aciū už pagyras nesitikejau tiek daug sulaukti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 13:09)
Vaida P, labai fainučiai karoliai, man tokie "arčiausi kūno" ; o ten žalsvuose kokie dar karoliukai, neįžiūriu... mediniai ?
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina )
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina )
Taip, karoliukai mediniai
Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo
Beje, čia mano pirmieji daryti auskariukai
QUOTE(gugile @ 2007 04 06, 15:07)
tai kad dar iki vakaro balsavimas vykstan po to dar skaiciuosi iki ryto
o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6
paziurejau - visgi parasyta, kad iki 5 dienos vakaro balsavimas
QUOTE(Vilke @ 2007 04 06, 13:29)
o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6
antroj zinutei taisyta data... iki 6 dienos o pimoj nepataisiau
gugile
nuostabi kepuryte !
as is zalios spalvos pomegio jau keli metai isbristi negaliu
QUOTE(Vaida_P @ 2007 04 06, 13:25)
Taip, karoliukai mediniai
Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo
AČIŪŪŪ
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 15:12)
Visados prašom
Beje, verta pasižiūrinėti "biseriautojų" forumus - galima rasti puikių idėjų papuošalų gamybai
Mano naujas darbelis
Minesota, labai gražu tik įdom ar naudojant pagal paskirtį karoliukais netrukdys?
Minesota, atrodo labai svelnute pagalvele
Dideliausi sveikinimai Rubbernek, laimejus pavasario konkursa!
Dideliausi sveikinimai Rubbernek, laimejus pavasario konkursa!
Minesota - dekoras panašus į tapymą labai subtilus pavasarinis darbelis. gaila nesudalyvavai velėjų forumo konkurse
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė
linada, labai grazu nors as jauciu neiskesciau ir dar apklijuociau akmenukais, kriauklytem ar perliukais kazkaip tokios asociacijos kyla