Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 31, 17:18)
Nesupratau,kaip ten rasti tą filmuką  blush2.gif
Paaiškinkit,prašau žioplam žmogeliukui  ax.gif

Tai kad jis iškart užsikrauna. Jei pas tave nerodo, kaip paaiškino mano kompiuterastas - nesuinstaliuotas kažkoks pluginas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 03 31, 15:42)
4u.gif 
o sita video galima issisaugoti  g.gif

Galima iš "YouTube" filmukus atsisiųsti. Esu savo svetainėje nuorodose, prie "įvairių" nuorodų įdėjusi nuorodą į puslapį su instrukcija, kaip tai padaryti.
Atsakyti

Vilke thumbup.gif thumbup.gif nors jau visos daug prigyre, bet noriu pagirti ir as, nes visada kazka naujo parodai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 03 31, 19:33)
Tai kad jis iškart užsikrauna. Jei pas tave nerodo, kaip paaiškino mano kompiuterastas - nesuinstaliuotas kažkoks pluginas  ax.gif

na va, verysad.gif turbūt taip ir yra, nes paspaudus ant nuorodos, išmeta puslapį su visokiom lentelėm, tekstukais,klausimukais, ir ten spaudžiau,ir ten-a nieko doh.gif

oi, tik dabar pamačiau-Irunia, tu nestuke.gif .Džiugu wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 31 kovo 2007 - 19:53
Man irgi is karto si filmuka uzkrove bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 31, 20:52)
na va,  verysad.gif turbūt taip ir yra, nes paspaudus ant nuorodos, išmeta puslapį su visokiom lentelėm, tekstukais,klausimukais, ir ten spaudžiau,ir ten-a nieko doh.gif

oi, tik dabar pamačiau-Irunia, tu  nestuke.gif .Džiugu  wub.gif  Sveikinu  4u.gif

Ačiū ax.gif
Beje labai džiaugiuosi, kad mano mažylis man po truputį įkvėpimą darbeliams grąžina. O tai visai buvau be minčių. O šiandien va ir karolius damušiau, ir uošvienei sagę pradėjau daryti. Maloniai pirštus susibadžiau lotuliukas.gif
Kai tik nufotkinsiu - įmesiu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif man labai grazia sage padare dukra biggrin.gif tik nemoku foto ideti. gal kas paaiskins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loramix: 01 balandžio 2007 - 10:34
user posted image Linkiu saulėto ir smagaus Verbų sekmadienio visoms! user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Truputukas pavasarinių spalvų:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 01, 19:50)
Truputukas pavasarinių  spalvų:

Kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau ir margučiai paruošti wub.gif
O vilnoniai kiaušiniai -apvelti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 01 balandžio 2007 - 18:53
Ievuschka, - super thumbup.gif
O jau geltonas margutis tai iš viso, - atsižiūrėt negaliu.
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano Velykiniams atributams ax.gif
O kiaušiniai tai adatėlėmis velti smile.gif
Pirmą dariau tą žalsvąjį, tai mano brangusis pamatęs pareiškė,kad ryškumo trūksta ir pasiūlė sodrią raudoną spalvą įvest.Aš pridėjau juodą, ir taip gimė geltonasis ryškusis margutis mirksiukas.gif
Savo vyrą vadinu "spalvų-formų ekspertu", taip kviesdama galiu tikėtis sulaukti kompetetingos jo nuomonės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 balandžio 2007 - 19:16