Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Ale, turi tavo vyriskis nebloga skoni!!! g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif kokie grazuoliski marguciai wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu, jau čia jau velykos prasideda. Labai kiaušinukai faini su dėkliuku.
Ievuschka, faina tau, kad vyras veltinyje „patariamasis asmuo“.
Atsakyti

Ievuschka labai grazus tavo krepseliai, labai kruopsciai padaryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tokios ryskios spalvos man patinka
Nu o kiausiniai isvis be zodziu, kaip tikri, gerai formos atkartotos thumbup.gif thumbup.gif
Nu zodziu tavo darbuose tikras pavasaris

Atsakyti
ievushka, gražūs tavo Velykiniai darbeliai!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Ievuska gerai,tau kai turi kas greit margucius margina biggrin.gif biggrin.gif

Giriuos ir as tongue.gif Mano velykiniai krepsiukai tongue.gif Kolkas be marguciu blush2.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Jumi, kaip gražu. Jau kiaušiniai juose sėdės „nosis užrietę“. Labai puiki idėja velikinių bobučių dovanėlems padėti.
Atsakyti
Labai grazus Jumi krepseliai. Kokie jie mazdaug skersmens ?
Uzmirsau dar viena zmogu pagirti, kurio darbas labai man patiko, tiesiog buvo nuostabus, tai Vilkes albumas. Geriau veliau negu niekad biggrin.gif
Atsakyti
Jumi, labai pavasariški, labai velykiniai tavo krepšeliai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 04 02, 10:12)
Labai grazus Jumi krepseliai. Kokie jie mazdaug skersmens ?
Uzmirsau dar viena zmogu pagirti, kurio darbas labai man patiko, tiesiog buvo nuostabus, tai Vilkes albumas. Geriau veliau negu niekad  biggrin.gif

Aciu Katiniuk. Skersmuo labai ivairus. Net nezinau kuri matuot. I viena pirmoj foto toks zydras su zaliu rodos 12 kiausiniu sudejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif I kitus po 7 po 5 kiausinius telpa.
Atsakyti
Labai grazus darbeliai ir ievushkos kaip visada ir Jumi krepseliai thumbup.gif O as nieko nedarau, turiu uzsakymu ir tempiuuuu tempiuuuu..... unsure.gif
Atsakyti
Ievuscka, labai grazus marguciai thumbup.gif ir Jumi tiek spalvingu darbeliu privelus thumbup.gif net pavydas sueme blush2.gif prisiplanavau ir as velykom ivairiu dalyku, bet itariu, kad nepadarysiu nieko, nespesiu doh.gif
beje, kazi kodel istryne gugiles zinute apie veltinio forume vykstanti konkurso balsavima? dabar galvoju, ar man su galva negerai, bet kad rodos sitoj temoj skaiciau. juk buvo cia,taip?

Katinyti, aciu labai uz komplimentus aciuks.gif
Atsakyti