Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

aciū už pagyras nesitikejau tiek daug sulaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 13:09)
Vaida P, labai fainučiai karoliai, man tokie "arčiausi kūno" ; o ten žalsvuose kokie dar karoliukai, neįžiūriu... mediniai ?

Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina  blink.gif )

Taip, karoliukai mediniai smile.gif
Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo smile.gif

Beje, čia mano pirmieji daryti auskariukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida_P: 06 balandžio 2007 - 13:26
QUOTE(gugile @ 2007 04 06, 15:07)
tai kad dar iki vakaro balsavimas vykstan 4u.gif po to dar skaiciuosi iki ryto 4u.gif

o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6 doh.gif

paziurejau - visgi parasyta, kad iki 5 dienos vakaro balsavimas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 06 balandžio 2007 - 13:31
QUOTE(Vilke @ 2007 04 06, 13:29)
o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6  doh.gif

paziurejau - visgi parasyta, kad iki 5 dienos vakaro balsavimas wink.gif

doh.gif antroj zinutei taisyta data... iki 6 dienos o pimoj nepataisiau blush2.gif
Atsakyti

gugile

nuostabi kepuryte !
as is zalios spalvos pomegio jau keli metai isbristi negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 04 06, 13:25)
Taip, karoliukai mediniai smile.gif
Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo smile.gif

Beje, čia mano pirmieji daryti auskariukai smile.gif

AČIŪŪŪ
bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 15:12)

AČIŪŪŪ
bigsmile.gif  4u.gif

Visados prašom wink.gif

Beje, verta pasižiūrinėti "biseriautojų" forumus - galima rasti puikių idėjų papuošalų gamybai wink.gif
Atsakyti
Mano naujas darbelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Minesota, labai gražu wub.gif tik įdom ar naudojant pagal paskirtį karoliukais netrukdys? g.gif
Atsakyti
Minesota, atrodo labai svelnute pagalvele smile.gif

Dideliausi sveikinimai Rubbernek, laimejus pavasario konkursa! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Minesota - dekoras panašus į tapymą wub.gif labai subtilus pavasarinis darbelis. gaila nesudalyvavai velėjų forumo konkurse wink.gif
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 balandžio 2007 - 09:13
linada, labai grazu thumbup.gif nors as jauciu neiskesciau ir dar apklijuociau akmenukais, kriauklytem ar perliukais ax.gif kazkaip tokios asociacijos kyla biggrin.gif
Atsakyti