Ale, turi tavo vyriskis nebloga skoni!!!
kokie grazuoliski marguciai
Ievuschka labai grazus tavo krepseliai, labai kruopsciai padaryti Tokios ryskios spalvos man patinka
Nu o kiausiniai isvis be zodziu, kaip tikri, gerai formos atkartotos
Nu zodziu tavo darbuose tikras pavasaris
ievushka, gražūs tavo Velykiniai darbeliai!!!!!
Ievuska gerai,tau kai turi kas greit margucius margina
Giriuos ir as Mano velykiniai krepsiukai Kolkas be marguciu
Giriuos ir as Mano velykiniai krepsiukai Kolkas be marguciu
Labai grazus Jumi krepseliai. Kokie jie mazdaug skersmens ?
Uzmirsau dar viena zmogu pagirti, kurio darbas labai man patiko, tiesiog buvo nuostabus, tai Vilkes albumas. Geriau veliau negu niekad
Uzmirsau dar viena zmogu pagirti, kurio darbas labai man patiko, tiesiog buvo nuostabus, tai Vilkes albumas. Geriau veliau negu niekad
Jumi, labai pavasariški, labai velykiniai tavo krepšeliai.
QUOTE(Katinytis @ 2007 04 02, 10:12)
Labai grazus Jumi krepseliai. Kokie jie mazdaug skersmens ?
Aciu Katiniuk. Skersmuo labai ivairus. Net nezinau kuri matuot. I viena pirmoj foto toks zydras su zaliu rodos 12 kiausiniu sudejau I kitus po 7 po 5 kiausinius telpa.
Labai grazus darbeliai ir ievushkos kaip visada ir Jumi krepseliai O as nieko nedarau, turiu uzsakymu ir tempiuuuu tempiuuuu.....
Ievuscka, labai grazus marguciai ir Jumi tiek spalvingu darbeliu privelus net pavydas sueme prisiplanavau ir as velykom ivairiu dalyku, bet itariu, kad nepadarysiu nieko, nespesiu
beje, kazi kodel istryne gugiles zinute apie veltinio forume vykstanti konkurso balsavima? dabar galvoju, ar man su galva negerai, bet kad rodos sitoj temoj skaiciau. juk buvo cia,taip?
Katinyti, aciu labai uz komplimentus
beje, kazi kodel istryne gugiles zinute apie veltinio forume vykstanti konkurso balsavima? dabar galvoju, ar man su galva negerai, bet kad rodos sitoj temoj skaiciau. juk buvo cia,taip?
Katinyti, aciu labai uz komplimentus