Vilke tikrai šauni dovana
ka tik issiaiskinau, kad tas eksperimentas liks man arba kazkam kitam, bet ne tam, kam ji dariau parodziau vyrui - o jis sako, o as tau nesakiau? mes jau susimetem ant dovanos ir nupirkom ceki va taip ir buna
QUOTE(Vilke @ 2007 03 30, 16:01)
ka tik issiaiskinau, kad tas eksperimentas liks man arba kazkam kitam, bet ne tam, kam ji dariau parodziau vyrui - o jis sako, o as tau nesakiau? mes jau susimetem ant dovanos ir nupirkom ceki va taip ir buna
O ceki idekit i albuma ir bus tikrai originalu
[quote=Sraigutė,2007 03 24, 14:23]
Sveikos,
Tai parsigabenau iš UK. Na, škotiškų avių nenupeįšiua, bet jų ten tiek daug, tir tokių "vilningų", kad oj, oj
Va, įmetu jums porą fotkių iš Londono Camdon'e vykusio turgaus ("blusų" turgus iš esmės). Čia rankinės po 15 svarų, juokinga kaina, manau. Tik tiek, kad jos vienodos, t.t, urmu gaminamos, ir iš Kinijos, Nepalo...
O iš esmės darbų mažai veltinio, tikrai, ir nieko super originalaus...Na, ir aš tuirbūt per mažai turėjau laiko bastytis po pardas ir t.t., bet specializuotų galerijų neaptikau.
Šnekėjau su viena mterim iš "Auksinės avies", tai jos buvo į parodą nuvežę lietuvišų darbų, tai būrėsi išties žmonės...domėjosi labai.
sveikos
nezinau , kaip ir prisistatyti , skaitau jusu skireli senokai tik buvau prie super mamos neprisijungus
apie tasiukus jums norejau parasyti kad cia normaliam turgeli ,vokietijoi, galima veltus tasiukus uztikti uz 25 eurus , nesidomejau kur pagaminti , bet reiks uzklausti gali but kaip uk., kokia ceina , nes siaip internete kaip paziuri kitu motereliu kainas tasiu tai be jokio dekoro 45 e gali kainuot
Sveikos,
Tai parsigabenau iš UK. Na, škotiškų avių nenupeįšiua, bet jų ten tiek daug, tir tokių "vilningų", kad oj, oj
Va, įmetu jums porą fotkių iš Londono Camdon'e vykusio turgaus ("blusų" turgus iš esmės). Čia rankinės po 15 svarų, juokinga kaina, manau. Tik tiek, kad jos vienodos, t.t, urmu gaminamos, ir iš Kinijos, Nepalo...
O iš esmės darbų mažai veltinio, tikrai, ir nieko super originalaus...Na, ir aš tuirbūt per mažai turėjau laiko bastytis po pardas ir t.t., bet specializuotų galerijų neaptikau.
Šnekėjau su viena mterim iš "Auksinės avies", tai jos buvo į parodą nuvežę lietuvišų darbų, tai būrėsi išties žmonės...domėjosi labai.
sveikos
nezinau , kaip ir prisistatyti , skaitau jusu skireli senokai tik buvau prie super mamos neprisijungus
apie tasiukus jums norejau parasyti kad cia normaliam turgeli ,vokietijoi, galima veltus tasiukus uztikti uz 25 eurus , nesidomejau kur pagaminti , bet reiks uzklausti gali but kaip uk., kokia ceina , nes siaip internete kaip paziuri kitu motereliu kainas tasiu tai be jokio dekoro 45 e gali kainuot
Vilke- ai kaip fainai:)))) vagiu ideja:)))) Labai fainainai su tuo kokoso pluostu atrodo..laabai:))) Pas mus kaip tik pora albumu laukia mano veltinio apiforminimo- galvojau velsiu skyleta audini- bet gal reiks ir suplausu paeksperimentuoti, ar dar koki biesa surast..))
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 03 30, 14:49)
sveika prisijungus mazhutytis tas pasaulis , - taves niekad nemaciau, bet neakivaizdziai pazhystu
parodysiu siandieninius savo eksperimentus,- ant to paties shablono velti, is kaires i deshine: 1.veltas su Turbo Filzer is nesiveliancios sluoksnos, 2.veltas iprastai is nesiveliancios sluoksnos 3, 'kontrolinis'
QUOTE(Vilke @ 2007 03 30, 09:47)
nu gal as ne taip pavadinau jis kaip perkosimo sietelis panasus. parduodamas prie agropleveliu ir panasiai. ir kuo jis kenksmingas ir kaip tai reiskiasi?
jei jis naudojamas tinkavimui , tai išskiria lakias medžiagas, kurios kenksmingos, bent mane perspėjo pardavėjas, kad jis tinka tik užtinkuoti, o jei pas tave ne toks, tai tada nežinau, bet gal dėl visa ko pasidomėk.
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 30, 18:12)
Uups, o kas čia bus?
Vilke, kad gražu, tai jau visos prigyrė. Tik va aš žiopla nesuprantu, kaip kiti albumo lapai nesušlapo, kai viršelį apvėlinėjai? Ar kažkaip jį nuėmei, ar čia visas viršelis iš veltinio? Niekaip neįsivaizduoju kaip tai daroma.
Vilke, kad gražu, tai jau visos prigyrė. Tik va aš žiopla nesuprantu, kaip kiti albumo lapai nesušlapo, kai viršelį apvėlinėjai? Ar kažkaip jį nuėmei, ar čia visas viršelis iš veltinio? Niekaip neįsivaizduoju kaip tai daroma.
kishkiai ant kiaushiniu tupdomi
O vilke albumo virsheli nuvele ir paskui priklijavo,manyciau
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 30, 19:20)
Aišku. Įdomu bus pamatyti tuos kiškius gatavus.
neberodysiu jau, ka cia kasmet ta pati rodyt , jei labai smalsu, paziurek i pernykscius cia
siemet tik geltonus-zhalius-baltus daugiau veliu ir siuvineju kitaip.
QUOTE(MELDA @ 2007 03 30, 21:01)
jei jis naudojamas tinkavimui , tai išskiria lakias medžiagas, kurios kenksmingos, bent mane perspėjo pardavėjas, kad jis tinka tik užtinkuoti, o jei pas tave ne toks, tai tada nežinau, bet gal dėl visa ko pasidomėk.
pas mane ne tinkavimui
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 30, 22:12)
Uups, o kas čia bus?
nea, nusiveliau pagal sablona staciakampi, tada ji ant virseliu klijavau tekstilainiais klijais, o krastelius uzlenkus prisaudziau pistoletu, manau, taip tvirciau bus. paskui krasteliu apdaila dariau klijuodama cinamono lazdeles su kliju pistoletu. taip kad kiti albumo lapai nenukentejo
o siaip tai galima zaisti ir nusivelti toki kaip aplanka, kaip kad mokykloj sasiuvinius lenkem, pamusaline medziaga klijuot ar siut, bet kadangi as norejau daryt visa virseli, ne aplanka, be to, nelabai norejau su siuvimu draugaut, tai draugavau su klijais