[quote=linada,2007 04 07, 10:10]
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė
Linada norejau taves paklausti ar tuos pusinius bumbuliukus dar pribaksnoji adatelemis ir po to dar priveli slapiai ?
Mastau ar stipriai jie laikos taip privelti Man labai patiko tavo darbelis
Minesota labai grazi ir miela tavo pagalvele, tokia visa su meile daryta
linada labai jau man patinka tokie "spuoguoti" daikčiukai super
linada, minesota labai super atrodo, tikrai saunu
QUOTE(Vilke @ 2007 04 07, 10:14)
linada, labai grazu nors as jauciu neiskesciau ir dar apklijuociau akmenukais, kriauklytem ar perliukais kazkaip tokios asociacijos kyla
ačiū visom, man ir pačiai labai labai tik va stengiuosi minimalistiškai viską daryti, kad nesugadinti, neperkrauti. o be to šis ir buvo toks sugalvotas, nors man irgi panašu į kažką iš jūros, tai gal ir tavo siūlomas variantas gražiai žiūrėtūsi
QUOTE(lekute @ 2007 04 07, 10:22)
Mastau ar stipriai jie laikos taip privelti Man labai patiko tavo darbelis
nepribaksnoti. perpjauti ir ant viršaus karšinio sluoksniukas dėtas.
velti labai nepatogu, manau geriau sluoksna, ji kitaip apgaubia ir ne taip spalvą paslepia. šiaip vazoniukas tikrai nedaveltas. nes nežinau kaip tą padaryti skalbimo judesiais bijau nuraškyti burbuliukus, į bambuką nei šis nei tas, o valandą rankom pravėlus nelabai kas ir tepasikeitė. jei būtų mažiau bumbuliukų, butų gal lengviau. be to, nereikia deliojant juos pradžioj vienas šalia kito dėti, vilna po apačia traukiasi ir jie tiesiog lipa vienas ant kito ir per plonas tas mano gaminukas - na jei susiveltų sustorėtų, bet teks šį kartelį kviesti krakmolą pagalbon
o dėl tvirtumo - žinok laikosi, gi ir netūzgau jų smarkiai kurie laikosi tie ir laikosi, o kurie neorisikabino - vėlimo pradžioj nuėmiau kad būtų įdealu dar labai daug ką reikia "atkalti".
manau tuos bumbuliukus gal reikėjo adatėlėm suvelt taip, kad vilna liktų šiek tiek išlindusi, tuomet lengviau man rodos turėtų prisivelti...
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 07, 11:35)
manau tuos bumbuliukus gal reikėjo adatėlėm suvelt taip, kad vilna liktų šiek tiek išlindusi, tuomet lengviau man rodos turėtų prisivelti...
tada patys bumbuliukai veliant prarastų formą - susiplotų
variantų daugybė gi . kokiam paltui manasis variantas gal ir netinka, bet daiktui, kuris stovės beveik neliečiamas puikiausiai
užtai velti būtų lengviau aš tikriausiai neištverčiau tokį vazoną darydama... kantrybės neturiu
as savo tase su bumbuliukais kai veliau, tai pribadziau juos su adatelem, po to dar slapiai veliau tai dabar ir nukrapstyt norint yra kas veikt, o formos neprarado mat su adata labai smarkiai subadziau....
kaži ar lengviau...supabksnoti tiek burbuliukų irgi laiko reikia nemažai. be to aš jau turiu visokių spalvų burbuliukų kibirėlį "atliekų" tai tame reikale sutaupiau gerokai jėgų ir laiko.
na čia mno svajonė buvo - todėl ir kantrybės šiek tiek radau, nors ja nepasižymiu
Papildyta:
o jei bumbuliukai kieti kaip akmenukai suvelti - įdomu kaip juos pribaksnoti o ir baksnojant pasižeistų lygus jų paviršius, ar net forma
na čia mno svajonė buvo - todėl ir kantrybės šiek tiek radau, nors ja nepasižymiu
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2007 04 07, 11:47)
as savo tase su bumbuliukais kai veliau, tai pribadziau juos su adatelem, po to dar slapiai veliau tai dabar ir nukrapstyt norint yra kas veikt, o formos neprarado mat su adata labai smarkiai subadziau....
o jei bumbuliukai kieti kaip akmenukai suvelti - įdomu kaip juos pribaksnoti o ir baksnojant pasižeistų lygus jų paviršius, ar net forma
as juos ir formavau is karto ant tases
QUOTE(gugile @ 2007 04 07, 11:56)
as juos ir formavau is karto ant tases
ta prasme....ėmei kuokštą vilną ir iškarto badei bumbuliukus iš jų, ir dar prie tašės pribadinėjai?ir po to vėlei kartu su taše. tai jau čia savaitės mažų mažiausiai reikia.....o turi tašės foto - gal aiškiau būtų
nereikia jokios savaites uztenka geros dienos