pepe apsilankyk cia veltinio forumas
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 30, 14:35)
man irgi kartais iš sluoksnos darant kamuoliukus panašiai būna, kažkokios lyg mini sruogelės, plaukeliai, siūleliai stojasi lenda.Ir šiaip-pradėti sukti sluoksnos kamuoliuką-be galo sunku.Visai kas kita-iš karšinio Tik vat sluoksnos karoliai daug švelnesni, prie kakliuko maloniau
O kas čia per daiktas? kažkaip aš beveik nieko namie nelyginu,tai ir nežinau tų subtilybių .Skalbimo tinklelis-tai aišku kas, o lyginimo -
O kas čia per daiktas? kažkaip aš beveik nieko namie nelyginu,tai ir nežinau tų subtilybių .Skalbimo tinklelis-tai aišku kas, o lyginimo -
muilo negailek, tai nesistos plaukeliai
imetu savo vakar ir siandienos darbeli - foto albumas siandien einam i gimtadieni, tai nesiu dovana
medziagos: vilna, kokoso plausas, cinamono lazdeles, dziovintos geles. o jau kvepia patentuoju
vilke nuostabus pavirshius gavosi
dekui uztat rankos isvis prekine isvaizda prarado teks turbut pirstinaiciu ieskot
Vilke, tikrai neeilinis darbas, tikiuosi, kad apdovanotasis teisingai įvertins
Vilke... grožis o kas ten tie siūliukai? labai pagyvina vaizdą
aciu aciu tikiuosi, kad ivertins, nors tiesa pasakius nezinau, neypac pazistu moteriske jos vyra geriau pazistu, bet ji man dovanu atnesa vis nupirkus menisku dalyku, tai galvoju, kad gal ir jai patiks
o ten kokoso pluostas. eksperimentavau. siaip galiu pastebet, kad po truputi kabina kokoso pluosta vilna, buvo jo daugiau, bet atbrizgusi nukarpiau. drabuziui netiktu, bet tokiem dalykam tai liux. o siaip visas veltinis paskui dar lygintas su purskiamu krakmolu lyginimui, kad butu standesnis. is vidaus krasteliai visur dengti cinamono lazdelem. kveeeepia visas butas
o ten kokoso pluostas. eksperimentavau. siaip galiu pastebet, kad po truputi kabina kokoso pluosta vilna, buvo jo daugiau, bet atbrizgusi nukarpiau. drabuziui netiktu, bet tokiem dalykam tai liux. o siaip visas veltinis paskui dar lygintas su purskiamu krakmolu lyginimui, kad butu standesnis. is vidaus krasteliai visur dengti cinamono lazdelem. kveeeepia visas butas
Vilke, pasakiskas albumas . Kaip tik matau, kad parasei apie lyginima. Ka duoda lyginimas veltinio? turiu galvoj be krakmolo
Vilke, niu albumas koks fainas; aš turiu mintį krikštadukrai kažkaip panašiai dienoraštį padaryti pažadu nekopijuoti
O kuriame etape kokoso plaušus dėjai ? Labai gražiai atrodo
O kuriame etape kokoso plaušus dėjai ? Labai gražiai atrodo
niu tikrai aciu visom
issideliojau vilna, o tada ant virsaus deliojau plausa, tada dengiau tinkleliu ir sapinau, veliau. tik pastabele - plauso dazas plaunasi, tai galutiniam rezultate plauso spalva bus ne tokia, kokia dejot. galima pirma pabandyt po vandeniu pakisus ir paplovus. pvz as naudojau raudona plausa - gavau oranzini, ir pastelini melsva - gavau sviesiai mesva.
issideliojau vilna, o tada ant virsaus deliojau plausa, tada dengiau tinkleliu ir sapinau, veliau. tik pastabele - plauso dazas plaunasi, tai galutiniam rezultate plauso spalva bus ne tokia, kokia dejot. galima pirma pabandyt po vandeniu pakisus ir paplovus. pvz as naudojau raudona plausa - gavau oranzini, ir pastelini melsva - gavau sviesiai mesva.