bet priveli paciam gale ar ne? na galima ir taip, bet efektas kitoks gaunasi man patinka tas karšinio "aptraukimas", kaip voratinklis - lyg įtraukia tą burbuliuką į save ir jis neatrodo kaip atskira detalė
nesigincysiu man irgi tas patinka, o cia tik pasakiau kaip as dariau tik tiek
QUOTE(gugile @ 2007 04 07, 12:32)
nesigincysiu man irgi tas patinka, o cia tik pasakiau kaip as dariau tik tiek
aš taipogi
taip smagiai paveliau siandien dar suorganizavau jurtas savo velykiniams kiaushinukams
oi kokios grazios jurtos as ir pagalvojau, kad is zurnalo
na, kaip visada, man jurtų antenos fantastiškos - kažkokia mintis į zuikiukus . ėt vaikai paaugs, bus galima bobutės kiaušinius slėpti jurtose, palapinėse.......
Vaida P superinia tavo karoliai o kodel paskutinieji?
QUOTE(uups @ 2007 04 07, 15:28)
taip smagiai paveliau siandien dar suorganizavau jurtas savo velykiniams kiaushinukams
Jurtos
Ir nuotraukos kaip iš žurnalo Labai gražu
QUOTE(Minesota @ 2007 04 06, 19:50)
Na, labai jau gražu
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 04 07, 10:10)
Minesota - dekoras panašus į tapymą labai subtilus pavasarinis darbelis. gaila nesudalyvavai velėjų forumo konkurse
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė
Labai labai . O aš naivuolė , galvojau per valandžiukę kokią nukopijuosiu ir jau yr dovanėlė reikia griebtis ko nors lengvesnio,matyt
Ačiū, merginos, už mielus komentarus apie pagalvėlę .
Bonbonke, pabandžiau "prigulti" ant jos, tai karoliukai netrukdo, jie įlindę į veltinį. Pamaniau, kad jeigu trukdytų galima prigulti ant kitos pusės, ten jokio dekoro nėra .
linada, uups, labai labai gražūs darbai.
Bonbonke, pabandžiau "prigulti" ant jos, tai karoliukai netrukdo, jie įlindę į veltinį. Pamaniau, kad jeigu trukdytų galima prigulti ant kitos pusės, ten jokio dekoro nėra .
linada, uups, labai labai gražūs darbai.