Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Dusiukas @ 2007 04 05, 10:55)
OI AUKSARANKĖS JŪS VISOS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif KAI PASIŽIŪRI Į DARBELIUS TAI AMO NETENKI  wub.gif  wub.gif  wub.gif . O MAN TAI RUTULIUKAI TIK IŠEINA  verysad.gif  O GRAŽIO GĖLYTĖS NET NEMOKU SUFORMUOTI  cray.gif  cray.gif  cray.gif TAI LABAI PRDĖJO KRISTI PASITIKĖJIMAS SAVIMI  verysad.gif

Niepadai duchom mirksiukas.gif
Viskas pavyks, tik reikia, aišku-bandyt bandyt, jei nepasiseka-ir vėl bandyt, o negalvot,kad vėlimas turbūt ne tau...Visos (na, beveik) mes pradėjom nuo rutuliukų.Gali džiaugtis,kad jie tau išeina, nes suvelti gražų,lygų dailų rutuliuką-ne visiems pavyksta . Taip,kad neprarask pasitikėjimo ir -pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 05, 11:02)
Niepadai duchom  mirksiukas.gif
Viskas pavyks, tik reikia, aišku-bandyt bandyt, jei nepasiseka-ir vėl bandyt, o negalvot,kad vėlimas turbūt ne tau...Visos (na, beveik) mes pradėjom nuo rutuliukų.Gali džiaugtis,kad jie tau išeina, nes suvelti gražų,lygų dailų rutuliuką-ne visiems pavyksta  . Taip,kad neprarask pasitikėjimo ir -pirmyn  biggrin.gif

Dėkoju už palaikymą hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 04 05, 07:55)
TAI LABAI PRDĖJO KRISTI PASITIKĖJIMAS SAVIMI  verysad.gif

tik jau negalvok, kad cia visiem viskas isheina doh.gif vakar ishsiklojau shali per visa vonia (kokius 2.5mx 1.5),- pirma karta toki stambu darba.... ir ka....skylutes shviecia vietomis doh.gif . Priedo dar pershalau baisisusiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 05, 11:34)
tik jau negalvok, kad cia visiem viskas isheina doh.gif  vakar ishsiklojau shali per visa vonia (kokius 2.5mx 1.5),- pirma karta toki stambu darba.... ir ka....skylutes shviecia vietomis doh.gif . Priedo dar pershalau baisisusiai verysad.gif

Paguodei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O as galvojau kad cia tik man vienai ne visada susivelia, taip kaip noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O del tokiu graziu darbu kuriuos cia velejos parodo tai man atvirksciai tik pakyla didelis noras kazka pulti velti ax.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikutes va truputi mano darbeliu ax.gif
Papildyta:
user posted image

Va dar truputi blush2.gif
Papildyta:
user posted image

Gelyte rozyte lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

Sege vabaliukas 4u.gif
Atsakyti
Pasirodė tie juodi karoliai gražūs., kurių beveik nesimato... 4u.gif

Priešpaskutinė gėlytė thumbup.gif
Atsakyti
velti jau pramokai, belieka išmokti kaip nuotraukas mažint mirksiukas.gif
Aš sena boba, anglų nei bum bum ir tai su žodynu ir kitų pagalba pastoviai mokinuosi. Tu gi tokia jaunutė. Ir nuorodas kelis kartus mergaitės davė g.gif Nepatingėki mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho Veltiniuke kad privėlei. Šaunuolė thumbup.gif , kad užsiėmei tobulėjimu užuot erzinusi kitas su keistais klausimais.
Rim@, numušei ūpą su tokiu pareiškimu (iškart ir apie save pagalvojau) „sena boba“ (na nebent iš Veltiniukės amžiaus žiūrint), o šiaip, kaip sakė Karlsonas, esi „pačiame jėgų žydėjime“.
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 04 05, 11:29)
Rim@, numušei ūpą su tokiu pareiškimu (iškart ir apie save pagalvojau) „sena boba“ (na nebent iš Veltiniukės amžiaus žiūrint), o šiaip, kaip sakė Karlsonas, esi „pačiame jėgų žydėjime“.

lotuliukas.gif Tai aišku, kad į Veltiniuke buvo kreiptasi. O taip tai egypt.gif oi, kaip pražydau lotuliukas.gif
Na ką, pasislėpė saulutė noras velti atsirado tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 04 05, 12:54)
lotuliukas.gif Tai aišku, kad į Veltiniuke buvo kreiptasi. O taip tai  egypt.gif oi, kaip pražydau lotuliukas.gif
Na ką, pasislėpė saulutė noras velti atsirado tongue.gif

Na ačiū, dabar jau apsiraminau, galiu eit dirbt. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 04 05, 10:55)
OI AUKSARANKĖS JŪS VISOS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif KAI PASIŽIŪRI Į DARBELIUS TAI AMO NETENKI  wub.gif  wub.gif  wub.gif . O MAN TAI RUTULIUKAI TIK IŠEINA  verysad.gif  O GRAŽIO GĖLYTĖS NET NEMOKU SUFORMUOTI  cray.gif  cray.gif  cray.gif TAI LABAI PRDĖJO KRISTI PASITIKĖJIMAS SAVIMI  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif grazius kamuoliukus nuvelt irgi ne kiekvienai iseina. Po truputi vis daugiau ismoksi svarbu velt velt wink.gif

Diva ziauriai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ABC parduotuve siandien gavo nauju spalvyciu sluoksnos. Spalvytes naujos dar nematytos, bordo, zalia zalumos, vandens, ryza, violetine, ruzava,melsva, tamsiai melyna, ryskiai melyna, zalsva, oranzine. Gauta labai nedideliais kiekiais, taigi kam reikia bekit greiciau. Po Velyku zada gaut raudonos.
Atsakyti