Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Su šventėm visas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 04 09, 10:31)
Norėčiau štai tokio tašiuko   wub.gif , bet nežinau kur ieškoti veltinio lakštų  blush2.gif gal kas žino?

Nors mano patarimas nelabai kam ir reikalingas blush2.gif Bet patarsiu ax.gif
Šitam rankinukui teks medžiagėlę pačiai pasidaryti, nes siūloma medžiagėlė badyta adatėlėm netiks, papraščiausia ji yra per plona. Pati turiu to fabriko žaliavu mirksiukas.gif aišku ne to Lietuviško biggrin.gif
Storos veltos medžiagos, tinkančios siūti rankines mačiau tik Klaipėdoj dailininkų parduotuvėj, gali būti ir kitose miestose. Kainos nežinau, neklausiau.
Atsakyti
Ačiū merginos už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 09, 09:31)
Norėčiau štai tokio tašiuko   wub.gif , bet nežinau kur ieškoti veltinio lakštų  blush2.gif gal kas žino?

Fabrikinio, storo (~4mm storio), "iki galo" suvelto (ne apvelto) veltinio mačiau "Art Manija" salone (Klaipėdoje) internetinėje parduotuvėje.
Ir "Eurozovita" siuvimo reikmenų parduotuvėje "Gutermann" gamybos (tikrai mačiau ir čiupinėjau , esančioje Panevėžyje, bet jų parduotuvių yra, man atrodo, kone visuose prekybos centruose , kituose miestuose) Tas veltinis, kurį mačiau , yra panašiai apie 1m x 0,5m dydžio gabalais , įvairių ryškių spalvų , o kaina gal apie 24 lt /vnt
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 04 09, 13:36)
Fabrikinio, storo (~4mm storio), "iki galo" suvelto (ne apvelto) veltinio mačiau "Art Manija" salone (Klaipėdoje) internetinėje parduotuvėje.
Ir "Eurozovita" siuvimo reikmenų parduotuvėje "Gutermann" gamybos (tikrai mačiau ir čiupinėjau , esančioje Panevėžyje, bet jų parduotuvių yra, man atrodo, kone visuose prekybos centruose , kituose miestuose) Tas veltinis, kurį mačiau , yra panašiai apie 1m x 0,5m dydžio gabalais , įvairių ryškių spalvų , o kaina gal apie 24 lt /vnt

Artmanijoj sintetika ax.gif
Atsakyti
truputis vaizdeliu smile.gif

cia is vilnos sausuoju budu daro ozka biggrin.gif http://www.mamaqilla.com/feltedgoat/

o cia truputis grozio ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 10, 12:42)

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Gal jau matet tokį "čūdą" ? Skrybelaites "kopūsta", "rožė" ir t.t. blink.gif
Paveikslėlių nededu nes labai jau dideli gaunasi ax.gif
Tikrai verta pažiūrėti tongue.gif lotuliukas.gif
http://www.costumes....tfeltsculpt.htm
Atsakyti
na ir as parodysiu savo kelis neseniai sukurtus darbelius, dviracio neisradau, bet siaip smagu buvo blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi, tos skrybėlaitės, Rubberneck,tikrai čudnos lotuliukas.gif Bet tuo pačiu-simpatiškos ir originalios mirksiukas.gif

flame - man ta švelni violetinė gėlytė-labai miela, tokia puri, minkšta,jauki atrodo. O ji ir yra minkštutė ar čia tik optinė apgaulė?
Atsakyti
Sveikos po švenčių 4u.gif
Aš paslaugos paprašysiu blush2.gif Gal kuri turit nuotrauką tos veltos kuprinytės, kurią čia kažkuri galvojo velti - tokia ruda su juodu lyg rolleyes.gif Noriu draugei parodyt, bet neišsisaugojau tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 04 11, 07:10)
Sveikos po švenčių 4u.gif
Aš paslaugos paprašysiu blush2.gif  Gal kuri turit nuotrauką tos veltos kuprinytės, kurią čia kažkuri galvojo velti - tokia ruda su juodu lyg rolleyes.gif  Noriu draugei parodyt, bet neišsisaugojau tada blush2.gif

KUPRINYTE
albume daug graziu ideju wink.gif
Atsakyti
Jumi, labai Tau ačiū 4u.gif
Atsakyti