) Ir pasiuvinejimas cool:)) jega!!!

O as atsiprasysiu karsinio- nu galgi ir visai neblogai gavosi tapkiukai kai isdziuvo..smile.gif)) Galgi pereit tapkem prie karsinio..hmm mirksiukas.gif  tik jau tada pilni namai bus vilnos....

Sveika,nuo ko cia pradejus...na,kaip ir naujoke cia as,bet sveikinuos taip drasiai,nes esam bendrave "gyvai "kazkiek,kviesta ir i si rateli,bet kad savo darbais dar jauciuos nepribrendus,taip sakant lotuliukas.gif bet,va,kas liecia karsini ir sluoksna-tai noriu pasakyt,kad mano supratimu(is pradziu mokiaus velt su karsiniu,dabar-pazindinuos su sluoksna) tai -kaip 2 skirtingi pasauliai,kaip du visiskai skirtingi zmones-ir kiekvienas -ir karsinys ,ir sluoksna-su savais privalumais ir trukumais-ziurint is kokios puses paziuresi smile.gif tad sekmes tau sudraugaut su karsiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 20, 19:06)
nu te labdien- ajau kaip trinti reikejo, kad i nosinaie susitrauktu....
pagailet biski reikejo smile.gif) su meile... ar labai mazai vilnos dejai- kodel gi taip susitrauke?

vilnos kaune yra 1.abc parduotuej  Taikos 117 A-Parduotuve Lama siulai
Prie Ziedo Taikos ir Pramones sankryzoje. Didele iskaba 'Lamos siulai'
2.http://vilnosfabrikas.googlepages.com/
3.kazkurtai skelbiu.lt skelbimuose vyriskis irgi berods kaune karsini pardavineja.

na bet siandien tai jau vargu ar kur gausi:)

gal ir dar kur..

Labai mazai vilnos dejau, faktura tai man labai grazi gavosi, neT sakyciau LABAI MENISHKA bigsmile.gif , jei dar labIAu pamyleciau ta gabaleli, tai dar labIAu pamazetu, Nors po teisybei dar meiles tai nosinaitei dar truksta tongue.gif Na dar viena puse liko sijono, ryt gal dar ir ta sumazinsiu lotuliukas.gif liemene gausis kazkokia... reiks galvot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 20 kovo 2007 - 19:35
QUOTE(klaara @ 2007 03 20, 19:29)
Sveika,nuo ko cia pradejus...na,kaip ir naujoke cia as,bet sveikinuos taip drasiai,nes esam bendrave "gyvai "kazkiek,kviesta ir i si rateli,bet kad savo darbais dar jauciuos nepribrendus,taip sakant lotuliukas.gif bet,va,kas liecia karsini ir sluoksna-tai noriu pasakyt,kad mano supratimu(is pradziu mokiaus velt su karsiniu,dabar-pazindinuos su sluoksna) tai -kaip 2 skirtingi pasauliai,kaip du visiskai skirtingi zmones-ir kiekvienas -ir karsinys ,ir sluoksna-su savais privalumais ir trukumais-ziurint is kokios puses paziuresi smile.gif tad sekmes tau sudraugaut su karsiniu 4u.gif

Sveikute, Klaara,

Pagaliau irpas mus atvykai:0 O tai kaip seselinis klubo narys:))))
Lauksim darbuku ir dalyvavimo:) Va ir i mytuka prasom penktadieni.. Tiesa, nepaskambinau dar del kavines- ryt bandysiu. inesota- o kiek uzsirasiusiu yra?

O del karsinio-sluoksnos- taip, aisku- visai viskaskitaip.Na bet gal kaip nors..:)Pradesiu siltesniu batuku era..smile.gif)O svelniaja sluoksnapasiliksiu kitiems darbams.. o gal ryt jau kitaip atrodys. O dar kie neisbandytu vilnos rusiu-be merino.. ech..ir gyvenimo neuzteks isbandyti viska..smile.gif

Atsakyti