Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Kerli @ 2007 04 04, 15:35)
Jaučiuosi tokia vėpla. Prisipirkau vilnos - velsiu. Bet kur tau.. Net rutuliukas nesigauna..  doh.gif

Rodos darau pagal nuorodą, kurią radau.. Išpešioju, lengvai apvolioju, ir suku tarp delnų su vandeniu ir ūkiniu muilu... gaunasi išsiskėtęs, nors tu ką...  verysad.gif

Toks pavydas ima žiūrint į jūsų nuostabius darbelius..  thumbup.gif

Tai gal vilna bloga ? Būna, nesivelianti pasitaiko.
Atsakyti
Gali būti, kad vilna netikusi rolleyes.gif

O man tėvukas kočėlą patobulino ir pritaikė vėlimui thumbup.gif
user posted image

O tai dulkėjo nenaudojamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 04, 10:39)
Vienu žodžiu-čia kaip ūkininkams:derlius (geras vaizdelis) nuo oro priklauso  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Išvada viena - demonstruotis tik per susitikimus, kuriuos daryti bent 2 kart į mėnesį, ania ??? biggrin.gif
Atsakyti
ne vilna, prasta, o vėlėja.. ax.gif draugei viskas gerai susivėlė..
Atsakyti
QUOTE(Kerli @ 2007 04 04, 16:04)
ne vilna, prasta, o vėlėja..  ax.gif  draugei viskas gerai susivėlė..

Pabandyk kuo kiečiau susukti sausą vilną ir tada šlapink. Pradžioj besukdama visai nespausk, jei darosi griovelis, truputį pataisyk toj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Kerli @ 2007 04 04, 17:04)
ne vilna, prasta, o vėlėja..  ax.gif  draugei viskas gerai susivėlė..

Labai svarbu kamuoliuko iš pradžių nespausti. Spausti galima tik pačiame vėlimo gale. 4u.gif
Atsakyti
Dėkui. Šiandien pamėginsiu blush2.gif

Tiesa. dar vienas klausimas. Dėl vandens ir muilo kiekio.. Pas mane vilna gaunasi permirkusi ir muiluota labai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerli: 04 balandžio 2007 - 15:18
QUOTE(Agnužė @ 2007 04 04, 14:52)

O man tėvukas kočėlą patobulino ir pritaikė vėlimui thumbup.gif
O tai dulkėjo nenaudojamas blush2.gif

Aš vyro jau užsiprašiau, kad manąjį pratekintų... prieš dvi savaites... huh.gif guli dar nepaliestas... mad.gif
Atsakyti
Deja, kočėlas daugeliu atveju būna per trumpas. unsure.gif . Reikia kažko panašaus į kočėlą, bet ilgesnio.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 04 04, 16:41)
Deja, kočėlas daugeliu atveju būna per trumpas.  unsure.gif  .  Reikia kažko panašaus į kočėlą, bet ilgesnio.

labai ilgo kocelo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Mano pelerinka ir aš biggrin.gif Buvau pasipuošusi lotuliukas.gif
Ačiū Knopkei 4u.gif būč nemačiusi.
Atsakyti
DOSETH, grooooožis wub.gif wub.gif wub.gif na dabar prisipažink kaip tą tinklelį padarei biggrin.gif
Atsakyti