aciū už pagyras nesitikejau tiek daug sulaukti

QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 13:09)
Vaida P, labai fainučiai karoliai, man tokie "arčiausi kūno" ; o ten žalsvuose kokie dar karoliukai, neįžiūriu... mediniai ?
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina
)
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina

Taip, karoliukai mediniai

Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo

Beje, čia mano pirmieji daryti auskariukai

QUOTE(gugile @ 2007 04 06, 15:07)
o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6

paziurejau - visgi parasyta, kad iki 5 dienos vakaro balsavimas

QUOTE(Vilke @ 2007 04 06, 13:29)
o as kazkaip perskaiciau, kad iki balandzio 5 dienos. o siandien jau 6 

gugile
nuostabi kepuryte !
as is zalios spalvos pomegio jau keli metai isbristi negaliu

QUOTE(Vaida_P @ 2007 04 06, 13:25)
Taip, karoliukai mediniai 
Dėl tvirtinimo - siūlau pažiūrėti čia:Auskarų tvirtinimas, karolių vėrimo būdai ir kt.. Tikrai vertingų filmukų yra - man padėjo

AČIŪŪŪ

QUOTE(murzinyte @ 2007 04 06, 15:12)
Visados prašom

Beje, verta pasižiūrinėti "biseriautojų" forumus - galima rasti puikių idėjų papuošalų gamybai

Mano naujas darbelis

Minesota, labai gražu
tik įdom ar naudojant pagal paskirtį karoliukais netrukdys?

Minesota, atrodo labai svelnute pagalvele 
Dideliausi sveikinimai Rubbernek, laimejus pavasario konkursa!

Dideliausi sveikinimai Rubbernek, laimejus pavasario konkursa!

Minesota - dekoras panašus į tapymą
labai subtilus pavasarinis darbelis. gaila nesudalyvavai velėjų forumo konkurse 
o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė

o čia mano gaminukas. esu nepaprstai savimi patenkinta, nors begalės broko, pastabų ar nekokybės, bet čia mano kaip ir mažutė svajonė išsipidė

linada, labai grazu
nors as jauciu neiskesciau ir dar apklijuociau akmenukais, kriauklytem ar perliukais
kazkaip tokios asociacijos kyla