Kartais gyvenime ir tokio etapo reikia.
Jumi, noriu Tave ir sioje temoje pagirti. Labaaaaaai garaaaazuuuuu!!!!
QUOTE(Irunia @ 2007 04 03, 11:10)
Dusiuk nieko naujo neatradau. Tiesiog piesi apskrita forma ir delioji vilna. Apveli, forma istrauki ir trini trini
wisos saunuoles girt ir girt jumis
Labai man "prilipę" karoliai... nešioju dabar nuolat
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 03, 15:37)
labai grazus karoliai...man jie labai zavus
QUOTE(aurelija789 @ 2007 04 03, 15:46)
labai grazus karoliai...man jie labai zavus
Ačiū, man tik kaip visada nuotraukos viską sugadina (nežinau ar fotiką kaltint ar save); spalvų fotkėj visai nesimato
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 04, 11:03)
Ačiū, man tik kaip visada nuotraukos viską sugadina (nežinau ar fotiką kaltint ar save); spalvų fotkėj visai nesimato
Ir man kartais spalvas iškreipia ar kažkaip tamsiai išeina.Bet tu blicą būtinai išjunk(karoliai, man atrodo, fotografuoti su blicu, nes į foną atsispindi) ir prie natūralaus šviesos šaltinio bandyk, tik ir vėl-jei ryškiai pro langą šviečia saulė,kažkaip išsikreipia spalvos, jei apsiniaukę-irgi. Vienu žodžiu-čia kaip ūkininkams:derlius (geras vaizdelis) nuo oro priklauso
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 04, 11:03)
nesijaudink ir taip graziai atrodo
Tokį klausimą turiu, gal kas patars... Čia daug kas anksčiau badė pelytes adatėlėmis, buvo ir nuoroda step by step.O man reikia didelės,su adatėlėm neįveiksiu.Tai sakau, jei pasidaryčiau formą iš plėvelės ir velčiau šlapiai rankinės principu,vėliau pilvuką prakirpčiau, sintepono prikiščiau ir užbadydyčiau?Ar taip pelės forma nesigautų?
QUOTE(mazhea @ 2007 04 04, 15:00)
Tokį klausimą turiu, gal kas patars... Čia daug kas anksčiau badė pelytes adatėlėmis, buvo ir nuoroda step by step.O man reikia didelės,su adatėlėm neįveiksiu.Tai sakau, jei pasidaryčiau formą iš plėvelės ir velčiau šlapiai rankinės principu,vėliau pilvuką prakirpčiau, sintepono prikiščiau ir užbadydyčiau?Ar taip pelės forma nesigautų?
Manau, kad išeitų Galima ir kaip žaislą-pagalvėlę vidun kokio sintepono prikišus padaryti
Jaučiuosi tokia vėpla. Prisipirkau vilnos - velsiu. Bet kur tau.. Net rutuliukas nesigauna..
Rodos darau pagal nuorodą, kurią radau.. Išpešioju, lengvai apvolioju, ir suku tarp delnų su vandeniu ir ūkiniu muilu... gaunasi išsiskėtęs, nors tu ką...
Toks pavydas ima žiūrint į jūsų nuostabius darbelius..
Rodos darau pagal nuorodą, kurią radau.. Išpešioju, lengvai apvolioju, ir suku tarp delnų su vandeniu ir ūkiniu muilu... gaunasi išsiskėtęs, nors tu ką...
Toks pavydas ima žiūrint į jūsų nuostabius darbelius..