Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

bet priveli paciam gale ar ne? na galima ir taip, bet efektas kitoks gaunasi wink.gif man patinka tas karšinio "aptraukimas", kaip voratinklis - lyg įtraukia tą burbuliuką į save ir jis neatrodo kaip atskira detalė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 balandžio 2007 - 11:30
nesigincysiu man irgi tas patinka, o cia tik pasakiau kaip as dariau tik tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 04 07, 12:32)
nesigincysiu man irgi tas patinka, o cia tik pasakiau kaip as dariau tik tiek ax.gif

drinks_cheers.gif aš taipogi wink.gif
Atsakyti
taip smagiai paveliau siandien dar biggrin.gif suorganizavau jurtas savo velykiniams kiaushinukams
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nugi puikios "jurtos", bet ir nuotraukytės labai graaažios , tokios, kaip iš žurnalo kokio, tvarkingos tokios
Atsakyti
thumbup.gif oi kokios grazios jurtos thumbup.gif as ir pagalvojau, kad is zurnalo biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, kaip visada, man jurtų antenos fantastiškos - kažkokia mintis į zuikiukus ax.gif. ėt vaikai paaugs, bus galima bobutės kiaušinius slėpti jurtose, palapinėse.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 balandžio 2007 - 15:39
Vaida P superinia thumbup.gif tavo karoliai o kodel paskutinieji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 07, 15:28)
taip smagiai paveliau siandien dar  biggrin.gif  suorganizavau jurtas savo velykiniams kiaushinukams

Jurtos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir nuotraukos kaip iš žurnalo mirksiukas.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 04 06, 19:50)
Mano naujas darbelis  ax.gif 

user posted image

Na, labai jau gražu user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 04 07, 10:10)
Minesota - dekoras panašus į tapymą wub.gif labai subtilus pavasarinis darbelis. gaila nesudalyvavai velėjų forumo konkurse wink.gif
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė ax.gif
user posted image
user posted image

Labai labai thumbup.gif . O aš naivuolė , galvojau per valandžiukę kokią nukopijuosiu ir jau yr dovanėlė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikia griebtis ko nors lengvesnio,matyt
Atsakyti
Ačiū, merginos, už mielus komentarus apie pagalvėlę wub.gif .

Bonbonke, pabandžiau "prigulti" ant jos, tai karoliukai netrukdo, jie įlindę į veltinį. Pamaniau, kad jeigu trukdytų galima prigulti ant kitos pusės, ten jokio dekoro nėra wink.gif .

linada, uups, labai labai gražūs darbai.
Atsakyti