Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 20, 12:08)
Pusė ryto fotosesiją dariau, ale visiek-tai šviesa ne ta, tai tašiukas krenta, tai rankenos netelpa  doh.gif Bet-kaip pavyko,taip... ax.gif
Rankinė "Ugnis"

Fantastika, labai gražu wub.gif
jei ne paslaptis kiek maždaug vilnos sunaudojai ir kokio ji dydžio ? iš nuotraukos neatspėju biggrin.gif
Atsakyti
labai graži rankinė, na, labai, tik gal kiek rankenų masyvesnių norėtųsi.
Atsakyti
Ievuschka - niu labai fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tai čia garbanėlės neprisivėlė, ar specialiai palikai nedaveltas (čia tipo kabinėjuosi, kad ne vien liaupsos būtų blush2.gif )
Atsakyti

BACIUKAI labai faini ir mieli! graziai padaryta thumbup.gif

o del dekoro.. tai pasisakysiu is savo varpines schmoll.gif :
maziukams reiketu daryti viska TIK IS NEDAZYTOS VILNOS manyciau...

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 19, 22:56)
Tai va kaip žadėjau indėsiu kreivojo dekoro bačiukukus mažylei gimusiai šių metų kovo 8  biggrin.gif
Labai nesijuokit, gerai ?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 20, 12:27)
Ievuschka - niu labai fainai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o tai čia garbanėlės neprisivėlė, ar specialiai palikai nedaveltas (čia tipo kabinėjuosi, kad ne vien liaupsos būtų blush2.gif )

o galima- as paadvokatausiu:)
Toks buvo autoriaus sumanymas:)))
O jei rimtai- su sluoksna tos garbaneles va taip idomiai sukimba- kai kur uzsikabina, kaikur pasisiausia. Man tai patinka toks efektas:)) kelias poras tapkiu jau dekoravau taip..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 20 kovo 2007 - 12:33
QUOTE(efi @ 2007 03 20, 12:29)
BACIUKAI labai faini ir mieli! graziai padaryta thumbup.gif

o del dekoro.. tai pasisakysiu is savo varpines  schmoll.gif :

Ačiū, o kodėl taip manai ? Čia apskritai už natūralumą iki galo ar aš kažko nežinau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 20, 12:40)
Ačiū, o kodėl taip manai ? Čia apskritai už natūralumą iki galo  ar aš kažko nežinau ?  g.gif

Manau todel, kad dazai gali sukelti maziukams alergija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramkos: 20 kovo 2007 - 12:48
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 20, 10:14)

clap.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif friends.gif

sitas sitas..... taip uzsimaniau akis paganyt, bet labiausiai jo vakar norejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efi @ 2007 03 20, 12:29)
o del dekoro.. tai pasisakysiu is savo varpines  schmoll.gif :

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 20, 12:40)
Ačiū, o kodėl taip manai ? Čia apskritai už natūralumą iki galo  ar aš kažko nežinau ?  g.gif

QUOTE(ramkos @ 2007 03 20, 12:46)
Manau todel, kad dazai gali sukelti maziukams alergija.

iš visų anilinių dažų spalvų tai juodos vengti reiktų mažiukams, antra vertus, tai ne bodžiukas koks, kad tiesiai ant kūno dėtum. Yra tokių įrodymų, kad juoduose dažuose yra medžiagos, kuri gali sukelt vėžį, užusieny yra net prisiteisusių kompensacijas moteriškių, kurios plaukus tamsino ir pakenkė doh.gif . bet viską su saiku naudojant nieko ir nenutinka smile.gif smile.gif , be spalvų ne toks gražus pasaulis būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 03 20, 12:57)
iš visų anilinių dažų spalvų tai juodos vengti reiktų mažiukams, antra vertus, tai ne bodžiukas koks, kad tiesiai ant kūno dėtum. Yra tokių įrodymų, kad juoduose dažuose yra medžiagos, kuri gali sukelt vėžį, užusieny yra net prisiteisusių kompensacijas moteriškių, kurios plaukus tamsino ir pakenkė  doh.gif . bet viską su saiku naudojant nieko ir nenutinka  smile.gif  smile.gif , be spalvų ne toks gražus pasaulis būtų  wub.gif

aniliniai dažai naudojami medvilnei dažyti, vilnai - rūgštiniai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už liaupses mano "laužui" biggrin.gif
Dėl neprisivėlusių garbanėlių-teisingai atsakė jau Diva
Dėl rankenų storio - tiesa,ir man norėtųsi storesnių, bet stengiausi neperstorint,tai išėjo taip,kaip išėjo ax.gif
Dėl dydžio - pagal užsakymą turėjo tilpti A4 formatas, bet nutrumpinau blush2.gif Tai įdėjus kokį segtuvėlį, jis viršuj kyšotų ir rankinę reiktų nešti neužsegtą.Vai vai doh.gif Net nežinau,kaip į tai pažiūrės užsakovė blush2.gif

O į sustikimą atsinešiu,jei iki penktadienio nepasiims, bet gal nepasiims, nes dar ir pamušalą reikia įsiūt, o jo aš net neturiu,ryt važiuosi pirkt.
Atsakyti
4u.gif
o as dar syki isstosiu su dazymo klausimu:)
siaip as mieliau megstu pirkti gatavaprodukta- nes neturiulaisvo laiko visai, o ir del chemijos su vaikuciais nelabai norisi terliotis. Bet i metu pabaiga zadam isvaziuot gan ilgam ir zadu imti vilnos- vat mastau, kad butu paprasciau imt balta, o paskui dazytis reikiamom spalvom. aisku, pries ai nepakenktu pasitreniruoti.. Tai va- kur galima nusipirkti geru dazu- ne aniliniu ir kad kuo maziau garuotu ar kaip kitaip trukdytu gyventi. na, ir aisku, kuo pigiau ir kuo ryskesnes spalvos gaunas- tuo geriau.. Ir kainos irgi butu idomu- na ta prasme- kiek kainuoja nudazyt kg vilnos tarkim... ar viska kas gera reik is uzsienio siustis?
Atsakyti