Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

pepe apsilankyk cia veltinio forumas
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 30, 14:35)
man irgi kartais iš sluoksnos darant kamuoliukus panašiai būna, kažkokios lyg mini sruogelės, plaukeliai,  siūleliai stojasi lenda.Ir šiaip-pradėti sukti sluoksnos kamuoliuką-be galo sunku.Visai kas kita-iš karšinio  thumbup.gif  Tik vat sluoksnos karoliai daug švelnesni, prie kakliuko maloniau mirksiukas.gif
O kas čia per daiktas?  g.gif kažkaip aš beveik nieko namie nelyginu,tai ir nežinau tų subtilybių .Skalbimo tinklelis-tai aišku kas, o lyginimo -  schmoll.gif

muilo negailek, tai nesistos plaukeliai wink.gif

imetu savo vakar ir siandienos darbeli - foto albumas biggrin.gif siandien einam i gimtadieni, tai nesiu dovana blush2.gif
medziagos: vilna, kokoso plausas, cinamono lazdeles, dziovintos geles. o jau kvepia wub.gif patentuoju lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vilke thumbup.gif thumbup.gif nuostabus pavirshius gavosi
Atsakyti
dekui blush2.gif uztat rankos isvis prekine isvaizda prarado biggrin.gif teks turbut pirstinaiciu ieskot g.gif
Atsakyti
Vilke, tikrai neeilinis darbas, tikiuosi, kad apdovanotasis teisingai įvertins thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vilke... grožis wub.gif o kas ten tie siūliukai? rolleyes.gif labai pagyvina vaizdą thumbup.gif
Atsakyti
Vilke - kažkas nepakartojamo!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Super idėja, super ir atrodo.
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif tikiuosi, kad ivertins, nors tiesa pasakius nezinau, neypac pazistu moteriske lotuliukas.gif jos vyra geriau pazistu, bet ji man dovanu atnesa vis nupirkus menisku dalyku, tai galvoju, kad gal ir jai patiks blush2.gif

o ten kokoso pluostas. eksperimentavau. siaip galiu pastebet, kad po truputi kabina kokoso pluosta vilna, buvo jo daugiau, bet atbrizgusi nukarpiau. drabuziui netiktu, bet tokiem dalykam tai liux. o siaip visas veltinis paskui dar lygintas su purskiamu krakmolu lyginimui, kad butu standesnis. is vidaus krasteliai visur dengti cinamono lazdelem. kveeeepia visas butas smile.gif
Atsakyti
Vilke, pasakiskas albumas bigsmile.gif. Kaip tik matau, kad parasei apie lyginima. Ka duoda lyginimas veltinio? g.gif turiu galvoj be krakmolo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 kovo 2007 - 15:41
Vilke, niu albumas koks fainas; aš turiu mintį krikštadukrai kažkaip panašiai dienoraštį padaryti ax.gif pažadu nekopijuoti lotuliukas.gif

O kuriame etape kokoso plaušus dėjai ? Labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
niu tikrai aciu visom 4u.gif

issideliojau vilna, o tada ant virsaus deliojau plausa, tada dengiau tinkleliu ir sapinau, veliau. tik pastabele - plauso dazas plaunasi, tai galutiniam rezultate plauso spalva bus ne tokia, kokia dejot. galima pirma pabandyt po vandeniu pakisus ir paplovus. pvz as naudojau raudona plausa - gavau oranzini, ir pastelini melsva - gavau sviesiai mesva.
Atsakyti
Štai kur tas eksperimentas bigsmile.gif , o aš sėdžiu pliurpalų temoj ir laukiu kažin ko doh.gif lotuliukas.gif Laaaabai fainai thumbup.gif
Atsakyti