Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(rim@ @ 2007 04 04, 19:45)
thumbup.gif Diva
thumbup.gif jos fotografas

aha tikrai - va ką reiškia trigubas super : super darbas, super fotografas, super modelis thumbup.gif
na ir autorė nieko tokia lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
*Diva*, nuo kėdės vos nenuvirtau iš pat ryto bigsmile.gif
Šiandien tupėsiu čia ir spoksosiu wub.gif wub.gif wub.gif

Minesota, aš ant to kočėlo nevynioju veliamo daikto, bet per jį, kaip per tešlą, važinėju. Apverčiu ir vėl važinėju ax.gif TAi tada nesvarbu, kokio jis dydžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 04, 20:31)
Mano pelerinka ir aš biggrin.gif  Buvau pasipuošusi lotuliukas.gif
Ačiū Knopkei 4u.gif  būč nemačiusi.

thumbup.gif galėjai dar rankinę į kitą ranką paimt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 05 balandžio 2007 - 06:45
QUOTE(Pilietė @ 2007 04 04, 23:41)
O aš iš Delfi tos nuotraukos dar pagalvojau, negi čia PATI Doseth. Ojei kaip gražu.
Diva, ale tavo šeimyna, matyt, visa prie meno: nuostabiai veli, vyras fotkina įdomiai, o mažoji jau manekenė. O kaip mažiukams prie kūno velti rūbeliai, ar neprakaituoja?

taigi su vilna neprakaituojama, ji palaiko temperatura tik, oda kvepuoja, nesususi su vilnoniais drabuziais
Atsakyti

Nu Diva......... neturiu zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Girti tave reikia girti ir dar karta girti, tavo darbai ypatingi ..........
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 04 05, 08:35)

Minesota, aš ant to kočėlo nevynioju veliamo daikto, bet per jį, kaip per tešlą, važinėju. Apverčiu ir vėl važinėju ax.gif TAi tada nesvarbu, kokio jis dydžio ax.gif

O aš vynioju ant kočėlo ir į burbulinę plėvelę. Tuomet geriau prie plėvelės kilimukas prisispaudžia, patogiau ritinėti ant stalo. Kai vynioju į bambukinį kilimėlį kočėlo viduje nereikia.

O dėl važinėjimo su kočėlu per lygų paviršių, tai čia išlyginimui ar vėlimui? Nemanau, kad važinėjimas realiai velia, nebent tik pradžioje, kol labai švelnaus vėlimo efekto reikia.

Diva, tapciukai ir kostiumėlis labai labai super superiniai .
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Atsakyti
Velia, velia važinėjimas per paviršių. Net rankom trindamas gali suvelti, tik trunka daug ilgiau. Aš iš vis nevynioju nei į burbulinę plėvelę, nei į bambukinį kilimėlį rolleyes.gif
Atsakyti
Diva, fantastika, be zodziu thumbup.gif Nerealus darbai, zinoma ir fotografo dideli nuopelnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 04 05, 09:46)
Velia, velia važinėjimas per paviršių. Net rankom trindamas gali suvelti, tik trunka daug ilgiau. Aš iš vis nevynioju nei į burbulinę plėvelę, nei į bambukinį kilimėlį rolleyes.gif

Tikrai labai įdomu. Į kitą meet'uką būtinai atsinešk savo adaptuotą vėlimui kočėlą mirksiukas.gif .
Atsakyti
4u.gif
Aciu,mergaites, uz komplimentus:) Vyras irgi dekoja:) O dukryte perduoda visoms linkejimus:) Ir man paciai patinka sitie darbukai.. ir kostiumukas kaip tik mano princesei:)))Na- liks nuotraukos:)) del siltumo ir prakaitavimo su vilna- tai siaip tai vilna nesildo- ji palaiko kuno siluma- todel pietu karstose salyse ir karsta vasaros diena devimi vilnoniai rubai.
Atsakyti
Diva, be žodžių swoon.gif swoon.gif swoon.gif
tiek foto, tiek darbai, tiek modeliukas wub.gif

Vietoj kočėlo naudoju tokią kartoninę tūtą, apie 50cm ilgio, likusią nuo vyniojimo plėvelės, būna panašios tūtos palkatams susidėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 05 balandžio 2007 - 08:59
OI AUKSARANKĖS JŪS VISOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif KAI PASIŽIŪRI Į DARBELIUS TAI AMO NETENKI wub.gif wub.gif wub.gif . O MAN TAI RUTULIUKAI TIK IŠEINA verysad.gif O GRAŽIO GĖLYTĖS NET NEMOKU SUFORMUOTI cray.gif cray.gif cray.gif TAI LABAI PRDĖJO KRISTI PASITIKĖJIMAS SAVIMI verysad.gif
Atsakyti