QUOTE(Minesota @ 2007 04 06, 11:01)
1. Galima nukirpti. Kai įgusi išeis lygesni, bet ne idealiai lygūs krašteliai.
2. Matosi, kad juoda spalva vienoje pusėje nuplaukė ir užgožė visą kitą, atrodo nykokai, siūlyčiau pagyvinti, pasiuvinėti.
3. Kitas darbelis bus nebe kosmetinė, o rankinė, pamatysi
2. Matosi, kad juoda spalva vienoje pusėje nuplaukė ir užgožė visą kitą, atrodo nykokai, siūlyčiau pagyvinti, pasiuvinėti.
3. Kitas darbelis bus nebe kosmetinė, o rankinė, pamatysi
1. Ačiū, žinosiu
2. Su dekoru nepasisekė, bet aš net katiną maišalynėje įžvelgiau Dar pasiuvinėsiu. Man tik reikėjo nuomonės, ar į tą pusę darau
3. Gavau ir rankinę. Šįkart be dekoro, bandžiau patį principą
Dabar šis ,,kūrinys" laukia, kol pataps rimta rankine
QUOTE(Vaida_P @ 2007 04 06, 13:18)
MAN LAAABAI GRAŽUS ,PATINKA TOKIO STILIUAS,
popieriaus tokio vis ieškau ,nerandu ,kur pirkai ,jei nepaslaptys
Vaida P labai grazus ir tikrai nepaprastuciai
QUOTE(Marinčik @ 2007 04 06, 12:23)
MAN LAAABAI GRAŽUS ,PATINKA TOKIO STILIUAS,
Ačiū už komplimentus
Jei tu apie rudąjį blizgantį kartoną - pirkau Kaune vienoj eilinėj kanc.prekių parduotuvėje
parodysiu savo pirma kepure su ilga istorija :veliau pusbroliui dovanu, nuveliau per maza , sakiau bus man, vistiek dar truputi pavelus sumazejo tai liko tik dukrytei, sake gal kartais ir nesios
QUOTE(gugile @ 2007 04 06, 14:17)
o kur buvusio konkurso rezultatai?
Gugile, labai grazios spalvos kepkos
Vaida, kaip visada, labai dailu ir moteriska
Vaida P, genialu tai, kas paprasta. Man labai gražu
QUOTE(Vilke @ 2007 04 06, 12:45)
o kur buvusio konkurso rezultatai?
tai kad dar iki vakaro balsavimas vykstan po to dar skaiciuosi iki ryto
Žiūriu beveik visos (ir aš tame tarpe) ant žalumos pasėdo
Vaida P, labai fainučiai karoliai, man tokie "arčiausi kūno" ; o ten žalsvuose kokie dar karoliukai, neįžiūriu... mediniai ?
Gugile, kokia faina kiepka
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina )
Vaida P, labai fainučiai karoliai, man tokie "arčiausi kūno" ; o ten žalsvuose kokie dar karoliukai, neįžiūriu... mediniai ?
Gugile, kokia faina kiepka
Ir dar, Vaida P, matau auskariukus darai : kaip padaryti auskaro apačią ??? kaip užtvirtinti; bandžiau veltinuką su karoliuku kabinti bet nieko nesigauna ( turiu kabliukus, tas "vinutes" tokias, vielos, dar visokio bieso - o vat apačia auskariuko niekaip neišeina )