Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Kartais gyvenime ir tokio etapo reikia.

Jumi, noriu Tave ir sioje temoje pagirti. Labaaaaaai garaaaazuuuuu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 04 03, 11:10)
Nea, jie ne ryškūs, o isteriški  lotuliukas.gif
Čia man toks trenktas gyvenimo etapas...  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Dusiuk nieko naujo neatradau. Tiesiog piesi apskrita forma ir delioji vilna. Apveli, forma istrauki ir trini trini wink.gif
Atsakyti
wisos saunuoles thumbup.gif girt ir girt jumis smile.gif
Atsakyti
Labai man "prilipę" karoliai... nešioju dabar nuolat doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 03, 15:37)
Labai man "prilipę" karoliai... nešioju dabar nuolat  doh.gif

user posted image

labai grazus karoliai...man jie labai zavus blush2.gif
Atsakyti
Tobulėjimas ne dienom, o valandom!
O dar Velykoms artėjant...!
Šaunu!

Aš tik dėkliuką mobiliajam nuvėliau, taip sakant, žiemos galutinėms palydoms g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2007 04 03, 15:46)
labai grazus karoliai...man jie labai zavus blush2.gif

Ačiū, man tik kaip visada nuotraukos viską sugadina (nežinau ar fotiką kaltint ar save); spalvų fotkėj visai nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 04, 11:03)
Ačiū, man tik kaip visada nuotraukos viską sugadina (nežinau ar fotiką kaltint ar save); spalvų fotkėj visai nesimato  schmoll.gif

Ir man kartais spalvas iškreipia ar kažkaip tamsiai išeina.Bet tu blicą būtinai išjunk(karoliai, man atrodo, fotografuoti su blicu, nes į foną atsispindi) ir prie natūralaus šviesos šaltinio bandyk, tik ir vėl-jei ryškiai pro langą šviečia saulė,kažkaip išsikreipia spalvos, jei apsiniaukę-irgi. Vienu žodžiu-čia kaip ūkininkams:derlius (geras vaizdelis) nuo oro priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 04, 11:03)
Ačiū, man tik kaip visada nuotraukos viską sugadina (nežinau ar fotiką kaltint ar save); spalvų fotkėj visai nesimato  schmoll.gif

nesijaudink smile.gif ir taip graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Tokį klausimą turiu, gal kas patars... blush2.gif Čia daug kas anksčiau badė pelytes adatėlėmis, buvo ir nuoroda step by step.O man reikia didelės,su adatėlėm neįveiksiu.Tai sakau, jei pasidaryčiau formą iš plėvelės ir velčiau šlapiai rankinės principu,vėliau pilvuką prakirpčiau, sintepono prikiščiau ir užbadydyčiau?Ar taip pelės forma nesigautų?
Atsakyti
QUOTE(mazhea @ 2007 04 04, 15:00)
Tokį klausimą turiu, gal kas patars... blush2.gif  Čia daug kas anksčiau badė pelytes adatėlėmis, buvo ir nuoroda step by step.O man reikia didelės,su adatėlėm neįveiksiu.Tai sakau, jei pasidaryčiau formą iš plėvelės ir velčiau šlapiai rankinės principu,vėliau pilvuką prakirpčiau, sintepono prikiščiau ir užbadydyčiau?Ar taip pelės forma nesigautų?

Manau, kad išeitų 4u.gif Galima ir kaip žaislą-pagalvėlę vidun kokio sintepono prikišus padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiuosi tokia vėpla. Prisipirkau vilnos - velsiu. Bet kur tau.. Net rutuliukas nesigauna.. doh.gif

Rodos darau pagal nuorodą, kurią radau.. Išpešioju, lengvai apvolioju, ir suku tarp delnų su vandeniu ir ūkiniu muilu... gaunasi išsiskėtęs, nors tu ką... verysad.gif

Toks pavydas ima žiūrint į jūsų nuostabius darbelius.. thumbup.gif
Atsakyti